Stemningsrapport halvveis ut i sesongen

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • Tony
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Nov 2003
    • 4737

    Stemningsrapport halvveis ut i sesongen

    En hektisk vårsesong er over og tida er kommet for vurdering av tribunelivet denne våren. Ingen kan vel si noe annet enn at det har vært en gedigen opptur på tribunen på hjemmekampene.Akkurat DET har vært vårens store positive erfaring, men det har også vært noe rusk i maskineriet. Les mer her :



    I fjor høst , nærmere bestemt mandag 18. oktober, bestemte LSK og KFL seg for å prøve en ny organisering av Kanari-Feltet. Man flytta den stående delen mye lengre inn mot midten, fulgt opp av sittende fuglafans på en liten del av Felt C og hele Felt D. Hensikten var å få et mye bedre trøkk, bedre sikt for mange, sittekanariene samla og spre stemninga som en dominobrikke bortover stadion. Utover vinteren starta vi også med planlegginga av hvordan vi skulle organisere feltet og hvike typer sanger vi skulle bruke. Vi fant ut at vi skulle ha noen forsangerfelt som fikk med seg halve langsida på de fleste sanger og rop. I tillegg skulle vi satse på enkle og suggerende rop. Seint på vinteren kom ideen om en tromme opp, sammen med et par ultrafengende latinosanger, nå bedre kjent som "Grekern og Fuglagospel".

    Alle planene har utrolig nok gått etter planen, det har faktisk også gått bedre enn forventa. Etter en grei førstekamp mot LYN( uten tromma) fortsatte det med knallsynging mot RBK 1. mai. Grekern funka fra første stund og mot slutten starta vi med tromme og fuglagospel. Selv om vi hadde spilt uavgjort fortsatte synginga i nesten 15 minutter etter kampslutt. Mot Ham-Kam kom det store gjennombruddet for fuglagospel. Dette er en sang som alle motstanderfans hater som pesten, du får omtrent noia når den kommer. Den er enkel, suggerende og omfavnes med en gang av alle på tribunen. Uten tromma hadde den gått i dass, fordi det er så vikig å holde takta. Stemninga mot VIF var elektrisk, kun to ganger har Romerikes Blad gitt en tier på stemningsbørsen. De to gangene er mot RBK i cupen i fjor og Vif-kampen 22. mai. Aldri, og da mener jeg ALDRI, har VIF-fansen blitt så syngi ut på Åråsen. Alltid moro å syngi ut alle urbangutta fra Slemmestad og Dokka. Etter en middels kamp mot Ålesund var vi tilbake i storslag mot FFK. Oppmøtet har vært stort sett veldig bra, folk har finni sine plasser og trøkket er så sinnsykt mye bedre enn før. Dette skyldes at man nå har folk som drar i gang synginga overalt. Tommy forsanger og hans gjeng har gjort en kjempejobb, fulgt opp av forsangera på Felt C m.fl. I tillegg har vi nå et virkelig kraftsentrum i de sittende kanariene på Felt C. En gjeng på 20-30 mann synger på alle sanger, reiser seg og tråkker til på det som er. De siste kampene har også Jan åge Fjørtoft blitt en slags forsanger på F-feltet. Han hisser opp folk der borte til å synge og reise seg opp, særlig på fuglagospel. Undertegnede, som står som forsanger langt inne på Felt C, har nesten måtte klype meg i armen over engasjementet på enkelte sitteplassdeler. Antall sanger pr kamp er heller ikke ille, det er lett å tro at KFL nå synger et par sanger, men det er helt feil. Mot VIF telte vi 22 forskjellige sanger, både til laget og spillere.

    Vårsesongens skuffelse har vært det nye LSK / Kanari-Feltet på den andre langsida, med det klingende navnet " Conten ". Intensjonen var å lage et felt som skulle bestå av kun fuglafans, lage trøkk på vest-tribunen og spre synginga videre på begge sider. Før sesongen flytta jo også LSK spillerbåsene foran denne tribunen, noe som også burde borge for bra trøkk. Det å samle en svær gjeng med KUN fuglafans på det midtre feltet har vi lykkes med, men stemninga har rett og slett vært for dårlig. Samsynginga med K-feltet har vært under enhver kritikk, man har så vidt åpna kjeften når LSK har leda stort. Allikevel er det stort forbedringspotensiale borte på Conten, nettopp fordi KFL og LSK har vært så flinke med å samle de mest ivrige på midtre del av Strømmen Storsenter-tribunen. KFL har noen planer for å sette " fyr " på Conten, disse blir garantert satt i gang i løpet av kort tid. Vi håper på en høst med massiv gauling mellom tribunedelene. Folka på RB-tribunen har også gjort en bra jobb, her er det mange som er med på de største sangene.Folka på Adidas-tribunen har fått æren av å bli pissa på i kamp etter kamp. Vi takker Bastionen, Kjernen, Briskeby-banden, Klanen, Stormen og Plankehaugen for oppmøtet !

    Nå er det bare å gjøre seg klar til en stor høst. La oss alle spre budskapet om godstemninga ut til alle vi kjenner. LSK-fans har en lei tendens til å fokusere for mye på det negative i LSK og KFL . Selv om det alltid er rom for forbedringer er det mye viktigere å fronte det positive vi har i denne klubben. Vi har en ærerik historie, flott stadion, stor lokal interesse, stort medietrøkk, kanonstemning på kampa og over 8000 på kampa. Med tanke på Lillestrøms innbyggertall må det siste være noe av det mest imponerende i norsk og nordisk målestokk. Vi sees mot Start mandag 25. juli. Husk at vi ALDRI taper på Fort Åråsen !!!

    Med vennlig hilsen Arild Myklebust !
  • iL
    Seniormedlem
    --==FORUMRUNKER==--
    • Jan 2004
    • 10771

    #2
    De siste kampene har også Jan åge Fjørtoft blitt en slags forsanger på F-feltet. Han hisser opp folk der borte til å synge og reise seg opp, særlig på fuglagospel. Undertegnede, som står som forsanger langt inne på Felt C, har nesten måtte klype meg i armen over engasjementet på enkelte sitteplassdeler.
    heh! Den har jeg ikke fått med meg
    Kanarifugla flyr høyt i år!

    Kommentar

    Working...