H&K: That’s all folks – for now.

That’s all folks – for now.
Av Roger Viik

Jeg var én av de som gikk i fella og trodde på prosjekt Georgsson. Sannheten er vel den, at prosjektet ble en omfattende epidemi, hvor lammelse og hodeløs tankegang ble et faktum. Eneste som står stødig igjen på Åråsen, uten lammelser, jo det er Kanarifansen og alle de frivillige som stiller opp for klubben. Resten av LSK – fullstendig svikt i alle ledd. Rorbua og Geirs Grovis er et tilbakelagt kapittel, nå er det klubben LSK som er underholdningsbidraget for Ola Nordmann. Og for å toppe skammen, så har jeg tatovert LSK på hele underarmen! Tror dere at jeg er stolt av den nå? Jeg vurderer amputasjon. Spiller ingen rolle om jeg som Lillestrøm-supporter sitter igjen med en arm, det er jo særdeles lite som tyder på at jeg blir delaktig i en applaus i nærmeste fremtid uansett. 

Hvem tar egentlig ansvaret hvis det blir OBOS-ligaen neste sesong? 

Noe som er helt sikkert, det er at det må ryddes opp noe så inni granskauen i klubben og her kommer mitt forslag til hvordan «julevasken» kan gjennomføres.

Styret: Det finnes utallige dagtilbud i kommunen, hvor hekling, fargelegging og toving av tøfler står på agendaen. Det må jo være en meningsfull aktivitet i førjulstida. Alternativt kan dere dra krakken bortått glaset – og bli der. 

Simon Mesfin: Jeg har rost deg opp i skyene til alle jeg kjenner, for måten du håndterte situasjonen på når Geir Bakke skifta beite. Men hva har skjedd? Vi har jo plutselig et fotballag med masse daukjøtt. Er det du, Simon, som har ansvaret, eller hvem er ansvarlig? Noen må ut av Åråsen. Jeg velger å omformulere den til et spørsmål som er betydelig raskere å svare på – hvem skal bli igjen på Åråsen? 

Svaret mitt er Fagermo. Resten kan dere bare bytte ut for min del. 

Jeg blir så lei av å være Lillestrømsupporter at det gjør ordentlig vondt, langt inn i sjela. Nå vet jeg faktisk ikke om jeg orker mer. Det er en lidelse å se LSK visne. Visne like fort som kjærligheten i et tvangsekteskap. Jada, Kanarifansen synger «…støtter Sportsklubben i med og motgang…», men nå er det faktisk nok for min del. Tre gode sesonger har vi hatt etter opprykket, også sporer dette «robuste dieseltoget» av noe så jævlig. Det får Åsta-ulykken til å se ut som en liten utforkjøring. 

Jeg kommer for alltid til å være Lillestrømsupporter, uansett hvordan sesongen ender. Jeg vet at det prøves og jobbes hardt, men det jobbes feil og det må noen ta ansvaret for og konsekvensen av. 

Forza fugla for alltid!

Roger Viik


Flere nyheter fra kfl