Spilleranalysen Nr.6: Ståle Stensås

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • MortenA
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Apr 2007
    • 3404

    Spilleranalysen Nr.6: Ståle Stensås

    Ståle er mest kjent som venstreback i RBK hvor han stod bak både fantastiske skudd og innlegg, og noen like fantastiske tabber. På mange måter klovnen i RBK sammen med Jørn Jamtfall. Da han ble leid inn i sommer var det knyttet en del spenning rundt hva han ville bidra med.

    Han spilte ni kamper for oss, og spilte samtlige minutter av disse. En god prestasjon med tanke på alderen. Siste kamp mot Ålesund stod han over på grunn av karantene. I følge VG-børsen hadde han et snitt på 5.0, 1 mål, 3 assist, og 3 gule kort.

    Ståle kom inn med brask og bram. En herlig presentasjon mot Godset hvor han toppet med å løpe igjennom å score mot slutten. For slitne og sinte kanarinerver var det godt å se Ståle komme inn, og ta over venstrebacken. Han skinte ikke slik Shane gjorde i fjor, men tok tak i plassen og ryddet opp. Avsluttet sin korte tid på Åråsen med assist og gult kort mot sin nye arbeidsgiver, noe som bidro til at RBK ikke tok medalje i år. Med tanke på hva Ståle viste i tiden med oss hadde i hvert fall ikke undertegnende vært imot at han fikk kontrakt ut neste sesong. Med tanke på MJ's skadehistorie og at vi ikke har noen back-up, hadde Ståle passet fint inn. Når det ikke skjedde er jeg redd vi må ut og hente en ny back-up.

    Til slutt er det vel bare å avslutte med å si: Takk for innsatsen, Ståle, og lykke til videre. Til tross for at det i Bart City.
    Hvorfor la fakta ødelegge et godt argument?
Working...