Nå må det hentes spillere...

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • reka
    Seniormedlem
    --==FORUMRUNKER==--
    • Aug 2005
    • 13277

    Et stup i karrieren i 2008? Er nysgjerrig på hvorfor han er bosman. Kan være en brukbar forsterkning om han ikke har råtnet på rot i belgia.

    Fra www.til.no


    Profil: Jimmy de Wulf



    Posisjon: Midtstopper
    Født: 09.06.1980
    Hjemsted: Belgia
    Debutdato: 22.07.2001
    Siste dato: 28.10.2001
    Høyde: 189 cm
    Matchvekt: 74 kg
    Kamper serie: 10
    Mål serie: 0
    Kamper cup: 2
    Mål cup: 0
    Totalt kamper: 12
    Totalt mål: 0
    Gule kort: 3
    Røde kort: 1
    Andre klubber: Club Brugge, Cercle Brugge, KV Oostende.

    Jimmy de Wulf ble oppdaget bare tolv år gammel av Club Brugge, og spilte mange kamper for aldersbestemte landslag. Atten år gammel fikk han en femårs kontrakt med den belgiske toppklubben, men slo aldri gjennom der. Deretter ble det naboklubben Circle Brugge.
    Jimmy ble hentet til Tromsø IL fra Circle Brugge. Den norske treneren Trond Solli var behjelpelig til å skaffe TIL forsterkning da det røynet som værst. Ut på sommeren 2001 var TIL i tabellkrise. Men det hjalp ikke med belgisk forsterkning, TIL rykket en divisjon ned det året. Jimmy fikk ikke fornyet kontrakt da sesongen og kontrakten gikk ut dette året.
    Selv om Jimmy var en kort tid i Tromsø, husker han oppholdet med glede. Han likte både byen og klubben. Hver gang han ser på bilder han tok fra Tromsø-tiden kommer det et stort smil over munnen hans. Han glemmer ikke midnattsolen og nordlyset, og han følger med TIL gjennom internett.
    Da han vendte tilbake til Circle Brugge hadde han stor suksess. Han spilte nesten alle kampene de fire neste årene. Men i 2008 opplevde han et realt stup i karreren hans. En ny trener kom til klubben og tok fra ham kapteinsbindet, og han fikk lite spilletid. Nå spiller den storvokste midtstopperen i KV Oostende som er i 2. divisjon. Det var nok i starten en nedtur å spille i en lavere divisjon, men nå trives han og er fornøyd med innsatsen sin.
    23. mai 2008 giftet han seg med sin kjæreste Sofie van Hencke som han har vært i lag med i mange år. (også Tromsø-tiden).

    fra wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/Jimmy_De_Wulf
    Jimmy De Wulf (born 9 June 1980 in Blankenberge) is a Belgian professional football player. De Wulf plays as a central defender.

    De Wulf's career took off when Belgian top teams Club Brugge and Standard Liège discovered him at the age of 12, playing for his local team SV Blankenberge. Given the fact that Liège was lying much further away from Blankenberge than Bruges, De Wulf chose to join Club. During his youth, De Wulf has been selected many times to play for the national team.

    When De Wulf reached the age of 18, he was offered a contract for 5 year. Despite the promising prospects, De Wulf didn't play much for Club Brugge under the coaching of Trond Sollied, and he was loaned for six months to Tromsø IL. At the end of his loan, Tromsø wanted to buy De Wulf, but Club halted his transfer. De Wulf, tired of not playing for the first team, decided to put pressure on the management. Eventually, De Wulf was loaned for one season to Cercle Brugge, thanks to the good relations between the chairmen of both teams. When the season ended, De Wulf was definitively transferred to Cercle for a fair price.

    A minority of Cercle Brugge fans responded negatively to this transfer. The point of discussion was that De Wulf probably was a fan of Club Brugge, considering his choice to play for the rivals of Cercle Brugge in his youth. These rumours faded out thanks to De Wulf's great team spirit on the pitch. De Wulf used to be vice-captain of the team, but in July 2007, the new Cercle Brugge manager Glen De Boeck named De Wulf as captain instead of Denis Viane.

    However, due to Denis Viane and Anthony Portier proving to be Cercle's solid back bone in the 2007-08 season, De Wulf's chances to play were rather limited. At the end of the season, the Cercle board told De Wulf they wouldn't start doing difficult if he found himself a new team. SV Roeselare, KV Kortrijk, Tromsø IL and FC Brussels are said to be interested. Eventually, De Wulf was loaned by KV Oostende for one season.

    His contract with Cercle ended in June 2009 and was not renewed.

    Kommentar

    • CFD
      Seniormedlem
      Hjelp, skaff meg et liv!
      • May 2004
      • 2319

      Opprinnelig skrevet av reka
      Profil: Jimmy de Wulf

      Posisjon: Midtstopper
      Født: 09.06.1980
      ....
      Ser ut som han har hatt en grei karriére, men er naturlig nok skeptisk til en spiller som
      Skeptisk til en en midtstopper som..... kan hjelpe oss med å holde nullen?
      Tankegangen til AS Norge: Det skal kvoteres inn. Man skal ikke velge de beste kandidatene. Man skal velge inn de små og svake sånn at de også kan få noe å glede seg over

      Kommentar

      • kimmern
        Seniormedlem
        Myklebust Light
        • Jun 2005
        • 1174

        jeg kan ikke se at en bosmanspiller som har råtna bort i bånn i belgia skal hjelpe oss med å sikre kontrakten i tippeligaen

        Kommentar

        • BennyLem
          Seniormedlem
          Hjelp, skaff meg et liv!
          • Aug 2005
          • 2902

          Opprinnelig skrevet av reka
          Høyde: 189 cm
          Matchvekt: 74 kg
          Han er definitivt ikke noen tungvekter. Regner med at han ryker rett på LSKs beryktede øl-, kebab- og pizzakur. Et par seine netter med Berg, Kjeppe, Søgård og Meter'n, så ryker BMI-en i været.

          Opprinnelig skrevet av reka
          Totalt kamper: 12
          Totalt mål: 0
          Gule kort: 3
          Røde kort: 1
          Dette er mer "stats" som passer i klubben om dagen. Få kamper, ingen mål, og mange kort.
          Moderate Winsnes Fanatics: Forbanna på Felt C - Frihet for RoyVaadal

          Kommentar

          • xeR
            Seniormedlem
            --==FORUMRUNKER==--
            • Jan 2004
            • 11206

            Opprinnelig skrevet av BennyLem
            Han er definitivt ikke noen tungvekter. Regner med at han ryker rett på LSKs beryktede øl-, kebab- og pizzakur. Et par seine netter med Berg, Kjeppe, Søgård og Meter'n, så ryker BMI-en i været.


            Dette er mer "stats" som passer i klubben om dagen. Få kamper, ingen mål, og mange kort.
            Hva skal egentlig til før du blir fornøyd? Lar man være å få inn noen er det galt, når man nå prøver å få inn spillere så er det også galt.. LSK er ikke i posisjon til å handle dyre spillere.. At man tar inn en bosmann fra Belgia på prøve er da bare positivt. Det er eneste måten vi kan få inn spillere på nå om dagen. Holder han ikke mål så får han heller ikke kontrakt.
            Det er bedre å væra døv enn vålenga.

            Kommentar

            • Loddet
              Seniormedlem
              Myklebust Light
              • Apr 2004
              • 325

              Så mye penger gutta legger igjen på Minutt Burger'n og Sibylla, syns jeg det er på sin plass at de bidrar litt i disse krisetider. Spørsmålet er om vi egentlig vil ha blodpenger som avlat, men jeg syns faktisk vi ikke har noe annet valg enn å akseptere alt som kan komme inn av kroner og øre.

              Kommentar

              • reka
                Seniormedlem
                --==FORUMRUNKER==--
                • Aug 2005
                • 13277

                Klubben trenger penger. LSK burde selge kebab og øl på/etter treningene og på den måten få igjen noen penger fra spillerne. Kanskje flere gidder å delta? Transfettet fra kebab"kjøttet" er ikke noe problem ettersom klubben kjøpte hjertestarter i fjor. Med avansen man har på maskinutbeina kylling beregnet på dyremat i kebaben kan vi fint sikre oss Riseths signatur i ett år til. Samtidig bør klubben se seg om etter tørrlagte veganer som er bosmenn. Et siste tips: Sett ut en bolle tyrkisk bikkjemat kokt i smult i salatbaren når vi har prøvespillere, de som spiser av den får ikke kontrakt.

                Edit: Ettersom halves tallen fremdeles kreker seg rundt på krykker og gåstoler anbefaler jeg et bytte av fysio: Andett denne karen her. Som pensjonist er han rimelig. Dessuten ser han ut til å ha de medisinske kvalifikasjonene i orden, og han er nok uvillig til å akseptere spillernes millimeterhøye smerteterskel.
                Last edited by reka; 10.08.2009, 19:36.

                Kommentar

                • Lars
                  Seniormedlem
                  Hjelp, skaff meg et liv!
                  • Feb 2004
                  • 6156

                  Med CVen til Jimmy de Wulf er det jo opplagt at han er en god spiller, forutsatt at han er skadefri, i form og motivert. Virker veldig merkelig det som har skjedd, tydelig at et eller annet er eller har gått galt.

                  Kommentar

                  • kimmern
                    Seniormedlem
                    Myklebust Light
                    • Jun 2005
                    • 1174

                    Opprinnelig skrevet av Lars
                    Med CVen til Jimmy de Wulf er det jo opplagt at han er en god spiller, forutsatt at han er skadefri, i form og motivert.
                    Det siste vi trenger i lsk er flere slike

                    Kommentar

                    • Grusom B
                      Generalissimo Bellisimo
                      Hjelp, skaff meg et liv!
                      • Nov 2003
                      • 6248

                      Opprinnelig skrevet av WAK
                      Blir ikke akkurat beroliget når jeg ser at LSK har forsvarsspillere på prøvespill som spilte for Tromsø for 8 år siden og spiller på nivå 2 i Belgia.

                      Hva faen skjer? Skal vi ikke prøve å forsterke stallen?
                      Som flere andre har påpekt med diverse eksempler; en spiller som har mislyktes andre steder mislykkes ikke nødvendigvis hos oss! Det er det som er fordelen med å holde med en klubb som faktisk har sjel, i motsetning til de kroniske spillerdestruktørene på Oslo Øst. Eller Tottenham, mens vi er i nærheten av temaet.
                      Ni principe ni rey...

                      D10S!

                      Kommentar

                      • Lars2
                        Medlem
                        Møteplager
                        • Jul 2009
                        • 89

                        Profil: Wanderson Do Carmo



                        Klub: GAIS
                        Posisjon:
                        Offensiv-Midtbane
                        Født: 18.02.1986
                        Hjemsted: Brasil
                        Debutdato: 22.07.2001
                        Siste dato: 28.10.2001
                        Høyde: 180 cm
                        Matchvekt: 74 kg
                        Kamper serie: 18
                        Mål serie: 9
                        Kamper cup: 1
                        Mål cup: 0
                        Totalt kamper: 19
                        Totalt mål: 9
                        Gule kort: 1
                        Røde kort: 0
                        Andre klubber: River Atletico clube

                        Wanderson ble toppscorer i GAIS i fjor (2008). Nye Koren?
                        I følge kilder vil han være tilgjengelig for en sum på rundt 4-5 mill.

                        "Knowledge is knowing a tomato is a fruit. Wisdom is not putting it in a fruit salad"

                        Kommentar

                        • andersmm
                          Seniormedlem
                          Hjelp, skaff meg et liv!
                          • Aug 2006
                          • 5764

                          Så vidt jeg har forstått har han spilt mest spiss i år. Mener han spiller som hengende spiss, og omtales i Sverige oftest som forward. Ikke der vi behöver forsterkninger. Alikevel en spennende spiller. Ligger höyt i skytteligaen for et lag som ligger på nedrykksplass.
                          Last edited by RSP; 11.08.2009, 19:38. Begrunnelse: Fjernet undøvendig qouting.
                          "A Champion is the one who fall and rise again. We are rising." -Nosa Igiebor

                          Kommentar

                          • Dole
                            Seniormedlem
                            Hjelp, skaff meg et liv!
                            • Aug 2004
                            • 1601

                            Opprinnelig skrevet av Grusom B
                            Som flere andre har påpekt med diverse eksempler; en spiller som har mislyktes andre steder mislykkes ikke nødvendigvis hos oss!
                            Men dessverre er det vel minst like mange eksempler på det motsatte.

                            Kommentar

                            • Fuglegutt
                              Seniormedlem
                              Myklebust Light
                              • Jan 2008
                              • 863

                              Hvor i all verden skal vi hente disse pengene fra?
                              Last edited by RSP; 11.08.2009, 19:41. Begrunnelse: Fjernet unødvendig qouting.
                              På min gravsten: " heller her enn på Ullevåll "

                              Kommentar

                              • GIFKanari
                                Seniormedlem
                                Hjelp, skaff meg et liv!
                                • Apr 2009
                                • 8243

                                Opprinnelig skrevet av Lars2
                                Wanderson ble toppscorer i GAIS i fjor (2008). Nye Koren? I følge kilder vil han være tilgjengelig for en sum på rundt 4-5 mill.
                                Veldig spennende kar, men dessverre helt uaktuell. I så fall må investorer dekke både overgangssum og lønnskostnader. Blir det spennende offensive innkjøp nå så er det snakk om de etterhvert vante unge og uslepne diamantene til spottpris. Det mener jeg mulige investorer som Per Berg egentlig har signalisert ganske tydelig. Det er virkelig tæring etter næring nå.

                                Dette er vår nye hverdag og vi er langtfra aleine. På diverse fotballfora rundtom er det en haug av supportere fra alskens TL-lag som er like utålmodige og skuffa over hvor dødt det er på overgangsmarkedet.

                                Kommentar

                                • dennis
                                  Seniormedlem
                                  Myklebust Light
                                  • Apr 2006
                                  • 872

                                  Opprinnelig skrevet av Fuglegutt
                                  Hvor i all verden skal vi hente disse pengene fra?
                                  Nordea en grunn til å utnytte vår hovedsponsor!!!!

                                  Kommentar

                                  • reka
                                    Seniormedlem
                                    --==FORUMRUNKER==--
                                    • Aug 2005
                                    • 13277

                                    Ser at både De Wulff og Reid er aktuelle. Håper på sistemann, han har iallefall et salgspotensiale.

                                    Kommentar

                                    • Kjell.T.Ring
                                      Poll St. Ring
                                      --==FORUMRUNKER==--
                                      • Dec 2005
                                      • 11796

                                      Opprinnelig skrevet av reka
                                      Ser at både De Wulff og Reid er aktuelle. Håper på sistemann, han har iallefall et salgspotensiale.
                                      Langt viktigere nå å få inn en stabil midtstopper som går rett inn på laget en å tenke på salgspotensiale.

                                      Livsviktig å få tetta igjen bakover resten av sesongen.
                                      Advarsel: Ironi, sarkasme, og litt kosedysleksi kan forekomme i mine innlegg.

                                      Kommentar

                                      • GIFKanari
                                        Seniormedlem
                                        Hjelp, skaff meg et liv!
                                        • Apr 2009
                                        • 8243

                                        Opprinnelig skrevet av reka
                                        Ser at både De Wulff og Reid er aktuelle. Håper på sistemann, han har iallefall et salgspotensiale.
                                        Enig, og Reid følger kriteriene i den nye innkjøpspolitikken, De Wulf gjør det ikke.

                                        Kommentar

                                        • antikris
                                          Seniormedlem
                                          Myklebust Light
                                          • Oct 2005
                                          • 520

                                          Hmm. Reid var på prøvespill hos enga og ble ikke funnet god nok tror jeg. Men det var jo Nosa også da, så det trenger ikke å bety noe egentlig. Litt usikker på De Wulf. Jævlig kult navn, men hvis han ikke kan gå rett inn på stopperplass og forsterke oss, ser jeg ikke helt vitsen. Har han tempo? Da kunne han jo vært aktuell.

                                          Kommentar

                                          Working...