Ville du brukt penger på denne klubben?

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • bartlet77
    Medlem
    Hoffnarr
    • Sep 2005
    • 46

    Ville du brukt penger på denne klubben?

    Sesongen fra helvete er over, og man avslutter på samme måte som mesteparten av sesongen har vært, med en flau forestilling.

    Det er på tide å se fremover. Og uten å virke for negativ er jeg bekymret for sportsklubbens markedsverdi blant potensielle sponsorer. Klubben har allerede varslet at lønnsnivået må ned, og det er lite som tyder på at det er særlig med penger til forsterkning av stallen. Fadesen i årets siste seriekamp bidrar vel ikke akkurat heller til å øke troen på at disse overbetalte skal kunne kjempe om en plassering i toppen neste sesong. Det er vel også trolig at vi får enda mindre tv-eksponering, og ergo blir mindre attraktive på sponsormarkedet. I tillegg har klubben i hele 2008 vært gjenstand for negativ oppmerksomhet både rundt det sportslige og utenomsportslige. Riktignok har man nå fått HB om bord, men samtidig kan en ansettelse av Judas skape nytt bråk og negativitet rundt klubben.

    LSK var tidligere kjent som en hardtarbeidende, kjempende klubb, med klare verdier. Utviklingen i de senere tid med et lag som ikke yter mer enn et gjenommsnittlig småguttelag, og nå sist gjennom en sannsynlig ansettelse av mannen som fremstår som selve symbolet på alle verdiene som er det stikk motsatte av det Sportsklubben vanligvis har blitt identifisert med, er ikke lovende.

    Er det noen som har oversikt over hvordan det ligger an med de største sponsoravtalene, er det noen som utløper ved nyttår? Her har man en potensiell kjempeutfordring
Working...