Medlemsmøter

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • sniper
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Feb 2004
    • 5254

    Medlemsmøter

    Medlemsmøter
    Skrevet av Petter W Olafsson
    mandag 11. april 2005
    Da kan vi endelig sette i gang med våre medlemsmøter....første møte får vi storfint besøk...
    Tirsdag 2. mai klokken 1730 sparkes det hele i gang.


    Vi får besøk av Uwe Rösler og Jan Åge Fjørtoft som skal svare på spørsmål fra medlemmer av Kanari-Fansen.


    Sted er det gamle sponsorrommet på Åråsen (gamle hovedtribune, gå inn gjennom spillerinngangen og opp trappen så er du der).


    Jan Åge Fjørtoft oppfordrer samtidig alle som kommer på møtet til å komme på LSK 2 sin hjemmekamp som går på Lillestrøm stadion klokken 1900.


    Det vil selvfølgelig bli servert forfriskninger.

    Petter
    som håper mange vil komme med gode spørsmål.
  • sniper
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Feb 2004
    • 5254

    #2
    Noen som kommer til å møte opp på dette møtet eller?

    Petter

    Kommentar

    • Fjeller'n
      Seniormedlem
      Myklebust Light
      • Nov 2003
      • 905

      #3
      Hadde planer om det , ja.


      Stian
      "Optimisme er ikke annet enn mangel på informasjon" - Heiner Müller

      Kommentar

      • CocaJerry
        Seniormedlem
        Hjelp, skaff meg et liv!
        • Feb 2004
        • 2532

        #4
        Jeppers

        Kommentar

        • Tony
          Seniormedlem
          Hjelp, skaff meg et liv!
          • Nov 2003
          • 4737

          #5
          Kommer jeg og

          Kommentar

          • sniper
            Seniormedlem
            Hjelp, skaff meg et liv!
            • Feb 2004
            • 5254

            #6
            Minner nok en gang om møtet i morgen.

            Håper så mange som mulig kan komme.

            Petter

            Kommentar

            • sniper
              Seniormedlem
              Hjelp, skaff meg et liv!
              • Feb 2004
              • 5254

              #7
              Uwe og Fjøra møtte supporterne.
              Skrevet av Ronnie Hallén
              mandag 02. mai 2005
              Som et tilbud til medlemmer av KFL, ble det organisert et allmøte mellom medlemmene og Uwe Rösler og Jan Åge Fjørtoft.
              Seansen foregikk på sponsorrommet på Notar-tribunen og stort sett avholdt på engelsk, noe som kan være en utfordring for noen og enhver av oss. Uansett så hadde kfl.no sneket seg inn med websidens minste og mest uskyldsrene medarbeider, nemlig undertegnede og blekket fløt over sidene i notatblokka. Spissen som ikke kom.
              Naturlig nok var det spørsmålene om hvor spissen vi ble lovet, er blitt av, som dominerte i starten. Fjøra bedyret at de virkelig har forsøkt, men at det er stadige hindre som dukker opp. Økonomi er selvfølgelig en av dem, men spillern må jo også ville komme til LSK og tre syvendeplasser på rappen i eliteserien er ikke noe gedigent trekkplaster. Eller at familien ikke vil komme til Norge, altså det kan være flere grunner. Uwe har reist Europa rundt uten å finne den rette spilleren, for som han sier, så vil han helst ha en spiss som er god på hodet, forholdsvis rask og med et goalgetterinnstinkt, altså en spiller som så og si alle klubbene i Europa leiter etter.

              Talentutvikling
              Det var også spørsmål om ikke LSK burde se utover Europa, nærmere bestemt til Afrika, for å hente juvéler der. LSK har allerede hatt to spillere fra Elfenbenskysten på prøve nå et par ukers tid og de spillerne er unge og meget talentfulle. De har impobert Uwe, både holdningsmessig og ferdighetsmessig og LSK vil i løpet av kort tid bestemme seg for om de skal få kontraktstilbud.

              Integrering
              Fjøra kom inn på at dersom LSK velger å hente spillere fra f.eks. Afrika er det ekstremt viktig at de blir ivaretatt og får et sosialt nettverk også utenom trening og kamp på Åråsen. Dette er et stort ansvar og noe som må være på plass før spillere blir hentet.

              Daniel til Fugla?
              En tysk unggutt har vært på prøve i LSK nå i noen dagers tid og har vært et positivt pust. LSK vil få mer informasjon om hva en signing av ham vil koste økonomisk, før de bestemmer deg for hva det blir til.

              Kasey er konge!
              Det kom også spørsmål om Kasey og hans høye risiko som spiller utpå der og om Uwe eventuelt vil luke vekk den slags. Til det svarte Uwe at Kasey skal få lov til å ta sjanser, for dersom vi ikke tillater spilerne å ta sjanser, kan vi like gjerne begynne å pole ballen oppver så fort vi får tak i den. Kasey sliter først og fremst når han blir sliten mot slutten av kampene, men Uwe mente at Kasey ville trenge mer enn fire måneders sesongoppkjøring før han var i toppform, med tanke på at Kasey nesten ikke har spilt førstelagsfotball på to år. Han vil bare bli bedre, sa Uwe og ga uttrykk for at han forventer en enda bedre Kasey utover i sesongen.

              Fjøra fulgte opp og sa at så lenge Kasey ikke sinker spillet for mye, er han ekstremt verdifull for laget med sine pasningsferdigheter og suverene overblikk. Fjøra signaliserte også at Kasey vil bli tilbudt en ny konktrakt, dersom kravene hans er til å leve med for LSK.

              Pål nær ny kontrakt
              Pål og LSK er enige om at de skal bli enige.

              André på vei tilbake.
              Fjøra har pratet med André og tall er i ferd med å bli utvekslet. Han kan være på vei tilbake til LSK, til Uwe store glede. Uwe ønsker seg sårt litt rutine i laget, med tanke på at vi har eliteserien 3. yngste lag, mener han at en landslagsspiller med så mye erfaring som André kan være med på å vippe kamper i vår favør, som f.eks. gårsdagens mot Rosenborg. Fjøra har hørt Andrés versjon av saken rundt da han forlot klubben og er sikker på at André vil bli tatt godt i mot fra fansen, når de får høre den. Etter at Bjarmann la opp, har LSK manglet en sjef med stor S, André kan bli den sjefen.

              Sterkt samhold i laget
              Etter tapet mot Start i serieåpningen, skjedde det et eller annet rundt laget, der alle spillerne kom nærmere hverandre og de tre kampene etter serieåpninga har bevist at spilleren jobber hardt for hverandre og for drakta. Laget reiser til kampen mot Odd med masse selvtillit i laget og har som målsetning og hente tre poeng. Vi har vært overlegne Odd i to kamper denne vinteren og dersom de så kampen mot Rosenborg på TV i går, har de neppe verdens beste selvtillit før den kampen.

              Spisser med frihet.
              På siste tredjedelen har LSKs spillere stor frihet, innenfor visse bevegelsesmønstre, men Uwe ønsker at de skal skyte enda mer og trakk frem Winsnes i går som valgte en pasning fremfor å gå på skudd. Uwe snakket om at de trente mye avslutninger på treningene og at de også jobbet med det mentale, nemlig at spillerne må tørre å gå på avslutning.

              Uwe trakk også frem at det at LSK har Powell, Sundgot, Mifsud og Myklebust som alternativer på topp, gjør at det blir veldig uforutsigbart. Uwe foretrekker å ha en rask og en stor spiss på banen samtidig, nettopp for å ha flere valg i løpet av kampen. Mifsud sin fart er med på å binde opp motstanderens forsvar og samtidig gi rom til Arild. Når det gjelder Arilds måltørke så kom den ubeleilig, med tanke på at han har scoret jevnt og trutt i vinterens treningskamper, men Arild nyter fremdeles stor tillit fra Uwe. Dog sier han at Powell jobber hardt og målrettet for å kapre en plass og at han får sine sjanser utover i sesongen.

              Fjøra på sin side trakk frem Mifsud sitt potensial som publikumsyndling. Mifsud får masse plass i media på grunn av sin fart, som er temmelig unik i Norge. Samtidig er det bra for Myklebust at Mifsud tar noe av presset og pressen vekk fra ham, slik at han får utvikle seg i fred og ro.

              Det er bare en Tommy
              Også samarbeidet med Tommy får godord fra Uwe og måten han omtalte Norges beste fotballspiller gjennom tidene var besten litt sterkt. Uwe og Gunnar har jevnlig samtaler med Tommy og får gode tips fra ham, han har et unikt øye for detaljer, men er ikke påtrengende og gir kun råd når Uwe spør etter dem.

              Ros til tilskuerne
              Han roset tilskuernes tålmodighet og støtte til laget, selv om resultatene har vært under pari. Uwe stresset det at LSK må jobbe langsiktig og siktet til at Rekdal og Solbakken har fått jobbe med laget i flere år, mens hans kun har fått fire, fem måneder på seg. Resultatene vil komme etterhvert, prestasjonene har vært meget gode de tre siste kampene.

              Etter dette ble det en brainstorming om eventuelle grep LSK kan gjøre for å trekke flere tilskuere på Åråsen. Undertgenede måtte forlate møtet, men gode forslag kan sendes til lsk@lsk.no

              For kfl.no

              Ronnie "The Runner"
              LSK for alltid

              Kommentar

              • sniper
                Seniormedlem
                Hjelp, skaff meg et liv!
                • Feb 2004
                • 5254

                #8
                Da er det tid for medlemsmøte igjen, og nok en gang kan vi skilte med prominente gjester.

                Mandag 13. juni, dagen etter kampen mot Ålesund vil Uwe Rösler, Arild Sundgot, Frode Kippe og Jan Åge Fjørtoft komme for å svare på deres spørsmål.

                Stedet er Martins, og klokkeslett er fra klokken 1700 og utover.

                Vel møtt!

                Kommentar

                Working...