Fellus

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • Stabellmaster
    Seniormedlem
    Forumsadist
    • May 2008
    • 112

    #21
    Opprinnelig skrevet av Grusom B
    Gulbrandsen er vel knapt 16 år, så det bør være for tidlig. Han er nok ikke noen ny Rooney uansett hvor god han er. Men at det må begynnes å gi sjansen til unggutter er det jo ingen som helst tvil om. Vi har i alle år klagd på at vi ikke har nok kids på bana og at vi ikke produserer egne spillere, men det skjer jo aldri noe uansett når trenerene aldri gir dem muligheten uansett hvem det er. Her har vi også enda et eksempel på hvorfor Nordlie aldri burde blitt utnevnt. Han har aldri gitt unge spillere sjansen, så hvordan kunne man tro at det skulle kunne skje nå?

    Håper på Arild med enten Fellus eller Abshir ved siden av seg til helga. Det må være mulig å eksperimentere litt når man ligger som vi gjør.

    Hvor er Fellus fra? Kan ikke være norsk navn det?
    moren til fellus er fra Italia, faren er fra israel. han har vært på u-19 landslaget til Israel. Han var i Enga, og var ikke langt unna å få litt spilletid der. Så gikk han til Gjøvik lyn som frode birkeland trente. Der ble han toppskorer for laget som rykket ned. Frode ble rekrutt trener i lsk, og tok med seg Fellus.

    Han gikk skada i hele vinter, og det er først nå ting har begynt å fungere. så jeg tror han har mye å vise fremover, hvis noen gir han sjansen.

    Han kjører forøvrig en hvit audi, som han prøvde å selge til meg

    Stabell

    Kommentar

    Working...