Åpent brev til Lillestrøm Sportsklubb

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • MobBoss
    Seniormedlem
    Myklebust Light
    • Nov 2003
    • 900

    Åpent brev til Lillestrøm Sportsklubb

    Åpent brev til Lillestrøm Sportsklubb

    Etter å ha sett hvordan Lillestrøm har gått fra en utfordrer til den klareste dumpekandidaten på under 10 kamper så er begeret fullt. Det som er blitt prestert den siste tiden er under enhver kritikk. Og da tenker jeg ikke bare på gutta ute på banen. Dette er ett problem som ikke bare ligger hos spillerne. Dette er et problem som gjennomsyrer hele klubben. Og når klubben etter kampen i dag klarer å stenge veggen sin på facebook, pluss at de sletter innlegg som ikke er støtende og svarer med følgende melding:

    “Lillestrøm Sportsklubb Arve Avfc Hansen: Tror du virkelig ikke vi er skuffet? Vi er selvfølgelig skuffet og frustrert! Men vi vet at enda mer kritikk og kjæft ikke har noen effekt. Akkurat nå har nok ingen noe godt svar på hva som feiler oss. De som tror vi er likegyldige tar GRUNDIG feil. Men vi er nødt til å være profesjonelle og saklige.”

    Så viser dette at de faktisk ikke skjønner alvoret i dette. De bruker en strutse mentalitet for å kneble folk fra å ytre meningen sine. Dette er den desidert feigeste måten å takle motgangen på. Sammen med de tomme lovnadene som er kommet den siste tiden på lsk.no. Disse lovnadene betyr INGENTING når det ikke legges noe handling bak ordene. Det er bare tomme ord og tomme løfter som tilslutt gjør at dere står igjen som komiske Ali.
    Tror dere virkelig ikke at vi ikke ser det? Stå frem og ta ansvar. Slutt å behandle oss som barn og tro at dere kan skåne oss for sannheten. For det kan dere virkelig ikke. Sannheten er at dere styrer skuta mot det første nedrykket siden 1966. Og det virker som om dere sitter på Åråsen og klapper hverandre på skulderen og forteller hverandre hvor god jobb dere gjør. Men jeg skal ikke pakke det inn for dere. DEN JOBBEN DERE GJØR PT ER IKKE GOD NOK.
    Vi har forståelse for at det å snu den trenden klubben er i ikke er gjort over natten. Men da må dere ikke heller gå høyt ut love ting dere ikke holder.
    Som sagt så er vi ikke barn og vi er heller ikke dumme. Så ikke snakk til oss som vi er det. Snakk til oss som de voksne individene vi er, og vær heller ærlig med oss.
    Det vi krever av klubben nå er åpenhet rundt situasjonen. At dere kaller inn til ett allmøte hvor alle som følger Lillestrøm Sportsklubb er velkomne. Hvor Styreleder, sportsligleder. Trener og kapteinen møter. Der vil vi at de redegjør for situasjonen samt at de kommer med kokrete tiltak på hva som gjøres for at klubben ikke skal rykke ned. Samt at dere svarer på spørsmål fra salen.
    Ta det ansvaret og vis dere som ekte menn.
    Husk at alle de negative kommentarene som dere sletter kommer fordi man bryr seg så ufattelig mye om denne klubben. Og vi NEKTER å sitte stille og se på at dere kjører den i grøfta.
    VIS DERE SOM EKTE FUGLA GUTTER OG TA DET ANSVARET SOM FORVENTES AV DERE.

    Mvh: Erling Stray
    [FONT='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]Del denne om du er enig i budskapet og vil at LSK skal ta ansvar.[/FONT]

    [FONT='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]Hjelp meg og spre budskapet om du ikke vil at klubben i våre hjerter skal råtne. [/FONT]
    [FONT='lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif]Bruk linken under til å dele.[/FONT]

    Invicta

    Ingen er større en klubben
Working...