2023: 30/30


Av André Øyvåg

Kanari-Fansens styre ønsker å rette en stor takk til alle dedikerte supportere som reiser landet rundt for å støtte klubben i vårt hjerte. Vi vet hvor mye tid, penger og planlegging dette tar. Derfor setter vi enormt stor pris på hver eneste person vi ser på bortefeltene gjennom hele sesongen. I løpet av Eliteserien 2023 var vi i snitt 509 supportere på bortefeltene, og totalt var det 7635, hvorav 3200 var til stede på Intility. Vi håper å se igjen dere alle i 2024, og håper at antallet bortesupportere øker ytterligere – selv om søpla må spille breddefotball i år. Takk for at dere er en del av Kanari-Fansen og gjør hver kamp spesiell! Videre har vi lyst til å rette en ekstra oppmerksomhet til de syv som klarte bragden 30/30 seriekamper. Det ligger en helt spesiell vilje bak det å klare samtlige kamper!

De syv personene er:

  • Dante Engebretsen
  • Stine Dybendal
  • Martin Røkke Erlandsen
  • Nina Kirkhus
  • Thomas Fjelberg Holt
  • May-Britt Thoresen
  • Silje Benedikte Mjølkalid

Her må det nevnes at Martin også klarte dette i 2022! Går han for hattrick i år?


I samarbeid med appen Futbology har klubben de siste årene hatt en egen badge. For dere som ikke helt henger med her så er dette en app hvor du kan sjekke inn på alle fotballkamper du er til stede på. Sjekker du inn på nok tellende kamper for Lillestrøm, kan du bli belønnet med enten bronse-, sølv- eller gullbadge.

Skulle du være like gal som vår egen Silje Mjølkalid, som var på samtlige serie- og cupkamper i fjor, blir du belønnet med platinabadge! Denne appen er et veldig praktisk og morsomt verktøy å bruke og vi vet det er en del som har begynt å dra på flere bortekamper, nettopp for å oppnå en badge eller komme høyere på listene. I fjor vant Silje 4 VIP -billetter til en valgfri kamp på Åråsen, da hun var den supporteren som sjekket inn på flest kamper. Disse ønsker hun å gi bort til noen som vil ha større glede av dem enn henne. Ta kontakt med Silje eller med Harde Mottak på sosiale medier om du tenker at dette er noe du og dine nærmeste vil ha stor glede av.



Vi har ikke lyst til å være noe dårligere i 2024 og lover premier til de som ved sesongslutt har gull- eller platinabadge. Så hvis du ikke allerede er bruker av appen, last den ned og bli med på morroa!


Flere nyheter fra kfl