03
februar
17:00 — 20:30

kr500
Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Kanaricupen er tilbake!

Det er en glede å endelig igjen kunne invitere til en ny Kanaricup. Lørdag 3. februar 2018 braker det løs i LSK-hallen, som det har gjort så mange ganger før, og endelig er det supporternes tur til å utfordre hverandre på banen.

I tillegg til beste fotballag vil også beste lagnavn og beste drakter bli premiert

Kanaricupen har vært en stor suksess tidligere, og vi kan garantere at det blir god stemning og harde kamper også denne gangen. Påmeldingen er åpen!

Meld på et lag nå

Påmeldingen er åpen, og du melder på laget ved å kjøpe en billett på denne siden. Det koster 500,– i påmeldingsavgift for et lag. Hvert lag kan ha maks 10 deltagere. Når du melder deg på må du oppgi et lagsnavn og en kontaktperson. Lagets spillere vil vi innhente fra kontaktpersonen før cupen.

  • Maks 10 deltagere per lag.
  • Det er ikke tillatt med spillere fra nivå 3 eller høyere.
  • Påmeldingen er gyldig når betalingen er registrert.

Bankett etter cupen

Etter cup blir det selvfølgelig bankett for alle deltagere! Vi inviterer til bankett på Martin’s fra kl. 22:00 med Live musikk og noen andre godbiter. Mer informasjon kommer…

Om du mangler lagkamerater, se under her

Mangler du et lag?

Vil du delta i Kanaricupen, men mangler et lag å delta med? Fyll ut skjemaet under! Dersom vi får inn nok meldinger til å danne et lag kan vi sette sammen et lag.

Detaljer

Dato:
3. februar 2018
Tid
17:00 – 20:30
Pris:
kr500
Hendelse Kategori:

PRIS FOR MEDLEMMER PÅ TUR

Prisen på turbillett er for medlemmer i Kanari-Fansen. Er du ikke medlem betaler du 100,– når det blir gjort billett- og medlemssjekk på turen.
Vil du bli medlem gjør du det her. Medlemskapet er gyldig så snart vi har mottatt din innbetaling.

Kommende