Nyheter juli 2011

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • Superstefan
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Apr 2006
    • 2180

    #21
    Bestekompisene feiret med salto

    Ruben Gabrielsen og Fredrik Gulbrandsen innrømmer at de har øvd på feiringen på forhånd. Søndag kveld slo begge bestekompisene til med scoring mot Viking.

    VIDEO PÅ LINK

    Fotograf Kreativ Kanaris

    KK på youtube Subscribe,rate and appreciate

    Kommentar

    • Serbern
      Seniormedlem
      Hjelp, skaff meg et liv!
      • Apr 2006
      • 5496

      #22
      LSK-profilen nektet å spille fra start

      Nosa Igiebor droppet trening uten å si ifra
      * Trener Henning Berg sier han er bekymret
      * Agenten: - Ikke inntrykk av at dette er dramatisk[/h][TABLE="class: edrumImageCaptionTABLE"]


      ÅRÅSEN/OSLO (VG Nett) (LSK - Viking 2-1) Nosa Igiebor (20) droppet trening uten forvarsel og ville ikke starte mot Viking. LSK-trener Henning Berg aner ikke hvorfor og er bekymret.

      - Han ville ikke starte, og jeg vet ikke hvorfor, sier Berg.

      LSK-profilen, som har vært blant LSKs mest sentrale spillere i årets eliteserie, satt til manges overraskelse på benken da kampen ble blåst i gang på Åråsen.

      - Han spilte kamp onsdag. Da det var trening torsdag møtte han ikke opp, og vi hørte ikke noe fra han. Det gjorde vi heller ikke fredag, da det var fridag. Deretter møtte han opp på trening lørdag, men gikk av etter oppvarmingen. Han sa at han ikke ville starte kampen.

      - Det er ikke slik vi vil ha det i Lillestrøm. Og ja, jeg er bekymret. Han må i det minste si ifra at han ikke møter opp. Vi må ta en ordentlig prat, fortsetter Berg.

      - Blir mellom oss

      - Spurte du hvorfor han ikke ville starte eller hvorfor han ikke møtte opp?

      - Ja, men det blir mellom oss. Han var sliten blant annet.

      - Du sa at du ikke visste hvorfor?

      - Det blir mellom oss.

      Berg forklarer videre at Lillestrøm ikke har lov til å gi ham for eksempel trekk i lønn som straff, men understreker at han må snakke med LSKs midtbanespiller.

      Ikke sammenheng med Ujah-exit

      Nosa-kamerat Anthony Ujah ble forrige uke klar for tyske Mainz, men Berg tror ikke det kan ha noen sammenheng.

      - Nei, jeg tror ikke det har noe med at Anthony har dratt å gjøre. Jeg regner med at det er fysisk, sier han til VG Nett.

      LSKs spillerrådgiver Simon Mesfin begrunner situasjonen slik:

      - Han har vondt i lysken.

      Likevel ble Nosa byttet inn kvarteret før slutt mot Viking, og var dermed med på å slå siddisene med 2-1.
      Nigerianerens agent, Atta Aneke, sier til VG Nett at han ikke oppfatter situasjonen rundt Igiebors startnekt som dramatisk.

      - Alt jeg vet er at han har slitt med kroppen de siste dagene. Han sa til meg at han ikke følte seg frisk nok til å spille fra start, sier Aneke til VG Nett.

      - Berg sier Nosa ikke møtte på trening torsdag?

      - Da jeg snakket med Nosa på lørdag fortalte han meg at han slet med lysken og ikke følte seg frisk. Jeg har ikke inntrykk av at dette er dramatisk, sier Aneke.

      VG Nett har kontaktet LSKs mediekontakt Ole Kristian Bakkene for å få et tilsvar fra Igiebor. Bakkene opplyser til VG Nett at nigerianeren ikke har svart på telefon eller på tekstmeldingene vedrørende saken søndag. Nosa Igiebor har heller ikke svart på VG Netts direktemelding på Facebook.


      Kommentar

      • RSP
        Moderator
        • Aug 2004
        • 10498

        #23
        RB: Børsen Lillestrøm - Viking

        Lillestrøm – Viking 2-1 (2-0)

        Åråsen.

        Mål: 1-0 (27) Lunan Ruben Gabrielsen (Karim Essediri), 2-0 (28) Fredrik Gulbrandsen (Björn Bergmann Sigurdarson), 2-1 (68) Valon Berisha.
        Gult kort: Stefan Gislason, Espen Søgård, LSK. Indridi Sigurdsson, Viking.
        Tilskuere: 5.281.
        Målsjanser: LSK 5, Viking 4.
        Cornere: LSK 3, Viking 11.
        Dagens kanarifugl: Björn Bergmann Sigurdarson
        Kampkarakter: 6
        Publikum: 8

        LSK (4-4-2)

        ANDREAS FJELDSTAD 5
        Junioren fikk beskjed om at han skulle stå i mål lørdag. Han ble satt i arbeid tidlig da han reddet avslutningen til De Lanlay. Var våken og plukket ballen i feltet flere ganger før pause. Flere gode redninger etter pause. Kan ikke lastes for baklengsmålet. God og sikker opptreden.

        KARIM ESSEDIRI 5
        Aktiv og god på offensiven gjennom det meste av kampen. Innlegg- og dødballkvaliteten var også bedre enn på lenge Nest siste LSK-spiller på ledermålet på frispark. Ryddet også bra opp på sin side defensivt. Minus for pasningsslurv og at han står stille når han får pasninger.

        STEINAR PEDERSEN 6
        Tydelig tent på å avslutte vårsesongen på en god måte. Sto fram og tok tak fra start selv om ikke alltid pasningene hadde riktig adresse. Utover i kampen da Viking trykket på sto han i veien for det meste som kom langs bakken i eget felt. Ny sterk kamp av veteranen.

        FRODE KIPPE 7
        Trives ikke så godt da ballen trilles i den bakre fireren. Skaffet seg trøbbel et par ganger med ballen i beina. Utover det spilte kapteinen en prikkfri kamp. Sterk og god i lufta. Da Viking pumpet baller inn i feltet sto han som en bauta og headet unna. Også nær scoring et par ganger.

        LARS KRISTIAN ERIKSEN 4
        Etter en sterk LSK-åpning, var det lagets venstreside som fikk kjørt seg en periode i 1. omg. Fant etter hvert posisjonen og spilte seg ut av trøbbel. Spilte fram Sigurdarson i oppbyggingen til 2-0 målet. Ellers få bidrag offensivt i en totalt sett middels opptreden av backen.

        LUNAN RUBEN GABRIELSEN 5
        Unggutten tar hele tiden nye steg. Nær scoring da han headet utenfor allerede etter et drøyt minutt. Men hans første mål skulle komme senere da han kranglet ballen i mål etter et Essediri-frispark. Rolig og fornuftig i alle valg med ball før pause, slet litt mer utover i 2. omg. da han ble sliten.

        STEFAN GISLASON 6
        Nesten poenggaranti når islendingen spiller. Balanserer midtbanen godt og gjør nesten alltid fornuftige ting med ballen. Slår mange enkle pasninger, men også noen geniale. Slurvet noe mer etter pause. Pådro seg også et gult kort for holding og må stå over. Ett skuddforsøk.

        ESPEN SØGÅRD 4
        Gjør en kjempejobb for laget med sin løpskapasitet. Men for øyeblikket skjemmes den flotte arbeidsinnsatsen av mange svake pasninger som skaffer laget overganger imot. Må begynne å gjøre det enklere med ball igjen. Fikk gult kort helt mot slutten og må stå over mot Odd.

        STIAN RINGSTAD 4
        Rolig med ball fra start. Gode og presise pasningsvalg da. Litt nølende i posisjonsspillet defensivt. Slet en stund med å holde Viking fra livet sammen med Eriksen på venstre. Burde gått helhjertet på et par kontringer, men var tydelig sliten og ble byttet ut det siste kvarteret.

        BJÖRN BERGMANN SIGURDARSON 7 BB
        Leverer meget god kvalitet i hver eneste kamp han spiller. Tok tak fra start og vant nesten alt av dueller. Men han har langt mer i sitt repertoar. Viste meget høy klasse da han på vakkert vis spilte fram Gulbrandsen til 2-0. Ble sliten, men gjorde livet surt for Viking-forsvaret i 90 min.

        FREDRIK GULBRANDSEN 6
        Har vist lovende takter som spiss etter at Ujah ble solgt, men har manglet målet. Servert av spisspartneren banket han kontant inn sitt første seriemål. . I bunnen ligger alltid en enorm entusiasme og innsats hos 18-åringen. Løp ustanselig til han ble byttet ut. Ny god kamp.

        SUM 11 MANN: 59

        INNBYTTERE:

        NOSA IGIEBOR
        (16 min. for Ringstad).
        Følte seg sliten og ville ikke spille. Ble kastet innpå det siste kvarteret og klarte å holde litt på ballen.

        PÅL STEFFEN ANDRESEN
        (5 min. for Gulbrandsen).

        Kom inn som ekstra midtstopper da Viking pumpet lange baller mot LSK-forsvaret. Løste jobben greit.

        DOMMER:

        KRISTOFFER HELGERUD 5
        God frisparklinje og rolig kampledelse fra begynnelse til slutt. Godt og se en dommer som velger å gi tilsnakk istedenfor å strø rundt seg med kort. Korteen til Gislason og Sigurdsson var på sin plass. Kunne kanskje spart seg det siste til Søgård.

        ANALYSEN:
        LSK-trener Henning Berg la hodet på et mulig fat da han vraket Alexander Nadj til fordel for Andreas Fjeldstad – og satte Nosa Igiebor på benken. Men laget han tok ut leverte fra start og stoppet spørsmålene i etterkant. De elleve som ble valgt la ned en enorm innsats for laget, og sammen sørget de i løpet av to minutter i første omgang for at LSK fikk to mål og et god grep om kampen. LSK gikk til pause med en tomålsledelse. Etter hvilen klarte ikke Bergs mannskap å holde oppe det samme trykket, og Viking overtok styringen. LSK-treneren ventet en stund med byttene, men laget klarte å holde unna.

        Vurdert av Per Kristian Torvik og Morten Svesengen

        Kommentar

        • A-net
          Seniormedlem
          Myklebust Light
          • Aug 2006
          • 447

          #24
          oa.no

          SCORET: Lunan Ruben Gabrielsen scoret det første målet da Lillestrøm sikret seg tre poeng i hjemmekampen mot Viking søndag.Foto: Terje Bendiksby, Scanpix

          Kapping hjalp LSK til seier
          Lunan Ruben Gabrielsen scoret det første målet da Lillestrøm sikret seg tre poeng i hjemmekampen mot Viking søndag.

          1-0 målet etter 26 minutter var 19-åringens første eliteseriemål for Lillestrøm. Gabrielsen fikk kranglet ballen i mål etter at et frispark hadde skapt litt klabb og babb inne i Viking-feltet.
          Bare to minutter senere la Fredrik Gulbrandsen på til 2-0, og da hjalp det ikke at Valon Berisha reduserte for Viking i andre omgang.
          Lunan Ruben Gabrielsen er opprinnelig fra Kapp og har i løpet av vårsesongen spilt seg til en fast plass på Henning Bergs lag på Åråsen.
          I med og motgang - vi er Lillestrøm!

          Kommentar

          • gamle-perta
            Seniormedlem
            Hjelp, skaff meg et liv!
            • Sep 2004
            • 2418

            #25
            rb.no: http://www.rb.no/lsk-magasinet/article5660557.ece

            Avdramatiserer Nosa-konflikt

            ÅRÅSEN: Nosa Igiebor drar på ferie og U21-kvalifisering med Nigeria til OL i London 2012 med en gryende konflikt med LSK i bagasjen.


            – Nosa følte seg sliten og ville ikke spille. Han møtte verken på restitusjonstrening etter Start-kampen eller på lørdagstreningen. Hadde han gjort det, ville han kanskje vært mindre sliten, sa trener Henning Berg til RB-sporten etter seieren mot Viking.
            Han skal være bekymret for framtida til nigerianeren, som har vært blant Tippeligaens fem beste spillere gjennom vårsesongen.
            LSK-leder Per Mathisen deler ikke bekymringen.
            – Jeg tror Nosa bare trenger litt tid på å komme seg ut av bølgedalen. Det handler ikke bare om fysikk. Alle kan bli mentalt slitne en gang imellom.
            – Har klubben den kompetansen som skal til for å løse slike saker, der unge afrikanske spillere havner i en konflikt?
            – Vi har både kontakt og dialog mot Toppidrettsentret i slike tilfeller. Dette skal vi løse. Jeg tenker det hjelper bare Nosa kommer seg bort og får tenkt gjennom saken.
            Per Mathisen sier LSK ikke skal løpe fra sitt ansvar for å få en spillertropp til å fungere optimalt.
            – Vi skal trykke på de riktige knappene. Det er mye som skal stemme når vi henter unge spillere fra et annet kontinent. Nosa må også se sitt ansvar for å følge våre regler.
            – Forsvinner han snart fra Åråsen?
            – Jeg er sikker på at Nosa snart vil spille like godt for oss igjen som han har gjort gjennom hele vårsesongen, sier Per Mathisen.
            Mvh
            Gammer´n (Per T)

            Kommentar

            • RSP
              Moderator
              • Aug 2004
              • 10498

              #26
              RB: LSK-magasinet

              LSK- MAGASINET: Etter Viking-kampen

              Publisert: 04.07.2011 15:14

              Kommentar

              • knut
                Make knut Great Again
                Hjelp, skaff meg et liv!
                • Dec 2006
                • 9464

                #27
                Bjørn Helge Riise saksøker Lillestrøm
                Mener fortsatt å ha krav på penger etter overgangen til Fulham


                KREVER PENGER: Bjørn Helge Riise har fremsatt en pengekrav mot sin forrige klubb. Foto: Bjørn S. Delebekk

                (VG Nett) Det kan gå mot rettssak mellom Bjørn Helge Riise og Lillestrøm. Landslagsspilleren mener LSK fremdeles skylder han penger og har nå saksøkt eks-klubben.

                Den 2. august er det planlagt et telefonmøte i regi av Nedre Romerike Tingrett, der advokat Eirik Monsen fra NISO og LSKs representant Henning Harborg skal gå gjennom saken en gang til.

                Samtalene mellom partene har allerede pågått en stund, men man har ikke kommet til enighet.

                Etter det VG Nett, erfarer ligger pengekravet fra Bjørn Helge Riise på maksimalt 300.000 kroner.

                Ordlyden i innkallingen til rettsmøtet indikerer at summen Riise mener å ha krav på, har sitt utspring i et sign-on-beløp han fikk da han signerte for Lillestrøm.

                - Et stort beløp

                - Det er et pengekrav basert på forståelsen av avtalen mellom Bjørn Helge Riise og LSK i forbindelse med avslutningen av arbeidsforholdet i 2009, sier NISO-advokat Eirik Monsen til VG Nett.

                Fulham er ikke part i denne saken. De kjøpte Riise fra LSK for halvannen million pund i 2009. Uenigheten ligger i om Riise har penger til gode hos LSK eller ikke.

                Monsen vil ikke bekrefte noe beløp, men sier det er «såpass stort» at man velger å gå videre med det.

                Rettssak eller forlik?

                VG Nett har vært i kontakt med begge parter tirsdag, og både Riise og LSK ytrer vilje om å løse saken før det ender med rettssak. Men foreløpig har man ikke kommet til enighet.

                - Jeg kan bekrefte at det verserer en sak mellom LSK og Bjørn Helge Riise, der det er uenighet om sluttoppgjøret i forbindelse med hans overgang til Fulham, sier advokat Henning Harborg, som representerer Lillestrøm SK i saken.

                Om partene ikke kommer til enighet går det mot hovedforhandling mot slutten av året.

                Nedre Romerike Tingrett kaller dette en alminnelig tvistesak, og har satt av en time til planleggingsmøtet den 2. august klokken 10.00

                Bjørn Helge Riise er nå tilbake i Fulham etter et utlån i Sheffield United i vår. Landslagsspilleren kom inn i Europa League-kvalifiseringen mot Runavik forrige uke og virker nærmere laget nå under Martin Jol enn tilfellet var med Mark Hughes som manager.

                http://www.vg.no/sport/fotball/norsk/artikkel.php?artid=10096551

                Kommentar

                • RSP
                  Moderator
                  • Aug 2004
                  • 10498

                  #28
                  RB

                  Kjemper for over 500.000 i tvistesaker

                  ÅRÅSEN: LSK har to tvistesaker gående som kan koste klubben over 500.000 kroner i utgifter.

                  PER KRISTIAN TORVIK
                  Publisert 05.07.2011 kl 22:00 Oppdatert 05.07.2011 kl 12:59

                  UENIGE: Bjørn Helge Riise og LSK-leder Per Mathisen var fornøyd da kontrakten ble undertegnet. Nå er de uenige om sluttoppgjøret etter at landslagsspilleren gikk til Fulham. FOTO: ESPEN SOLBAKKEN

                  Lyn har ikke gitt opp kravet for trenings- og utdanningskompensasjon for Mads Dahm og Tom Sadeh, da de gikk til LSK etter Lyns konkurs i 2010. Beløpet er mellom 300.000 og 400.000 kroner. Bjørn Helge Riise hevder sluttoppgjøret for hans del etter overgangen til Fulham ikke er avsluttet. Han mener å ha krav på flere hundre tusen kroner fra LSK.

                  – Lyn har ikke gitt seg, og saken ruller videre. Vi mener det er hinsides alt at et konkursbo etter en klubb som ikke eksisterer lenger kan forlange utdanningskompensasjon for spillere som plutselig sto uten jobb, sier LSK-leder Per Mathisen.

                  Han tror heller ikke Lyn vil ha sjanse til å få medhold i Norges Fotballforbund.

                  – For at utdanningskompensasjonen skal være gjeldende må en spiller ha fått tilbud om ny kontrakt et halvt år før den gamle utløper. Det har de ikke fått. Disse pengene skal også gå til utdannelse av nye spillere. Det vil de ikke gjøre i en klubb som har opphørt.

                  For Bjørn Helge Riises del vil tvistesaken begynne med et møte i august, og handle om noen hundre tusen kroner.

                  – Vi har forskjellig oppfatning av hvordan kontrakten skal tolkes. Jeg har godt håp om at vi vil finne en løsning, sier Per Mathisen.

                  – Det er et pengekrav basert på forståelsen av avtalen mellom Bjørn Helge Riise og LSK i forbindelse med avslutningen av arbeidsforholdet i 2009, sier NISO-advokat Eirik Monsen, som representerer Riise, til VG Nett.

                  Kommentar

                  • Serbern
                    Seniormedlem
                    Hjelp, skaff meg et liv!
                    • Apr 2006
                    • 5496

                    #29
                    15.serierunde i Nettavisen

                    Rundens lag:

                    Ruben Gabrielsen (Lillestrøm) -Unge Gabrielsen har spilt seg til fast plass på LSK-midtbanen, og har tatt nivået. Er blitt mer komfortabel med tempoet og roligere med ballen i beina, og har en fysikk som gjør ham til seiersherre i de fleste duellene. Kriger inn et mål.
                    Bjørn Bergmann Sigurdarson (Lillestrøm) - Islendingen er rett og slett en fantastisk god fotballspiller. Jobber steinhardt, har et langskudd i stolpen og noterte seg for det som trolig er årets beste forarbeid, da han serverte Fredrik Gulbrandsen på LSKs 2-0-scoring.
                    Rundens supporter: LSK-keeper Andreas Fjeldstad pleide å stå i Kanarifansen og synge for Lillestrøm, denne gangen sto han i mål og reddet skudd for Lillestrøm. Må ha vært en spesiell følelse for unggutten.
                    Rundens norske minutt: LSK sikret seieren mot Viking på ett minutt, da Ruben Gabrielsen (19) og Fredrik Gulbrandsen (18) satt inn hvert sitt mål. Et godt minutt for fremtidens norske fotballspillere.
                    Rundens triste: LSK-keeper Stefan Logi Magnusson var suspendert denne runden, og alle forventet at reservekeeper Alexander Nadj skulle starte mot Viking. Nadj ble derfor intervjuet av både klubbens egen hjemmeside og lokalavisa, og fortalte hvor glad han var for å få sjansen. LSK valgte heller å gi juniorkeeper Fjeldstad sjansen, og man kunne se på hele Nadj at han hadde det vondt. Det kan ikke ha vært gøy for den svenske keeperen.

                    Kommentar

                    • Raskolnikov
                      Seniormedlem
                      Myklebust Light
                      • Sep 2005
                      • 1453

                      #30
                      Rösler tar med seg Brentford til Lillestrøm

                      (VG Nett) Da Uwe Rösler skulle finne en destinasjon for Brentfords treningsleir, var valget enkelt: Fredag lander League One-klubben på Gardermoen for å trene fem dager i Lillestrøm.
                      Av Espen Solbakken

                      Rösler var selv trener i Lillestrøm da klubben revolusjonerte arbeidet med å skaffe seg topp treningsfasiliteter i miljøet rundt Åråsen Stadion.

                      Nå returnerer tyskeren til sine gamle omgivelser for å være best mulig rustet til sesongstarten i England.

                      Fortsatt venner

                      - Uwe ringte meg faktisk før det var offisielt at han ble Brentford-manager og nærmest booket banene. Det var ett sted han kunne tenke seg å komme, og det var til oss, sier formann Per Mathiesen.

                      Forespørselen ble akseptert nærmest samme dag.

                      - Selv om han sluttet i trenerjobben før han kanskje burde, er LSK og Uwe Rösler bestevenner, sier Mathisen.

                      Kjell Hulby er driftssjef i LSK og skal sørge for at banene er best mulig preparert til den gamle sjefen kommer.

                      - Det er veldig hyggelig. De kommer førstkommende fredag og skal trene frem til tirsdag kveld da det er treningskamp mot Strømmen over 3 x 30 minutter, forteller Hulby.

                      Brentford skal også bo i Lillestrøm under treningsleiren.

                      - Anerkjennelse

                      - Det er en anerkjennelse for LSK som klubb og det arbeidet vi har lagt ned på det nye treningsfeltet vårt, sier Kjell Hulby.

                      Alle i LSK setter pris på at Rösler føler seg velkommen i LSK.

                      - Jeg følte at Norge ville være et fint sted for treningsleiren vår. Jeg har fremdeles mange gode kontakter der, og alt blir lagt til rette for oss. Det er helt perfekt, og når vi kommer til Norge vil vi jobbe med spillestil og mange andre ting, sier Uwe Rösler til klubbens hjemmeside.

                      Den nye Brentford-manageren, med en trenerfortid i Lillestrøm, Viking og Molde, ser frem til en vellykket treningsleir på gamle trakter og vil ta med seg sine fire nye spillere Shaleum Logan, Marcel Eger, Jonathan Douglas og Clayton Donaldson.

                      Samtidig håper Rösler på å hente ytterligere et par-tre spillere for å bringe spillerstallen opp i 22-23 mann.

                      - I en ideell verden vil vi ha hele stallen intakt før vi reiser til Norge, sier tyskeren.
                      (VG NETT - 21:44 05.07.2011)
                      Heavy Metall iz a poze, hardt rock iz a laifschteil

                      Kommentar

                      • Torolf
                        Seniormedlem
                        Hjelp, skaff meg et liv!
                        • Apr 2004
                        • 9574

                        #31
                        Ifølge dagens RB har Stian Ringstad, Fredrik Gulbrandsen og Ruben Lunan Gabrielsen forlenget kontraktene til 2013.

                        Kommentar

                        • gilbert
                          Seniormedlem
                          Hjelp, skaff meg et liv!
                          • Nov 2003
                          • 3208

                          #32
                          Bjarmann: -Stammen i framtidas LSK-lag

                          De nye, sterkt forbedrede, kontraktene for de tre spillerne som Torgeir Bjarmann "ser som stammen i framtidas LSK-lag" gjelder allerede fra 1. juli og ut sesongen 2013, i følge dagens oppslag i Romerikes Blad.

                          Kommentar

                          • knut
                            Make knut Great Again
                            Hjelp, skaff meg et liv!
                            • Dec 2006
                            • 9464

                            #33
                            LSK-keeper vurderer klubbskifte etter sjokk-vrakingen


                            UTE AV LAGET: Reservekeeper Alexander Nadj (innfelt) var helt sikker på å starte mellom stengene mot Viking søndag. Men trener Henning Berg valgte juniorkeeperen istedet. Foto: Scanpix/LSK.no

                            ÅRÅSEN/OSLO (VG Nett) LSK-keeper Alexander Nadj (24) ga intervjuer om sin kommende debut og fortalte vennene at han endelig skulle få starte. Sjokket etter likevel å bli vraket, gjør at svensken nå vurderer klubbytte.

                            Førstekeeper Stefán Logi Magnússon ble utvist kvarteret før slutt mot Start forrige serierunde. Klubbens reservekeeper Alexander Nadj, som da kom inn, var ventet å få sin debut fra start mellom stengene mot Viking søndag.

                            Men overraskende nok valgte trener Henning Berg å heller gi debuten til juniorkeeperen Andreas Fjeldstad (19).

                            - Jeg har ikke fått noen forklaring. Jeg må finne ut av fremtiden, sa Nadj til VG Nett like etter kampen.

                            - Skulle hatt sjansen

                            VG Nett snakket igjen med svensken da han hadde fått «sovet på saken». Nadj kunne da fortelle om en uke som så lovende ut, men som ble ødelagt bare timer før han trodde han skulle ut på gressmatten på Åråsen.

                            Saken fortsetter under bildet

                            SKUFFET: Keeper Alexander Nadj er ikke fornøyd med behandlingen han har fått av trener Henning Berg. Foto: Scanpix
                            - Jeg har fighet hele sesongen for å få en sjanse i førsteelleveren. Nå trodde jeg og alle rundt meg at jeg skulle få en mulighet, etter å ha sittet på benken i alle kampene denne sesongen. Isteden fikk jeg beskjed av Henning at jeg ikke skulle spille, fire timer før kampen, forklarer keeperen til VG Nett.

                            Juniorkeeper gikk foran

                            Fjeldstad er førstekeeper på LSKs juniorlag. Men Nadj har vært tilnærmet fast sisteskanse på Lillestrøms andrelag i tredjedivisjon. Nadj har dessuten vært reservekeeper i samtlige av romerikingenes kamper i årets eliteserie.

                            Men da han trodde at han endelig skulle få sjansen fra start, rykket plutselig Fjeldstad forbi i køen.

                            - Det føltes fælt å få en slik beskjed rett før kamp. Jeg havnet i et dårlig lys foran både venner og supportere, fortsetter Nadj.

                            - Uprofesjonelt

                            24-åringen er nå på ferie i hjemlandet. Han dro uten å snakke med Henning Berg om hendelsen.

                            - Jeg ville ikke stresse med å prate med ham. Trenerene visste at jeg skulle sitte på benken dagen før kamp, mens jeg fikk vite det like før. Jeg var ikke forberedt og forstår fortsatt ikke avgjørelsen. Jeg er frustrert og sint, og synes det er utrolig uprofesjonelt av klubben, sier Nadj.

                            Sportslig begrunnelse

                            Berg begrunner valget med at Fjeldstad ble vurdert som bedre enn Nadj.

                            - Vi brukte veldig mye tid på å diskutere hvem av de to som skulle stå. Det var ikke noe opplagt valg, men vi følte vi hadde nok til å vurdere situasjonen dit hen at Andreas ble foretrukket for denne kampen, sier treneren til VG Nett.

                            - Jeg forstår at Alexander er sint. Han fikk en sportslig forklaring. Jeg sa til ham at vi godt kunne sette oss ned etter kampen og ta en lang prat om fremtiden, men han ville heller ta det over ferien, fortsetter Berg.

                            Saken fortsetter under bildet


                            FIKK SPILLE: Unggutten Andreas Fjeldstad gratuleres av treneren etter seieren mot Viking. Foto: Scanpix

                            Kvelden før Nadj fikk beskjed om at han ble vraket, fikk unggutten Fjeldstad høre at han skulle få sin debut mellom stengene.

                            - Jeg hadde ikke forventet å starte i det hele tatt, og hadde ikke ord, sier juniorkeeperen til VG Nett.

                            Lillestrøm vant kampen på Åråsen 2-1 og Fjeldstad sto godt.

                            PS! LSK er enig med Ruben Gabrielsen, Fredrik Gulbrandsen og Stian Ringstad om forlenget kontrakt. Alle tre er nå LSK-spillere ut 2013, skriver

                            http://www.vg.no/sport/fotball/norsk...artid=10096533

                            Kommentar

                            • Speeder
                              Seniormedlem
                              Myklebust Light
                              • Apr 2006
                              • 951

                              #34
                              Opprinnelig skrevet av Torolf
                              Ifølge dagens RB har Stian Ringstad, Fredrik Gulbrandsen og Ruben Lunan Gabrielsen forlenget kontraktene til 2013.
                              Talenttrio forlenger med LSK

                              Lillestrøm satser ungt. Talenttrioen Ruben Gabrielsen, Fredrik Gulbrandsen og Stian Ringstad fortsetter alle i gult og svart ut 2013-sesongen, melder www.lsk.no.

                              Publisert: 06.07.2011 kl. 09:56 , endret: 06.07.2011 kl. 10:17


                              De tre har alle fått rikelig med spilletid denne sesongen. Et pluss er også den regionale tilknytningen.
                              – Ruben (Gabrielsen) er jo nesten lokal, og både Stian (Ringstad) og Fredrik (Gulbrandsen) er begge fra Romerike. Dermed er det veldig hyggelig å gi de nye kontrakter, sier sportssjef Torgeir Bjarmann.

                              Statistikksenter Eliteserien:

                              18 år gamle Gulbrandsen, som er sønn av den tidligere LSK-spilleren Tom Gulbrandsen, scoret sitt første eliteseriemål i søndagens 2-1-seier mot Viking.
                              – Det betyr mye for meg. Jeg får to år til, og jeg er godt fornøyd med det. Jeg har vært i denne klubben i hele livet, og det er LSK som er klubben i mitt hjerte. Jeg har i tillegg alltid drømt om å få spille på Åråsen, sier Fredrik Gulbrandsen til lsk.no.
                              Ringstad, som er 19 år, er kommet sterkt tilbake fra fjorårets ankelbrudd.
                              – Jeg er kjempefornøyd med ny kontrakt. Det er det som har vært målet for meg hele tiden. Jeg ønsket å fortsette i klubben, og derfor passet det perfekt at jeg ble tilbudt en ny kontrakt. Det betyr at de har troen på meg. Det er kjempebra for min utvikling, sier Ringstad.


                              Jevngamle Ruben Gabrielsen håper å få sjansen på U21-landslaget gjennom solid spill i gult og svart.
                              – Jeg har tatt mange steg siden jeg kom til klubben, og ser ingen vits i å gå til en annen klubb. Alt ligger til rette i Lillestrøm. Det er en vinn-vinn-situasjon å bli her for både meg og klubben i to nye år, sier han. (©NTB)
                              Tore Galgerud

                              Kommentar

                              • RSP
                                Moderator
                                • Aug 2004
                                • 10498

                                #35
                                lsk.no

                                FRYDER SEG OVER NY KONTRAKT

                                Ringstad gleder seg over å være LSK-spiller i alle fall ut 2013.

                                Kommentar

                                • RSP
                                  Moderator
                                  • Aug 2004
                                  • 10498

                                  #36
                                  lsk.no

                                  - ALT LIGGER TIL RETTE I LSK

                                  Ruben Gabrielsen er ikke i tvil. LSK er den beste klubben å utvikle seg i. Derfor har han også signert ny kontrakt med klubben.

                                  Kommentar

                                  • RSP
                                    Moderator
                                    • Aug 2004
                                    • 10498

                                    #37
                                    lsk.no

                                    MED HJERTET I LILLESTRØM

                                    Fredrik Gulbrandsen gleder seg over ny kontrakt med LSK. Den eneste arbeidsgiveren 18-åringen har hatt i sin fotballkarriere.

                                    Kommentar

                                    • gilbert
                                      Seniormedlem
                                      Hjelp, skaff meg et liv!
                                      • Nov 2003
                                      • 3208

                                      #38
                                      RB om Gislason og prøvespillere

                                      I dagens RB sier Torgeir Bjarmann at en nå bare jobber (hardt!) med å overtale Gislason, når det gjelder å få inn etablerte spillere, mens en ellers satser på yngre spillere. De tre afrikanerne som kommer neste uke er spissen Oke Akpoveta (for sitt tredje prøvespill), sentral midtbanespiller Otu Bassey Effyou og angriperen Alieu Ahmed.

                                      Kommentar

                                      • RSP
                                        Moderator
                                        • Aug 2004
                                        • 10498

                                        #39
                                        lsk.no

                                        STATUS ETTER HALVSPILT TIPPELIGA

                                        LSK.NO gir deg statistikk og fakta etter 15 av 30 spilte LSK-kamper.

                                        Kommentar

                                        • RSP
                                          Moderator
                                          • Aug 2004
                                          • 10498

                                          #40
                                          lsk.no

                                          ELITETURNERINGEN STARTER PÅ MANDAG

                                          Mandag reiser LSK-juniorene til NTFs U19-turnering på Hamar (JET).

                                          Kommentar

                                          Working...