LSK-Stabæk: karakterboka.

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • Grusom B
    Generalissimo Bellisimo
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Nov 2003
    • 6248

    LSK-Stabæk: karakterboka.

    Karakterer for enkeltspillere, mye på samme måte som RB-børsen, bare av meg i stedet for "proffene". Altså mye bedre. Karakterer etter FM-prinsipper, ettersom norske børser er teite.

    Julenissen: 8
    Gjør nok en knallkamp. To kjemperedninger på farlige Nannskogs avslutninger, god med bena, god i feltet, vanvittig på strek, best i Norge.

    Stoffe: 7
    Flott innlegg på 2-0, ellers litt mer usynlig enn vanlig. Var aktiv fremover, og kom mye mer med i kampen etter pause da han gikk opp som ving. Oser klasse uansett hvor han spiller, og det er bare et tidspørsmål før han blir proff et annet sted. Fikk også straffe(!!!) etter overlagt drapsforsøk fra en blaa.

    Shane: 5
    Dette var ikke helt bra av pornoaustralieren vår. Ga ikke god nok støtte til Påsan fremover, og slet tidvis med både Holmvik og Hauger defensivt. Har imidlertid vist at han er i form, og bør i høyeste grad være aktuell for startplass neste kamp også.

    Andersinho: 9, BB
    Voldsomt! Banens klart beste spiller, gjorde faktisk ikke så mye som en pasningsfeil hele kampen. Brøt Stabæk-angrep gang på gang, ruvet i lufta, kom godt med fremover. Var også god på dødballer, og scoret et flott mål, forøvrig hans første for klubben. Fortsetter dette har Uwe et virkelig luksusproblem på gang.

    Klippe: 6
    Dårlig dag for Kaptein Klippe, i alle fall ut fra hans standarder. Lagde opptil flere livsfarlige og unødvendige frispark, og så ut til å slite teknisk. Til tider nonchalant. Får håpe skaden ikke er alvorlig, for denne mannen har noe å revansjere når Bengt Sæternes kommer neste hjemmekamp.

    Espen: 7
    Jobbet og sleit som en galleislave, men var til tider veldig lite venn med ballen. Vant imidlertid veldig mange dueller på midten, og bidrar til å gi Kasey mye mer rom på midten i 2.omgang. Spilte seg voldsomt opp da han ble satt inn i midten i forbindelse med at Uwe gikk over til 3-5-2. Er ikke ving!

    Kasey: 7
    Sleit voldsomt i 1.omgang, da han sjelden fikk spilt på styrkene sine. Da han fikk Espen som "skjold" i 2. omgang var han plutselig sjef på midten igjen. Smarte vendinger og dragninger, god distribusjon, og til slutt kom da også signaturautoriteten hans frem. Styrer midtbanen i 2.

    Koren: 5
    Hadde virkelig ikke dagen, og mislyktes med stort sett alt. Virket som om han slo pasningene sine som om det skulle vært St.Michael på topp, og det funker som kjent ikke når det er Powell som lusker rundt der oppe. Bommet også på straffe, men det er jo ikke så rart i og med at vi aldri tar straffer og derfor ikke kan det. + for spillbarhet og viljen til å prøve på det vanskelige, men det er også alt.

    Lillemann: 7
    Jobbet iherdig, og viste seg som en mer fullverdig erstatter for Michael enn hva som var tilfelle mot Odd. Kunne med litt tur fått nettkjenning, men kan ellers si seg svært godt fornøyd. Strålende teknikk!

    Storemann: 8
    Får minus for en forholdsvis dårlig 1.omgang, der det så ut som om ballen helst ville bort fra ham med en gang den kom nær ham. Spilte seg som mange andre opp i andre, og jobbet steinhardt. Vill avslutning på 2-0, enkelt på 3-0. Burde tatt straffen?

    Innbyttere:
    Pål Steffen: 7
    Bedre enn Kippe den halve timen han spilte. Er etter min mening den absolutte nøkkelspilleren der bak, og mangler bare litt på distribusjon og klareringsteknikk før han er i den absolutte norsktoppen av stoppere. Kjetil Wæhler? Fattigmanns Pål Steffen.
    JPW: 7
    Hvorfor hakker alle på poteten vår? Johan Petter er erkelojal og anvendelig, en slik spiller som alle burde lære å sette pris på. Gode klareringer og ro i forsvar. Kudos, Johan Petter!
    Lillebror: 8
    Muligens litt høy karakter, men måten han leste og løste forspillet til 3-0 var ren klasse. Veldig aggressiv, og har mye av de samme offensive kvalitetene som St. Michael, ettersom han bidrar sterkt til å etablere angrep hver gang han får ballen. Er et stort talent, og man bør faktisk vurdere å legge om spillet slik at det blir plass til ham.

    Uwe: 8
    Genialt skifte etter pause. For meg har det vært åpenbart at når motstanderen kommer til Åråsen med standardvåpenet 3-5-2 må vi rett og slett gjøre det samme. Hva midtbanespillere angår er det få om noen som har den samme perfekte sammensetningen som vi har, og derfor vil dette være effektivt mot disse jævla luringlagene som kommer med den hensikten å ta midtbanen ved å oversvømme den. Smart å begynne med Rambekk i midten, som spilte helt vilt bra. Hadde ikke Kippe vært kaptein burde han vært vraket fremfor PSA. Skal ha kred for gode bytter og voldsomt engasjement.

    Publikum: 5
    Hvor faen var dere??? Hvis dere ikke bor i Trondheim som meg eller tilsvarende langt unna, var det ingen grunn til å ikke møte mannsterke i går. KFL var bra, men det er knapt noe nytt. Sang ut de blaa uten problemer.

    Dommer Ditlefsen 9
    Er det mulig? Enda mer dokumentasjon på at han er blind på Søpla, ettersom han tydeligvis er en veldig god dommer. Dømte som Colina på en god dag. Rett og slett uvanlig god dømming, og det sier jeg ikke fordi han ga oss straffe, men fordi han fikk med seg stort sett absolutt alt. God hjelp av de beste linjemennene Åråsen noen gang har hatt på besøk. Sjokkerende.
    Ni principe ni rey...

    D10S!
  • StovnerKanari
    Seniormedlem
    Forumsadist
    • May 2005
    • 102

    #2
    Litt uenig med karakteren du ga publikum. Greit nok at det var dårlig oppmøte, men fra sitta hørtes kfl vanvittig bra ut. De som var der skapte liv og gjennomførte nok en gang en prestasjon som sender bortesupportera hjem med lekser (apropos karakterer) . Veldig bra. Ellers ganske enig med børsen. Pål Steffen mangla, men ellers et ganske komplett lag. God 2. omgang. Uwe er på vei til å få et luksusproblem. JP Winsnes viste nok en gang at han kan komme inn i kamper og gjøre seg bemerket. Vel blåst!
    Lever etter laga regler hipp som happ

    Kommentar

    • superbøffel
      Seniormedlem
      Hjelp, skaff meg et liv!
      • Aug 2005
      • 5611

      #3
      Re: LSK-Stabæk: karaterboka.

      Meget imponert over måten Riise løste jobben på i går! Viser agressivitet og offensiv vilje vi trenger! Glitrende på 3-0! Håper å se mer av han i høst! Utfordrer til Søgård på høyre kant?

      Jeg håper virkelig gårsdagens kamp var vendepunktet for Rambekk, stor klasse mot 1. div toppscorer. Kan han holde nivået ut sesongen har utvilsomt det sterkeste forsvaret i Norge!

      Vi er på vei til Ullevål!
      Enøyd i de blindes dal.

      Kommentar

      • BennyLem
        Seniormedlem
        Hjelp, skaff meg et liv!
        • Aug 2005
        • 2902

        #4
        Re: LSK-Stabæk: karaterboka.

        Opprinnelig skrevet av Grusom B (Lasse Kongo)
        Karakterer for enkeltspillere, mye på samme måte som RB-børsen, bare av meg i stedet for "proffene". Altså mye bedre. Karakterer etter FM-prinsipper, ettersom norske børser er teite.
        Hva er FM-prinsipper? 1=dårligst, 10=best? Isåfall legger du lista ekstremt lavt.

        For min del er jeg enig med Powell, Uwe, Aftenposten og en rekke nøytrale tilskuere. Synes det var en begredelig match.

        Med litt mer giftighet villle Stabæk ledet etter 1. Vi har vel heller ingen skikkelige avslutninger på mål, utover de tre scoringene og straffen. Mot en bedre motstander får vi svi.

        Denne kampen gir flere spørsmål enn svar, både med hensyn til formasjonsvalg og spillervalg.
        Moderate Winsnes Fanatics: Forbanna på Felt C - Frihet for RoyVaadal

        Kommentar

        • gamle-perta
          Seniormedlem
          Hjelp, skaff meg et liv!
          • Sep 2004
          • 2418

          #5
          Denne kampen gir flere spørsmål enn svar, både med hensyn til formasjonsvalg og spillervalg.
          Enig, en veldig svak kamp fra oss. Mot et eliteserielag ville vi trolig blitt feid ut.
          Spesielt ille å se hvor lite vår midtbane klarer å dominere, særlig før pause. Det virker som om løpskapasiteten både til Koren og Kasey kanskje er for svak. Spesielt førstnevnte ble veldig ofte overspilt og fraløpt. Offensivt ble han en enkel match for Stabæk.
          Mistrives han for tiden?

          mvh
          perta
          Mvh
          Gammer´n (Per T)

          Kommentar

          • demian
            Seniormedlem
            Forumonanist
            • Apr 2005
            • 228

            #6
            Vet ikke om Koren mistrives for tida. Men synes han har fått lite oppmerksomhet fra vår fanskare, både når det gjelder sanger, og når det gjelder fra KFLs eminenete utsendte i garderoben etter matchen. Lenge siden sist han var med i et intervju?

            Er det slik at vår lille juvel sitter alene i kroken uten å ville snakke med noen?

            Viser han ganske enkelt litt primadonnanykker?

            Neida, jeg er veldig fornøyd med Koren. Fem mål og syv assist sier sitt fra midtbaneposisjon. Men han trenger mer støtte på midten, kanskje vi bør legge om til fem der? Slik at vi får plass til både Søgård og ehm Riise/Andersson.

            Ellers har vi vel Mouheli i bakhånd hvis Koren skulle få lyst til å spille i en bedre liga (hvis noen får lyst på han mener jeg), noe jeg har den største forståelse for. Selv et bånnlag i Spania frister sikkert mer fremfor å sitte her i kalde nord og blir ignorert av landslagstrenern. Robbie har dog hatt god nytte av oppholdet her, han har utvikla seg veldig som spiller, særlig i forhold til jobbing på hele banen.


            Synes forøvrig Grusom B er for snill med sine poeng. Søgård og Wehrman er nærmere 6 enn 7 etter min mening, og Riise gjorde ikke så voldsomt mye etter at han kom inn at han fortjener en 8er.

            Vi trenger en spiss! Som backup ut sesongen.
            ULTRAS FELT C

            Kommentar

            • trigz
              Seniormedlem
              Hjelp, skaff meg et liv!
              • Jan 2004
              • 7080

              #7
              Kortbørs:

              Bestefar -8- En kjemperedning på et viktig tidspunkt, bunnsolid hele veien
              Stoffe -8- Voldsom kamp, best i alt, èn assist. Er redd vi snart mister ham.
              Kippe -4- Et par grove misser som kunne kostet LSK dyrt. Ingen stor kamp, og nå dessuten skadd.
              Rambukk -7- Ingen feil, meget solid, men lite kreativ. God som midtbaneanker etter pause
              Shane -3- Ikke på høyden. Ingen offensive bidrag, grei bakover.
              Kasey -6- Usynlig før pause, LSKs største bidragsyter etter. 352 betyr bedre defensiv støtte og passer ham godt.
              Søgård -4- Elendig før pause med ballmottak som en elefant. Mye bedre etter pause da han viser taklingsstyrke sentralt
              Koren -2- Mye tull og slurv fra Koren, og i tillegg en elendig straffe. Muligens årets dårligste kamp fra den kanten.
              Påsan -5- Opp og ned og langt fra noen praktkamp. Dog stort pluss for flere glimrende dødballer og en assist.
              Powell -7- Jobbet hardt uten resultat i førsteomgang, men med god uttelling etter pause. En kamp etter hans hjerte med mange innlegg fra kant. Gir jernet hele veien.
              Myklebust -4- Gjør briljante ting innimellom, men foreløpig blandet med altfor stor feilmargin. Kjempepasning til Stoffe forut for 2-0.
              -
              LilleRiise -6- Får stå høyt og stortrives i 3-5-2. Våken, rask og kjapp i oppfattelsen, noe som bl.a. resulterte i 3-0-målet.
              JPW -5- God defensiv jobb, men ser ut som en skolegutt når han skal drible. Ja ja, sånn er Johan Petter. Jeg er glad i'n likevel jeg.
              Pål Steffen -6- Vraket uten at jeg skjønner hvorfor. Bedre enn Kippe etter at han kommer inn.

              Uwe -8- Viser stor kløkt og taktisk forstand i å legge om til 3-5-2 etter pause. Trekker i de rette trådene til rett tid og etterhvert leker vi oss mot en potensielt hard motstander.

              Stemning -7- Fantastisk første og siste halvtime av Kanarifansen der vi viser at vi er best i Norge. Godt også i den halvtimen i midten.

              Tilskuere -2 - 4900 tilskuere er latterlig dårlig. Fysj!

              Jonny D. -9- Du verden, Jonny! Du verden! Kjempegod dømming i går. Ga oss til og med straffe. Leser du forumet vårt, Jonny? Banens beste i går!
              Cuius testiculous habes, habeas cardia et cerebellum

              Kommentar

              • Grusom B
                Generalissimo Bellisimo
                Hjelp, skaff meg et liv!
                • Nov 2003
                • 6248

                #8
                Mulig jeg var litt snill med enkelte, men Kasey og Espen fortjente sine sjuere, selv om espen kanskje var nærmere 6.5. Alle som har spilt FM vet at man skal være sykt dårlig for å få under 5. Skalaen går derfor egentlig fra 3 til 10. Synes ikke jeg var spesielt snill mot noen ellers, sju er ikke mye mer enn middels/godkjent.
                Ni principe ni rey...

                D10S!

                Kommentar

                Working...