Kanari-Fansen informerer

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • Tony
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Nov 2003
    • 4737

    Kanari-Fansen informerer

    Kanari-Fansen utfordrer nå alle til å ta i et tak for å fylle opp stadion mest mulig mot FFK. For at Åråsen skal koke mot FFK må DU som leser dette være med på å hjelpe Kanari-Fansen og LSK. Vi gir deg også mer info om det andre som skjer denne søndagen. Kanari-busser; LSK-Quiz/liveband mm på Martins og medlemsdag er noen av stikkordene. Les mer :

    KJØP BILLETTER TIL DEN STÅENDE DELEN AV KANARI-FELTET !
    PÅ DENNE KAMPEN FÅR KFL PENGER FOR HVER TILSKUER SOM MØTER OPP PÅ FELTET. JO FLERE SOM KJØPER BILLETTER, JO MER PENGER TIL KANARI-FANSEN.
    Billetter kjøpes på følgende steder :
    - LSK-Shopen
    - Effect Stortorvet
    - NYTT ! Denne gangen selges vi også billetter til feltet på Martins. Dette betyr at folk kan kjøpe billetter omtrent hele døgnet i Lillestrøm. Da bør det også være muligheter for de som står i kø kamp etter kamp å kjøpe på forhånd.


    KANARI-BUSSER :
    1. Starter fra Larvik kl 1130. Ring Øystein Hatlem på 91863102 for mer info.
    2. Starter fra Brandbu kl 1515. Ring Dag Hvalshagen på 91668666 for mer info.
    3. Starter fra Esso på Maura kl 1415. Ring Lars Økern på 92014138 for mer info.
    Flere busser kan komme til.

    LSK-QUIZ PÅ MARTINS KL 1500 : Det er klart for årets andre utgave av fuglaquizen på Martins. Prestisjen er som alltid høy, vil noen greie å skyve Team Gullik ned fra tetplassen? Det er spørsmål fra 1975 og fram til i dag. Man kan ha max 9 stykker pr lag og påmelding skjer til Arild Myklebust på tlf 97531931. Bli med Norges morsomste fotballquiz !. Ellers skjer dette på Martins :
    - Billig drikke, gratis inngang hele dagen, fri alder før kampen og salg av medlemskap.
    - Vi selger lodd i Kanari-lotteriet både på puben og Åråsen.
    - SMASHED STASH livekl 1700. Gutta fra Fetsund kjører full pakke med coverlåter fra band som Def Leppard, Bon Jovi, Kiss, AC-DC mm. Dette er et band som passer supert til fotballfester, allsang er 100% sikkert.
    - NYTT ! Vi viser nå Kanari-Tv på storskjerm inne i puben. Denne gangen viser vi fra kl 1300-1500. Moro å se igjen klipp fra gamle kamper.

    MEDLEMSDAG : Alle oppfordres til å få med flere medlemmer i Kanari-Fansen. I tillegg er det viktig at mange medlemmer husker å betale kontigenten for 2005. På Martins og Åråsen søndag 26/6 vil det være egne folk som tar inn medlemskap. Ta med penger hvis du ikke er medlem !

    Alle fuglafans må nå vise sin besøkelsestid. Det kommer mange folk fra Plankebyen, derfor må vi virkelig stille opp for KFL og LSK. Tilskuersnittet på Åråsen kommer til å bli MEGET bra på Åråsen denne sesongen. Noe av grunnen til det er de mange nettverkene som pusher fugla rundt omkring i landet. Noen eksempler på dette er :
    # Hittil i år har det gått Kanari-Busser fra Larvik, Brandbu, Maura og Gjerdrum, Eidsvoll og Løken i Høland/ Bjørkelangen
    # På de fleste av kampene i år har ildsjeler i Skedsmo og Gjerdrum solgt billetter til feltet i et stort antall.
    # Før kampen mot RBK var det 50-60 stykker på puben på Gjerdrum før kampen. Etterpå dro en buss ned til Åråsen for å synge for fugla.
    # KFL og puben Helt på Høyden i Blystadlia ga bort 50 gratisbilletter til unger i området der oppe.
    # På en skole på Lørenskog er man nå oppe i 40 stykk barn og foreldre som har vært på kamp i år.
    # Organisasjoner og klubber som OKS, SOS Rasisme, Åkrene, Flisbyen, Bjørkelangen, Eidsvoll IF m.fl bør også nevnes.
    DETTE er merkevarebygging av LSK og Kanari-Fansen. DETTE er noe som gir penger i kassa til klubben. DETTE er noe som vi LSK-fans bør gjøre på sine respektive hjemsteder. Start nå mot Fredrikstad !

    MØT OPP PÅ MARTINS OG ÅRÅSEN SØNDAG 26. JUNI !!!
Working...