Informasjon om Odd og Ham/Kam

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • Vegar Hjermundrud
    Seniormedlem
    Myklebust Light
    • Dec 2003
    • 423

    Informasjon om Odd og Ham/Kam

    Følgende er hentet fra www.kfl.no:

    "Les mer om den spennende kampen mot Odd:

    MARTINS: Puben åpner kl 1200. Her vises United - Everton kl 1345 og en kamp kl 1600 på storskjerm. Billig kanariøl fra kl 1200 - 2100. Spesialtilbud seinere på kvelden. Ca kl 2230 går LOVE SHACK på scenen. Alle de som er på Martins innen kl 2100 slipper inngangspenger. Bandet som spiller åttitallsmusikk anbefales på det sterkeste.

    SALGSSTART FOR TOGBILLETTER TIL HAMAR SØNDAG 28/8!
    Søndag 28/8 setter KFL opp eget tog til Hamar. Avreise er kl 1345 fra Lillestrøm stasjon. Prisen er kr 200 t/r. Toget stopper også på Jessheim og Eidsvoll. På lørdag 13/8 starter vi salget av togbilletter med egen stand på Martins og Åråsen. Vi oppfordrer ALLE til å kjøpe i morgen, det er begrensa med plasser på toget. Løp og kjøp!

    ÅRÅSEN: Kjøp dine billetter på forhånd på LSK-Shopen, Mix Effect på Stortorvet og i baren på Martins. Vær tidlig ute så slipper du køer og mas.

    Ja, så er det klart for en ny fotballfest på Fort Åråsen. Etter den fantastiske synginga på Lerkendal må vi trøkke skikkelig til i morgen for å opprettholde det gode nivået fra Bart City. Den nye sangen "Forza fugla allez osv" kan fort bli en ny fuglagospel. I tillegg er det moro å høre at hele supporter-Norge bryr seg om tromma og de nye lettfattelige sanga til KFL. Oppfinnsomheten lenge leve til Kanari-Fansen, mens aper og andre i Fotball-Norge irriterer seg grønne over at sanga våres trøkker som aldri før. Det ser også ut til å bli bra med folk i morgen. Greier vi over 7000 mot bånnlaget Odd på en lørdag i august skal vi være meget fornøyd. LSK har spilt en rekke lørdagskamper i august de siste ti åra med lite folk på tribunen. Snittet er nå på stø kurs mot 8000 pr kamp, noe som er jævlig bra. Støtt Fugla maksimalt på tribunen mot Odd, husk at vi er en viktig faktor i suksessen på Fort Åråsen."
    Ha respekt for tradisjoner. Behold bindestreken!
Working...