Nyheter august 2010

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • RSP
    Moderator
    • Aug 2004
    • 10498

    lsk.no



    - Enorm nivåforksjell

    Lars Kristian Eriksen gjorde en sjelden opptreden i 3. divisjon da LSK-rekruttene slo Lørenskogs nestbeste 4-1.

    Kommentar

    • general
      Seniormedlem
      Myklebust Light
      • Apr 2004
      • 1150

      LSK var et uhyre i norsk fotball. Men hvem er redd for dem nå?

      Publisert: 31.08.2010 kl. 11:28 , endret: 31.08.2010 kl. 11:39




      Lillestrøm Sportsklubb var et varemerke. Kanskje er det litt igjen av det fortsatt, men det begynner å bli utydelig.


      LSK har bestandig stått for noe. Det kan ha vært arroganse, frekkhet, sjølgodhet – men også en ærlig arbeidsvilje, stor kraftutfoldelse, innbitt seiersvilje. Og utenfor krittstreken har de hatt ledere som har markert seg, enten ved framsynthet eller storkjeftethet. LSK populære? Bare i Lillestrøm. Men respektert og fryktet over hele landet.


      Varemerket LSK er snart ødelagt hvis ikke noe skjer. Det blir ikke bedre av at ingen profilerer laget utad. Spillerne er som de er, og det tar det tid å endre. De beste er afrikanske unggutter som nettopp har kommet til klubben. De som har vært med en stund, er så fargeløse at deres ord er glemt før de er uttalt, enten de heter Søgård, Kippe eller Sundgot.

      Rundt laget er det kjentfolk i fleng – Berg, Bjarmann, Bergdølmo, Powell, Erland Johnsen, Grønlund. Legger noen merke til dem?

      Den eneste som uttaler seg på vegne av laget, er treneren. Han vil helst ikke, vantrivselen lyser av ham når han er på TV. Det er mulig at Berg er en god trener, selv om det ikke merkes akkurat nå. Noen TV-sjarmør er han ikke.

      Lillestrøm er i ferd med å bli en gråtass i norsk fotball. Sånn skal det ikke være!


      Hvis ikke noe skjer ganske raskt og spillere og ledere tar tak, vil det neste bli at landets mest trofaste publikum begynner å pipe i stedet for å oppmuntre. Og det er ingen lov som sier at Lillestrøm skal være med i norsk toppserie til evig tid. Lillestrøm er en flekk på kartet. Bare fotballen er stor. Men nå begynner vi å lure på hvor lenge den er det.

      Seriegull 2016!!!

      Kommentar

      • RSP
        Moderator
        • Aug 2004
        • 10498

        RB: Børsen Stabæk - Lillestrøm

        Publisert 31.08.2010 kl 11:44 Oppdatert 31.08.2010 kl 12:44

        Stabæk – Lillestrøm 2-1 (2-0)

        Telenor Arena.
        Mål: 1-0 (12) Pontus Farnerud, 2-0 (44) Mikkel Diskerud, 2-1 (56) Anthony Ujah (Edwin Eziyodawe).
        Gult kort: Nosa Igiebor, Tom Sadeh, LSK.
        Tilskuere: 8.549.
        Målsjanser: Stabæk 4, LSK 4.
        Cornere: Stabæk 5, LSK 1.

        LSK 4-4-2:

        STEFAN LOGI MAGNUSSON 4
        Holdt nullen for niende gang mot Aalesund sist. Det tok 12 min. før den sprakk i går. Kunne gjort mer med ledermålet. Men sto litt på feil bein og rakk aldri bort til Farneruds skudd. Våken ved flere anledninger da han var ute og stoppet gjennomløpninger fra Stabæk.

        KARIM ESSEDIRI 4
        Mest forsvarsjobb før pause da laget aldri klarte å etablere noe spill på Stabæks halvdel. Klarte seg greit på sin side defensivt. Mer med i angrep i 2. omg. Kom til flere innleggssituasjoner i andre omgang, men kvaliteten på dem var ikke god nok.

        MADS DAHM 5
        Fikk ny tillit fra start etter meget god kamp mot Aalesund. Virket trygg og god i det han foretok seg fra start denne gangen også. Viste at han har både fart når det trengs og god nok teknikk til å komme seg ut av vanskelige situasjoner. Ikke direkte involvert i noen av målene.

        FRODE KIPPE 4
        Kom stort sett greit i sin individuelle dueller defensivt før pause. Ble dratt langt opp i banen da Stabæk økte til 2-0 bak ryggen hans. Slet av og til da vertene spilte raskt langs bakken. Hadde også et par dårlige klareringer. Flyttet opp i angrep en periode uten at det ble utlikning.

        STEINAR PEDERSEN 4
        Trives best som stopper, men løste venstrebackjobben bra sist. Også denne gangen kom han stort sett greit fra det defensivt selv om Tømmernes fikk én stor sjanse på en kontring. Ble ofte satt opp mot to motstandere fordi Edwin sjelden fulgte sin mann helt hjem.

        ERLING KNUDTZON 4
        Stivnet til i låret etter en god time sist, men meldt klar igjen. Totalt anonym første halvdel av 1. omg. Tok etter hvert mer tak defensivt. Men var generelt for stillestående begge veier. Fikk en stor mulighet før pause, men avsluttet svakt. Bidro lite offensivt før han ble byttet ut i 2. omg.

        ESPEN SØGÅRD 5
        Pliktoppfyllende defensivt, men fikk en svært vanskelig jobb, ja nesten umulig oppgave i 1. omg. da ingen andre på midtbanen bidro. De få gangene han hadde ballen gjorde han det enkelt og greit. Fikk mer hjelp etter pause og spilte brukbart. Laget noen unødvendige frispark.

        NOSA IGIEBOR 3
        Det så ikke ut som han hadde lyst til å være ute på banen fra start. Sto mest stille. Bidro svært lite i den defensive jobben og ble enkelt overspilt i situasjonen som førte til 0-1. Etterpå snakket han på seg gult og må stå over neste kamp. Klaget over magen og burde ikke spilt.

        EDWIN EZIYODAWE 4
        Fikk etterlengtet opptur som matchvinner mot Aalesund. Ubesluttsom da han fikk en tidlig mulighet servert av Ujah. Etterpå var han totalt usynlig før han driblet seg fri og serverte Ujah som headet inn 1-2. Fikk ballen flere ganger, men lyktes ikke med driblingene. Slurvet defensivt.

        BJÖRN BERGMANN SIGURDARSON 3
        Mangler åpenbart selvtilliten han hadde i vårsesongen da han var en konstant trussel for ethvert forsvar. Slet med ballmottak og vant ikke så mange dueller som han vanligvis gjør. Skapte uansett LSKs eneste sjanse før pause da han satte opp Knudtzon i en god posisjon. Byttet ut etter 45 min.

        ANTHONY UJAH 5
        Har vært god uten å score mål i de to siste før denne. Spilte fri Edwin tidlig, men slet etter det touchen før pause. Langt friskere sammen med Sundgot i 2. omg. Viste styrke i duellene og var hele tiden farlig da. Scoret ett, og var nær to mål til. Middels i 1. omg. Meget god de siste 45.

        SUM 11 MANN: 45

        INNBYTTERE:

        ARILD SUNDGOT 5
        (45 min. for Sigurdarson).
        Satte fart på LSK med smarte bevegelser og pasninger i 2. omg. Lyktes ikke med alt, men viste at han trengs på laget.

        TOM SADEH 4
        (32 min. for Igiebor).
        Skapte umiddelbart den balansen i laget som manglet med Nosa på banen. Kom greit fra kampen med ball også, selv om noen balltap trekker ned.

        FREDRIK GUBRANDSEN
        (11 min. for Knudtzon).
        Nok en gang et friskt pust som innbytter. Skapte mye på høyre. Nær assist til Ujah.

        SUM 13 MANN: 54

        DOMMER:

        KRISTOFFER HELGERUD 5
        Ga et feilaktig og helt uforståelig gult kort til Tom Sadeh da han gjorde en god defensiv jobb. Ellers klarte dommeren seg meget godt i en kamp som aldri ble vanskelig å dømme. God frisparklinje og ingen kontroversielle situasjoner.

        ANALYSEN:
        LSK kom til Fornebu uten seier i Bærum siden 2000 og uten serieseier over Stabæk uansett arena siden 2004. Det så ikke ut som laget fra Åråsen hadde planer om å vinne denne gangen heller. Et stillestående og tamt LSK lot Stabæk trille ball. Ut av det kom det to sjanser og to mål som burde vært avverget enkelt med godt forsvarsspill. Men viljen og evnen til å flytte beina var det bare Søgård som hadde på midten før pause. Derfor ble LSK spilt lave. 2. omg. ble helt annerledes. Da var LSK aggressive og skapte trøbbel for Stabæk. LSK-gjengen må bruke de to neste ukene på å finne ut hvorfor det ble slik.

        Vurdert av Per Kristian Torvik og Morten Svesengen

        Kommentar

        • RSP
          Moderator
          • Aug 2004
          • 10498

          lsk.no



          Tre kamper på tre dager

          Det ble mye spilletid på Tom Sadeh da han fikk spille i både Tippeligaen, 3. divisjon og på juniorlaget på tre dager.

          Kommentar

          Working...