Karakterbok LSK - Stabæk

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • norskpoker
    Seniormedlem
    Myklebust Light
    • Jan 2007
    • 399

    Karakterbok LSK - Stabæk

    Først: Faen i helvete!

    Så: Vi gjorde en tildels meget god andreomgang, men personlige feil ødelegger dessverre hele kvelden.

    Jeg prøver meg i dag på en god gammeldags Drillo-variant hvor jeg har talt plusser og minuser på spillerne gjennom kampen for å få en så objektiv vurdering som mulig. Å miste ballen er ikke nødvendigvis et minus, men å slå en feilpasning upresset er det. Utgangspunktet er en skala fra 1-6 hvor 3 er normen om plussene og minusene utligner hverandre. Plusser og minuser står i parantes bak karakteren.

    Otto: 3 (1-2)
    Svært lite å gjøre. Kunne kanskje vært ute i feltet og tatt 1-2 scoringen, men den var uansett ikke hans feil alene.

    Essediri: 3 (5-6)
    Starter kampen med stålkontroll defensivt, men sliter med innleggskvaliteten hele kvelden. Ble sliten i andreomgang og glapp et par markeringer.

    Kippe: 4 (5-2)
    Leder forsvaret suverent i andreomgang og gjør svært få feil.

    Pedersen: 3 (4-2)
    Lå lenge ann til en firer, men ble sliten mot slutten og gjorde et par feil da.

    Johnsen: 3 (5-5)
    Løper og vil mye, men er ikke helt i slag. Fantastisk scoring og et meget godt forsøk, men det hjalp ikke så lenge han ikke klarte å følge Høiland på 1-2....

    Mouelhi: 3 (6-6)
    Blant dem med flest positive involveringer, men også blant dem med flest negative. Slår dårlige dødballer og slår ofte farlige tveroverpasninger på pressede spillere. Men, skaper to hundreprosentsjanser og bidrar med en del bra.

    Nosa: 4 (8-5)
    Gjør veldig mye bra med ballen, men har dessverre i likhet med Mouelhi en altfor stor feilprosent i spillet sitt. Taper duellen i forkant av 0-1 og mister ballen i farlige situasjoner.

    Søgård: 2 (4-5)
    Starter forferdelig og har ikke en eneste positiv involvering i førsteomgang. Reiser seg veldig i andre helt til han gir bort et unødvendig frispark som gir 1-2 og deretter mister ballen i angrep og gir bort en farlig kontring.

    Myklebust: 3 (5-6)
    Gjør en del småpene ting, men mister ballen altfor lett. At mannen er spesielt god defensivt er en myte. Han løper mye og kan være et uromoment for motspillers ballfører, men som førsteforsvarer er han ikke mye å skryte av.

    Sundgot: 1 (0-6)
    Oj oj oj, Arild. I dag hadde du rett og slett en helsvart dag. Du bommet på tre kjempesjanser, ga bort ballen i farlige situasjoner og var altfor forutsigbar i dine valg. Det er bare å glemme denne kampen og fokusere på alt det du har gjort riktig tidligere i år!

    Edwin: 3 (6-7)
    Gjør en del bra, men også veldig mye dårlig. Trenger veiledning på treningsfeltet for å bli en klokere angrepsspiller. Og, den veiledningen bør ikke være fra Occean, for å si det sånn...

    Bergman: 5 (3-0)
    Et fantastisk innhopp av den unge islendingen som burde vært kronet med scoring.

    Berg: 4
    Velger riktig lag og gjør et bytte som i etterkant virker som et meget lurt valg. Det er ikke hans skyld at vi brenner alle de store sjansene våre.
  • Rankiz
    Medlem
    Bøffel
    • Aug 2009
    • 39

    #2
    Otto: 2

    Essediri: 3


    Kippe: 4

    Pedersen: 4

    Johnsen: 3

    Mouelhi: 2

    Nosa: 4

    Søgård: 2

    Myklebust: 3

    Sundgot: 1

    Edwin: 2

    Bergman: 4

    Berg: 4

    Kommentar

    • Campless
      Seniormedlem
      Myklebust Light
      • Sep 2006
      • 772

      #3
      Dommern: 1..

      Kommentar

      • *46*

        #4
        Opprinnelig skrevet av Campless
        Dommern: 1..
        Er det ikke lov å gi 0? Eller skal man gi 1 for oppmøte?

        Kommentar

        • Arind
          Seniormedlem
          Myklebust Light
          • Mar 2006
          • 459

          #5
          Nei, jeg gidder liksom ikke gi karakterer på en dag som denne. Gutta kjempa som et lag og tapte som et lag......avslutningene var elendig og det var ene og alene årsaken til at vi tapte.
          Det betyr samtidig at vi har noe å spille på resten av sesongen......med litt stang inn så sanker vi poeng med sånne kamper......
          Evig LSK-fan - men sliter litt med den store entusiasmen. Når skjer det no?

          Kommentar

          • reka
            Seniormedlem
            --==FORUMRUNKER==--
            • Aug 2005
            • 13273

            #6
            Siden det er fritt frem i dag:

            Otto 2 - Svakt. Preget av benkinga? Burde vært i feltet og ryddet opp på siste scoringa, i tillegg håpløse igangsettinger og mer drøying enn Knudsen. Kunne med fordel vært litt mer aktiv på første skåring også, har en følelse av at vi ville hatt poeng med Logi på banen, kanskje endogtil tre.

            Karim 4 - Ok defensivt, noen få involveringer offensivt, men alt i alt en dårlig dag på jobben. Tåler tydeligvis ikke presseomtale og fine terningkast. Tunisierne våre slo henholdvis polere og markkrypere på dødballer i dag, Essediri hadde sistnevnte.

            Pedersen 7 - En av de bedre på banen (BB ?) og en flott makker for kippe - holder linja og faller av når han må. Kontroll på alt defensivt. Hadde vel også noen gode samlivsråd til den arrige/fyrrige svensken, tok i allefall fullstendig luven av ham.

            Kippe 7 - Som vanlig en av våre beste. Ingen feil, vant stort sett alt av dueller mot pygmeéne. Leser spillet som billige Nesbøromaner og bryter foran som dørvakta på Martins. Ord blir fattige når man ser en slik maskin av en mann.

            Johnsen 5 - To flotte skudd og én skåring, allikevel elendig pasningskvalitet. Vant alt av utspill fra knudsen, som av en eller annen grunn tydeligvis likte å se Johnsen hoppe i dag ettersom alt ble slått på hans kant. Om fortball hadde blitt spilt med hodet hadde han vært Ronaldo.

            Kiko 3 - Svak kamp av kiko, korrekt byttet ut, men byttet var også mest av taktisk art ettersom Stabæk sluttet å spille ball. Hadde som før en del gode avleveringer, og enkelte dårlige. Løfter ikke hodet på dårlige dager. Ankepunktet i dag var ryddeguttjobben, hvor han ofte var på etterskudd.

            Søgård 3 - Bedre med etter pause, men generelt svak kamp i dag. Skjønner hva han skal gjøre, men akk: Det skortet litt på ferdighetene i dag. Lager uheldige frispark. Kunne vi parre ham med Nosa ville vi imidlertid hatt en midtbanegigant i 800 millioners-klassen. Gjør klar plasthansken og den oppblåsbare barbiedukka.

            Nosa 6 - Teknikk, evne til å holde på ball, en del godt defensivt fotarbeid og gode avleveringer. Hovmesterblikk. Svært få feil, men må jobbe hardere og slutte å melde seg ut. Kunne ellers fort vært banens gigant.

            Mykle 7 - Kom mer og mer med utover i kampen - kjørte seg mye fast i 1. omgang, men fant rom og var sentral i de fleste angrep. Burde avsluttet selv ved et par anledninger.

            Sundgot 6 - Brant sjanser så det ble tropeklima på Åråsen. Var på hugget, men hadde ikke roen i dag. Sover neppe godt i natt. En av hans svakere kamper som ballfordeler, så ut som om innsatsen var noe preget av forkjølelsen. Hadde han overdosert hostemedisinen med rød trekant i dag? Får uansett pluss for å komme i skåringsposisjon.

            Edwin 6 - Talentet er det ingen tvil om, men har mye å lære om plassering, pasningsvalg og avslutninger. Kunne vært tomålsskårer, endte istedet med å bidra til tropeklimaet på sin gigantmiss. Må lære seg hva han kan gjøre og hva han ikke kan gjøre rett foran dommeren. Konstant uromoment for stabæk - dette er en spiller for større ligaer.

            Sigurdarsson 7
            - Sykt bra innhopp, som man sier på fjortisspråket. Bedre og bedre jo nærmere han kom mål. Skulle tro han ikke hadde tatt den samme hostemedisinen som resten av spissene i dag, har både fart, teknikk og herlige initiativ. Liker ikke spillere med pannebånd, men etter dette kan han gjerne ha to for min del. Starter neste kamp?

            Dommer Dimling 1 - Faen for en vits av en dommer. Blåste kampen i fillebiter, og reiser trolig hjem med lomma full av Telenoraksjer. Trenger nok penger til å betale psykiateren sin fremover, ingen mann med selvinnsikt kan leve med seg selv etter slike terrorhandlinger. Linjemennene må nevnes: Her var det himmel og helvete, for å si det mildt. Det burde vært krav om at man stiller edru på kamp.

            Kanarifansen 6 - På det jevne+ (fra SS tribunen). Hadde det trøkka like bra hele kampen som etter utlikninga hadde Stabæk-fansen blitt blåst til Leirsund . Kasteropene mellom folkelige på SS og feltet dagens høydare. Mer!
            Last edited by reka; 31.08.2009, 21:51.

            Kommentar

            • norskpoker
              Seniormedlem
              Myklebust Light
              • Jan 2007
              • 399

              #7
              Alvorlig talt, Sundgot var dobbelt så bra som Kiko i dag? Det får da være måte på sunnmørsbriller...

              Kommentar

              • reka
                Seniormedlem
                --==FORUMRUNKER==--
                • Aug 2005
                • 13273

                #8
                Sundgot vil alltid få sex av meg.
                Last edited by reka; 31.08.2009, 21:50.

                Kommentar

                • Leif A
                  Seniormedlem
                  Hjelp, skaff meg et liv!
                  • Dec 2003
                  • 3962

                  #9
                  Fullstendig off topic:
                  Opprinnelig skrevet av reka
                  Hadde det trøkka like bra hele kampen som etter utlikninga hadde Stabæk-fansen blitt blåst til Leirsund.
                  Med tanke på hvor jeg kommer fra, så er jeg veldig glad for at så ikke skjedde! Hadde jo blitt verre forurensning enn Hiroshima høsten '45!
                  Knurr...

                  Kommentar

                  • dollyholly
                    Seniormedlem
                    Myklebust Light
                    • Jul 2007
                    • 965

                    #10
                    Min spillervurdering sett fra tribunen(har ikke sett reprise på tv)

                    Otto: 3 Stødig, men må spørres om han burde gått ut på Kobajashis innlegg før 1-2, forøvrig forferdelig treig med å få ut ballen

                    Essidiri: 3 Svake innlegg, greit bakover

                    Kippe: 4 Vinner som vanlig mye på hodet, dårlig klarering før 1-0 målet, selv om det skulle vært avblåst for offside.

                    Pedersen: 4 Sikrer bra for Kippe

                    Johnsen: 4 Lager en del farlige frispark i 1.omg, god på hodet, herlig scoring og nesten et til, mannen som mister høiand før 1-2

                    Kiko: 3 Jobber som vanlig bra, men er ordinær og har et forferdelig skuddbein

                    Nosa: 6 Dagens LSKer, drivende god med ballen, minus for et par dårlige skuddforsøk

                    Søgård: 4 Jobber og sliter

                    Mykle: 4 Gjør mye bra, men det blir bare nesten med Mykle.

                    Sundgot: 2 Ikke godt nok av en spiss å svi tre store sjanser

                    Edwin: 4 Godt å ha ham på banen, må bue løpa sine litt mer i kamp med forsvarsspiller, han løper rett i ryggen på forsvarsspiller og får frispark mot, bør score i 2.omg

                    Bergmann: 5 Meget positivt innhopp, sterk i kroppen og i duellene, nære scoring og herlig framspill til Edwin

                    Kommentar

                    • GIFKanari
                      Seniormedlem
                      Hjelp, skaff meg et liv!
                      • Apr 2009
                      • 8243

                      #11
                      Opprinnelig skrevet av dollyholly
                      Søgård: 4 Jobber og sliter
                      Eventuelt mister ball og lager frispark. Alt ettersom hva man ønsker å se.

                      Kommentar

                      • Folke
                        Seniormedlem
                        Hjelp, skaff meg et liv!
                        • Jun 2008
                        • 5955

                        #12
                        Opprinnelig skrevet av reka
                        Siden det er fritt frem i dag:
                        Sundgot 6 - Brant sjanser så det ble tropeklima på Åråsen. Var på hugget, men hadde ikke roen i dag. Sover neppe godt i natt. En av hans svakere kamper som ballfordeler, så ut som om innsatsen var noe preget av forkjølelsen. Hadde han overdosert hostemedisinen med rød trekant i dag? Får uansett pluss for å komme i skåringsposisjon.

                        Edwin 6 - Talentet er det ingen tvil om, men har mye å lære om plassering, pasningsvalg og avslutninger. Kunne vært tomålsskårer, endte istedet med å bidra til tropeklimaet på sin gigantmiss. Må lære seg hva han kan gjøre og hva han ikke kan gjøre rett foran dommeren. Konstant uromoment for stabæk - dette er en spiller for større ligaer.
                        Stort sett enig med deg her, men Sundgot kan da ikke få 6 for å komme til sjanser... en del av jobben hans er jo faktisk å sette dem, ja en bitteliten pluss for at han kommer til sjansene, men 3 store minus for å bomme.
                        Edwin burde vel også trekkes, men ikke så mye som Arild.
                        Last edited by RSP; 01.09.2009, 07:23. Begrunnelse: Fjernet unødvendig qouting.

                        Kommentar

                        • trigz
                          Seniormedlem
                          Hjelp, skaff meg et liv!
                          • Jan 2004
                          • 7055

                          #13
                          Karakterbok, LSK-Stabbur

                          0-1 Høiland
                          1-1 Johnsen

                          Sjanser: 7-4
                          Cornere: 2-3?

                          Orker nesten ikke gjenta alt omkring denne kampen, men altså:
                          Fem gigantiske, nesten ferdigscorede sjanser, med unntak for målet
                          Overkjøring de siste 45 minuttene, og likevel taper vi. Det var noe FFKsk over denne kampen, for de som husker hjemmekampen mot enfold i fjor høst.

                          Otto 3 - Må ta delskyld for 1-2. Står på halvdistanse og er uforberedt på stussen, som går rett over hans venstre skulder. Et par hårreisende utspill. Fin redning fra Nannskogs heading.
                          Karim 4,5 - Mye involvert i begge omganger, men innleggsfoten var ikke særlig godt kalibrert i går. God kontroll på sin side.
                          Pedersen 7 - Ruver i forsvaret nok en gang. Men usikker på om han opphever Berglunds offside før 0-1. Han var ikke sikker selv heller.
                          Kippe 5,5 - Slet mer med Berglund før pausen enn Pedersen. Ble tatt skikkelig på farta et par ganger, men hentet seg inn på rutinen. God i duellspillet som alltid.
                          Johnsen 4,5 - Fantastisk scoring og uflaks som ikke la inn enda et kanonskudd like etterpå. Herlig å se Jon Knudsen spille høye polere ut mot Palmason i første omgang. Var det 30 ganger? Johnsen er for headinger det Maradona er for alt annet. Fantastisk spenst og timing på den gutten!
                          Men mange svake avleveringer, lite involvert offensivt, og slet med Hoff. Han og Otto må dele skylda for 1-2, men den er mest Marius' feil. Svak markering i den situasjonen, som dessverre ble matchavgjørende. Scoringa trekker opp 1,5 poeng, for å si det sånn.
                          Mouelhi 4 - Herlig innlegg til Arild i første omgang. Ellers få og svake offensive bidrag, men det defensive samarbeidet med Karim fungerte bra. Burde blitt brukt sentralt i går framfor Espen.
                          Nosa 6,5 - Jobber virkelig godt nå, og mye mindre slendrian i returløpene enn man har merket seg før. Må fininnstille skuddfoten litt, kom til flere gode skuddposisjoner uten at han fikk treff. Tidvis drivende god med ballen, gjenvant og serverte Sundgot på hans tredje sjanse.
                          Søgård 3,5 - Dårlig førsteomgang der han ble helt avkledd av balltempoet Stabæk holdt. Slet med å posisjonere seg og stort sett bare løp imellom. Hevet seg etter pause, men en meningsløs felling på overtid ga frisparket før 2-1.
                          Myklebust 5 - Lite ball før pause, kompenserte fint med å jobbe iherdig bakover da. God etter pause, trakk mer inn i banen og gjorde seg spillbar da og var ikke langt unna å lykkes ved flere anledninger. Mye bedre tendenser fra Magnus nå enn før i år.
                          Eddie 3 - Det er enten eller med denne gutten, og i går var det definitivt mest eller. Må få opp blikket og bruke lagkameratene bedre. Ble matchet på rykket i går, gikk seg vill og så ofte ufarlig ut. Men binder opp store ressurser hos motstanderne. Forvaltet den ferdigscorede Bergmann-pasningen på en særdeles elendig måte.
                          Sundgot 2 - Er jo to avslutninger unna en sjuer, selvsagt, men det var ikke dagen for Arild. Hårreisende bom i første omgang, og avslutningen på den tredje sjansen hans var forferdelig svak. Et par dårlige defensive involveringer er prikken over i-en. Arild har en del å rette opp i Skien etter denne kampen.

                          ->Sigurdarsson - Flott innhopp av Björn! Markerte seg med det samme da han serverte Eddie, og fulgte opp med kanonsterkt duellspill før avslutningen like utenfor. Aktiv, spillbar og smart. Bør komme på tidligere neste gang, dette var veldig, veldig fint å se etter en tøff periode for Björn.

                          Henning 5 - Burde brukt Kiko sentralt for Søgård. Sigurdarsson burde ha kommet på før. Merkelig at laget kan være så tamme før pause og spille en så god andreomgang. Henning må få gutta til å sette i gang motoren når kampen begynner. Syk uflaks for oss å tape denne kampen, og spillet vårt sitter stadig bedre. Jeg ser konturene av noe veldig bra i Hennings nye LSK. Bare la oss stå av høsten!

                          Kanarifansen 4 - Lovende start, men tidvis helt dødt i lange perioder. Svakt. Imidlertid fantastisk jubelbrøl på 1-1. Årsbeste?
                          Last edited by trigz; 01.09.2009, 20:42.
                          Cuius testiculous habes, habeas cardia et cerebellum

                          Kommentar

                          • McGuffy
                            Seniormedlem
                            Hjelp, skaff meg et liv!
                            • Jan 2004
                            • 5097

                            #14
                            Opprinnelig skrevet av trigz
                            ->Sigurdarsson - Flott innhopp av Björn! Markerte seg med det samme da han serverte Eddie, og fulgte opp med kanonsterkt duellspill før avslutningen like utenfor. Aktiv, spillbar og smart. Bør komme på tidligere neste gang, dette var veldig, veldig fint å se etter en tøff periode for Björn.
                            Björn minner meg om en blanding av Ole Gunnar Solskjær og Arild Sundgot, bare med fart og teknikk.

                            Kommentar

                            • _Jonern
                              Seniormedlem
                              Hjelp, skaff meg et liv!
                              • Jan 2004
                              • 4377

                              #15
                              Opprinnelig skrevet av McGuffy
                              Björn minner meg om en blanding av Ole Gunnar Solskjær og Arild Sundgot, bare med fart og teknikk.
                              Synes han minner om Heidar jeg, og det er et godt tegn
                              ..................

                              Kommentar

                              • reka
                                Seniormedlem
                                --==FORUMRUNKER==--
                                • Aug 2005
                                • 13273

                                #16
                                Opprinnelig skrevet av Folke
                                Stort sett enig med deg her, men Sundgot kan da ikke få 6 for å komme til sjanser... en del av jobben hans er jo faktisk å sette dem, ja en bitteliten pluss for at han kommer til sjansene, men 3 store minus for å bomme.
                                Edwin burde vel også trekkes, men ikke så mye som Arild.
                                Nå er min børs litt mer uhøytidelig og flåsete, dels grunnet -4.5 på begge øynene, men også fordi jeg ikke skjønner alt.

                                Når det gjelder Arild grunnet jeg litt, og kunne vel kanskje satt en treer på ham. Men: De sjansene han brant var perverst store, jeg klarer rett og slett ikke å sette dem på kontoen for udyktighet. Hadde det vært slurvete eller forhastede avslutninger ville jeg vært mer tilbøyelig, men fyren får allverdens tid til å sikte. Han skyter/header jo nærmest bevisst utenfor!?

                                Noe klikker vel i skallen hans. Mest trolig er det tanken på mål nr 99 og 100 for klubben i hans hjerte som stopper ham fra å sette disse gigasjansene. Stort sett alle spisser jeg har hørt om får en måltørke foran slike store anledninger. Jeg velger derfor å se bort fra missene hans, de er resultater av force majeure og følelser for klubben.
                                .

                                Kommentar

                                Working...