Skal Nordlie gå? Hvem i LSK må ta ansvar? Hvem kan overta?

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • Hexaphim
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • May 2006
    • 2784

    Opprinnelig skrevet av Dommeren
    Nå er LSK en ambivalent klubb når det kommer til trenerspørsmål. Tom var tidligere trener i klubben, gjorde en kjempesesong det ene året, og ikke like god det neste, så fikk han sparken. Et par år senere geniforklares han igjen i LSK og man gråter på sine knær for å få han tilbake, og dere gjør nok en god sesong forrige år. Så ramler det i år. Hvorfor?
    Vet du noe vi ikke vet? Hvilket navn opererte Tom Nordlie under da han trente LSK sist?

    Nå har det seg slik at etter at Tom Nordlie kom til klubben har vi blitt dårligere og dårligere. Hvis samtlige spillere har blitt så dårlige som de ser ut til å være nå, hvem har da skyld i det? Har alle spillerne gått sammen (unntatt svikerne Søgård og Otto) om å spille skikkelig ræva fordi de ikke gidder mer?

    Jeg limer inn denne fra BennyLem sin tråd om hvordan LSK kan reddes fra Tom Nordlie:
    Opprinnelig skrevet av Bukkenbruse
    Jeg forstår meg ikke på dere som fortsatt har trua på Tom og som fortsatt er optimister - problemene dreier seg ikke bare om denne sesongen...på de 8 siste kampene i fjor hadde vi 2! seiere...er dere helt blendet av at dette var mot Enga og Rosenborg?? Med de første 8 i år har vi da 3 seiere på de siste 16 seriekampene...hvor lenge mener dere denne galskapen skal få fortsette? Nordlie har fått surre lenge nok nå - 3 seire på 16 seriekamper er katastrofalt for en klubb som Lillestrøm - og det kan da knapt nok være ett eneste lag i Tippeligaen som har så få seiere på de siste 16 seriekampene...Legg til en ræva vinter og spillerkjøp/salg som hverken går ann å forstå eller forsvare, så fatter jeg ikke at så mange klarer å være så positive til hvordan ståa er.
    Jeg har ikke kvalitetssikret faktaopplysningene, men 3 seire på de siste 16 seriekampene er usselt. Fra samme tråd:
    Opprinnelig skrevet av HSft
    Vet at treningskamper ikke sier så mye som kamper som teller, men fikk lyst til å nevne at om vi tar med treningskampene så har vi 6 seire på 28 kamper. Med cupfinalen blir det da 7 seire på 29 kamper.
    Her vet jeg ikke om HSft har tatt høyde for eventuelle andre cupfinaler som er spilt i denne perioden, men dette tegner vel ikke noe bedre bilde av hva som har skjedd med laget etter Nordlies inntreden.

    Kommentar

    • busy
      Juniormedlem
      Ferskenpels
      • May 2008
      • 4

      Not

      Opprinnelig skrevet av bajasen
      Ser desverre ut som elendigheten fortsetter!!!!!!!!!!
      Bør Nordli gå nå , eller er det ikke han som skal ha skylda ??
      nei spillera får gjøre jobben sin tom gjør jo sin eller? tragiske greier men vi må støtte dem ikke pipe som enkelte gjored sist,skønner at folk er skuffa men d er sikkert at d blir ikke bedre av at vi piper på GUTTAæ!!!!!!!!!

      Kommentar

      • Raskolnikov
        Seniormedlem
        Myklebust Light
        • Sep 2005
        • 1453

        Opprinnelig skrevet av Dommeren
        Tom Nordlie er en av Norges mest kunnskapsrike og erfaringsrike fotballtrener i hele Norge. Lillestrøm er svært heldige som har denne mannen i sin stall.
        Tom Nordlie har vel vanlig trenerkurs som alle andre. Merittlista hans inneholder gode prestasjoner (opprykk med Start og Odd, cuptriumf med LSK, redningsaksjonen i Viking) og elendige prestasjoner (Starts andre år i tippeligaen, Vålerenga sitt nedrykk og LSKs katastrofale sesongstart). En helt grei CV, men slett ikke unik.

        Opprinnelig skrevet av Dommeren
        At det nå går dårlig med LSK skyldes ikke Tom Nordlie, men det faktum at det faktisk går opp og ned her i verden, ja også i fotballverdenen.

        Dette må fotballhjerter innse. Man kan ikke være på topp i Norsk Fotball til evig tid. I såfall ville det ikke være en utvikling nasjonalt sett. Og klubbene landet rundt utvikles i ulik takt. Akkurat nå er det LSK som har tatt steget ned fra topp 3 laga til bunn 3 laga. Godta det - slik er nemlig stoda - enten du liker det eller ei.
        At ståa er slik den er har alle fått med seg, men det er ingen grunn til å godta det. Bare tull å argumentere med at verden går opp og ned. LSK har lenge hatt en klar ambisjon om å være et stabilt topplag og det er vi langt fra å være akkurat nå. Verre er det at utviklingen over lengre tid har gått i feil retning.

        Opprinnelig skrevet av Dommeren
        Men LSK vil neppe forbli "nede i gjørma", det er tross alt 18 kamper igjen av sesongen, og dermed god tid til å klatre oppover mot en midtplassering. Og det skal dere være glade for.

        Å kreve Tom Nordlie's avgang nå, er å krisemaksimere, og retter fokus vekk fra selve problemet -> SPILLERNE!
        Neppe forbli i gjørma? Hvis du har sett LSK spille fotball i år så har du sikkert sett at det ikke er noen verdens ting som tyder på at vi skal ta poeng framover heller. Vi har strengt tatt fått flere poeng enn vi fortjener og har spilt 2 kamper på rad der vi knapt har hatt en eneste målsjanse.

        Det er trenerens, Tom Nordlie, sitt ansvar å få mest ut av spillerne og det er samme fyr som har hentet flere av spillerne som underpresterer. Flere spillere må spille i uvante posisjoner (PSA som venstreback, Occean som høyreving) og Nordlie sine kjøp (JML, Pedersen, Bjørkøy) har ikke forsterket oss i det hele tatt.

        Opprinnelig skrevet av Dommeren
        Nå er LSK en ambivalent klubb når det kommer til trenerspørsmål. Tom var tidligere trener i klubben, gjorde en kjempesesong det ene året, og ikke like god det neste, så fikk han sparken. Et par år senere geniforklares han igjen i LSK og man gråter på sine knær for å få han tilbake, og dere gjør nok en god sesong forrige år. Så ramler det i år. Hvorfor?
        Du har tydeligvis minimal kjennskap til LSK når du hevder at han har vært trener hos oss tidligere. LSK har heller aldri grått på sine knær for å få Tom Nordlie, det var Per Berg som var stor tilhenger av Tom og mente han var rett mann for oss. Mange av oss var skeptiske, men vi har gitt han en fair sjanse.

        Opprinnelig skrevet av Dommeren
        Å bygge et lag er en prosess som tar tid. Ting Tar Tid (TTT). Og man bør derfor se ressultatene over tid, ja kanskje så lenge som en 3-5 års periode. Derfor må en trener forbli i jobben slik at han langsiktig kan bygge opp laget mot de nye utfordringene som den ellers nasjonale utviklingen krever, og få utøve sin strategi mot det langsiktige målet.
        Hvis du får på et 3-årig engelskkurs og er dårligere i engelsk etter ett år er det all grunn til å se seg om etter et nytt kurs. En forutsetning for å ha en langsiktig plan er at man har tro på planen og mange av oss har mistet troen på at vi skal bli en tittelutfordrer de neste årene med Nordlie. Strengt tatt skulle vi jo være det i år.

        Opprinnelig skrevet av Dommeren
        Eks.: Hva er bedre om man setter en målsetning at om 3 år skal LSK være våde seriemester og cupmestere, framfor, at i år skal vi klare å være blant topp 5.

        Hvilke av de målsetningen vil du foretrekke, den langsiktige, eller den kortsiktige?

        Om du velger den langsiktige, ja så skal man ikke ha større forventninger til laget før på det 3 året.
        Jeg ser ikke motsetningsforholdet. Derimot finner jeg det meget usannsynlig at vi skal gå fra nesten-nedrykk det ene året til å bli seriemester det neste. Hvis man skal ha en langsiktig målsetning er det naturlig å ha delmål. Å være blant de 5 beste året før man etter planen skal bli seriemester er et naturlig delmål.

        Opprinnelig skrevet av Dommeren
        For er det ikke slik at når forventningene er større enn forutsetningene så blir det et misforhold? At kanskje har forventningene i år vært for store, og målsetningen urealistisk?
        Det var mange supportere som hadde lave forventninger til denne sesongen. LSK hadde en ganske svak høstsesong, spilte dårlig og vant få kamper i vinter og gjorde svært middelmådige signeringer på overgangsmarkedet. De som ønsket å heve forventningene var Tom Nordlie og hans trenerteam som gikk ut og sa at vi hadde et kanonlag på gang og kritiserte alle pessimistene.

        Forutsetningene er absolutt til stede. LSK hadde 2 topplasseringer på rad da Nordlie tok over og etter det har han brukt rundt regnet 25 millioner på å forsterke laget/stallen.

        Opprinnelig skrevet av Dommeren
        De andre laga har alle styrket seg gjennom bedre trening, fornyet spillerkjøp og er på gang (som de sier det i Stavanger), og om man ikke henger med i den karusellen, så vil man bli akterutseilt?
        Vi har brukt 25 millioner på å spillerkjøp og da burde vi også være forsterket. Hvis vi sakker akterut fordi de andre lagene trener bedre enn oss er det en god grunn til å finne en bedre trener.

        Opprinnelig skrevet av Dommeren
        Årets sesong startet atypisk for ALLE ligalagene [...]
        Det er ikke noe uvanlig i at resultatene varierer mye i sesongstarten. LSK skiller seg negativt ut ved at vi har vært stabile. Stabilt dårlige. Én god omgang mot Viking forandrer ikke på det.

        Opprinnelig skrevet av Dommeren
        Og er det slik at spillerne ikke er gode nok, ja så må det fattes grep i den retning. Treneren kan ikke spille kampen for de. Og treneren kan bare jobbe med det materialet han har fått utdelt. det samme gjelder Manager.
        Treneren er selv med på å hente spillere. Ingen av de spillerne som er hentet har vært noen virkelig suksess, kanskje med et lite unntak for Brenne som hadde en sterk høstsesong i fjor.

        Opprinnelig skrevet av Dommeren
        Mitt råd er: Ha is i magen, godta at dere er i en dalbunn nå, og at det vil gå oppover om dere har tillit til trener og gir laget tid nok. Støtt laget ditt i tykt og tynt - ikke krev hoderulling så snart det butter litt i mot.
        Råd fra en som tilsynelatende kjenner LSKs situasjon så dårlig som deg er lite verdt. Vi støtter laget i tykt og tynt på kamp, men vi ser nødvendigheten av å gjøre grep slik situasjonen er nå.

        Opprinnelig skrevet av Dommeren
        Opp i det hele så er det supportere og publikummere som ikke er til å stole på, vi klapper i begeistring og hyler i fortvilelse om en annen, uten annen tanke ann at laget vårt skal vinne alle kamper. Nå er det faktisk slik at ett lag må tape, og i år har dette tilfallt LSK i stort monn. Det må man kunne leve med, og konsentrere seg om å utvikle laget med en annen målsetning i et lengre perspektiv. TTT! Snart vil det snu, og dere vil være ute av gjørma - ta den tiden det trenger - støtt laget og ha tro på lagledelsen og trenerteam. Vær tålmodig!
        Supporterne er ikke til å stole på fordi vi klapper av begeistring for eget lag og ikke for motstanderens? Nei, vi kan ikke leve med å ikke vinne fotballkamper over tid. Slikt ender opp med Adecco og dit er det ingen av oss som vil. Troen på lagledelse og trenerteam kommer ikke av seg selv. Når klubben vår går i feil retning og har gjort det over en lengre periode. Hvorfor skal vi beholde troen? Det høres bare ut som handlingslammelse for meg.

        Ellers skuffende å se at du har fått flere tomler opp for det opprinnelige innlegget ditt, det fortjener du ikke.
        Heavy Metall iz a poze, hardt rock iz a laifschteil

        Kommentar

        • Dommeren
          -AaFK-supporter-
          Bøffelpromp
          • May 2008
          • 15

          Nå har jo saken løst seg ved at Tom har trukket seg som trener av LSK!

          Da må dere være fornøyde. Håper dere lykkes bedre i Adeccioligaen!

          AaFK-Supporter, men ikke medlem av Stormen. Medlem av Fredagsklubben - Speakers Corner!

          Kommentar

          • Nosferatu
            Seniormedlem
            Myklebust Light
            • Apr 2006
            • 733

            Opprinnelig skrevet av Dommeren
            Nå har jo saken løst seg ved at Tom har trukket seg som trener av LSK!

            Da må dere være fornøyde. Håper dere lykkes bedre i Adeccioligaen!

            http://www.kanari-fansen.no/debatt/i...icon_smile.gif
            By now har vel du oppnådd tidenes Piss Per Post (PPP)-ratio. Gratulerer med det, og i lige jævla måde.
            For øvrig vil jeg tilføye at Stefan Strandberg er et mye dårligere menneske enn Ruben Gabrielsen.

            Kommentar

            • Smukken
              Seniormedlem
              Myklebust Light
              • Dec 2004
              • 720

              Opprinnelig skrevet av Dommeren
              Nå har jo saken løst seg ved at Tom har trukket seg som trener av LSK!

              Da må dere være fornøyde. Håper dere lykkes bedre i Adeccioligaen!

              http://www.kanari-fansen.no/debatt/i...icon_smile.gif

              Look who's talking - get a life you looser.. Endelig har møkka Aafk klart å overleve en sesong uten å rykke ned...
              Bada bing - bada bong. Bjørn rulez

              Kommentar

              • Skinke
                Seniormedlem
                Hjelp, skaff meg et liv!
                • Sep 2007
                • 3914

                Med tanke på utrolig mange lite gjennomtenkte ting lsk har gjort i de siste årene så frykter jeg Reka eller semb i Trener stilling i lsk snart.
                Daukjøtt Felt C

                Kommentar

                • erlando
                  Seniormedlem
                  Myklebust Light
                  • Jul 2006
                  • 858

                  Opprinnelig skrevet av Skinke
                  Med tanke på utrolig mange lite gjennomtenkte ting lsk har gjort i de siste årene så frykter jeg Reka eller semb i Trener stilling i lsk snart.
                  The Return of EP...
                  Ja til pause i pausen!

                  Kommentar

                  • chrissp
                    Seniormedlem
                    Hjelp, skaff meg et liv!
                    • Aug 2004
                    • 2403

                    Moderatormelding:

                    Da stenges denne tråden. Nordlie er historie og hvem som overtar tas i annen tråd.

                    Ønsker noen å diskturere det som har skjedd i et større perspektiv, utover hvem som skal overta, kan vedkommende som føler seg kallet opprette ny tråd.
                    Bølerkanaris

                    Kommentar

                    Working...