Alt du må vite om søndagen

Her kommer litt informasjon om kampdagen førstkommende søndag. Dette er årets største kamp for vår del, og i den situasjonen vi befinner oss i nå er det essensielt at vi alle møter opp. Vi har reist oss fra mørket tidligere, og nå må alle gjøre sin del av jobben for å styre skuta. Vi kan ikke styre hva klubben, trenerne og spillerne gjør – men vi kan styre hva vi gjør. Vårt ansvar ligger i å møte opp og støtte laget, det kommer en tid hvor ting skal evalueres og ryddes opp i, men akkurat nå må vi anerkjenne vårt ansvar og påvirkningskraften stemning og støtte på tribunen har å si. Selvsagt er det lov å klage, men gjør det med måte – laget trenger oss mer enn noen gang. Ta med venner, naboen, familie og bekjente, for dette er en fotball- og tribunekamp vi alle må være med på å vinne. Her skal det bli et helvete!

Kampdagen 15/9

Martins
Martins åpner klokka 13. Alle KFL-medlemmer får kanaripris på utvalgt drikke, spør i baren. Forza Fugla-shoppen har stand fra det åpner til klokka 15. Her kan du kjøpe skjerf, bøttehatt og armbånd. Junioraksjonen griller pølser og burgere fra åpningstiden: burger 99 kr, pølse 30 kr og burger + pølse 110 kr. Junioraksjonen jobber for å få alle slags mennesker på kamp og på tur, og er en fin gruppe å støtte samtidig som du fyller magesekken.

Barmates feirer 30-års jubileum
I år er det 30 år siden Øyvind og Egil begynte å spille sammen. På den tiden fant de ut at de skulle lage en CD, og siden den gang har de vært sentrale figurer på diverse Fugla-arrangementer. Fra klokken 16 og frem til 17:30 blir det Barmates med venner på scenen innerst på Martins. Vi lover et ordentlig kampvors med likesinnede – god stemning, allsang og gamle slagere.

Fanzone
Klubben arrangerer fanzone på torvet fra klokka 15:45, sjekk deres kanaler for mer info.

Fuglatoget
Oppstilling til toget er utenfor Martins klokka 17:45, vi oppfordrer så mange som mulig til å være med. Vi marsjerer til Åråsen – kampmoduset starter her og skal fortsette helt til kampen er over.

Kampen
Åråsen skal fylles og det skal være fullt trøkk fra oppvarmingen, oppmøte er senest 18:30. Her skal det bli trønderslakt!

Flere nyheter fra kfl