Treninga lørdag 14. mai

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • gilbert
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Nov 2003
    • 3196

    Treninga lørdag 14. mai

    På treninga på Åråsen lørdag 11.00-12.30 stilte sytten mann, medregna Müller med gipsa venstrehånd. Jansen, Mato og Jimmy spiller andrelagskamp seinere i dag (16.00, hjemme mot Raufoss). Hauge og Strand er skada ennå et par uker, og David er i Island til 1. juli (tilsammen 23 i A-stallen).

    Etter oppvarming, øvelser i teknikk og hurtighet, samt naturligvis avslutninger, spilte rødt, blått og gult lag fem mot fem, med fire fra det tredje laget som dødlinje-vegger, med Misund i det ene målet og Claus Reitmeier i det andre. Reitmeier har opplagt rutinen og reaksjons- og plasseringsevner i behold, ellers er det vanskelig å gi noen vurdering. Men han står jo uansett ikke, med NFFs godkjennelse, før enten Misund eller Jansen blir sykmeldt i tillegg til Müller.

    Blant de som ga et (spesielt) positivt inntrykk i spillet fem mot fem var Sasa (som får mer og mer selvtillit), Rambekk (spesielt offensivt), Shane (villig framover, men ikke alltid heldig med alle avslutningene) og Powell (sterk og målretta), selv om det er klart at slikt spill på liten bane blir litt annerledes enn 11'erspill over full lengde og bredde. Dette betyr jo at luksusproblemene fortsetter å tårne seg opp - her blir det hard konkurranse i alle lagdeler. Enda verre blir det når Strand blir skadefri, og 1. juli er David tilbake fra Island og Bjørn Helge Riise blir klar. Får vi flere forsterkninger nå vil jo luksusproblemene bli nesten uoverkommelige....

    Treninga søndag blir i følge Gunnar Halle klokka 16.00.

    gilbert
Working...