Kniksenprisen og LSK-nominasjoner

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • Hamburg & Kanari
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Aug 2005
    • 3006

    #21
    Opprinnelig skrevet av Do'h
    Opprinnelig skrevet av _Jonern
    Årets supportere: KFL
    =P~
    akkurat det er hevet over en hver tvil. ingen som kommer i nærheten en gang. KFL er ti lysår foran røkla. Klanen finnes ikke lenger
    LSK Norges beste lag

    Kommentar

    • andee
      Seniormedlem
      Myklebust Light
      • May 2004
      • 1191

      #22
      Mange har ment mye om nominasjonene til årets Kniksen. Til Nettavisen i kveld sier Robbie Koren og Uwe Rösler blant annet dette (ikke reint lite positiv til Fugla denna artikkelen alt i alt):

      Og selv om også lørdagens LSK-profiler, Andreas Haddad og Robert Koren, innrømmer at muligheten var der og det selvfølgelig er en smule bittert, støtter de sin trener Uwe Röser i at fjerdeplassen er en bra prestasjon.

      - Fjerdeplass er helt OK, sier sloveneren, som spilte nok en strålende kamp i LSK-drakta. Ryktene vil ha det til at det kan bli vanskelig å få 25-åringen til å signere ny kontrakt med romerikslaget, og Koren selv innrømmer at målet er å gå til en større utenlandsk klubb etter hvert.

      Koren – best i Norge?
      Det har Uwe Rösler stor forståelse for.

      - Robert (Koren) er Norges desidert beste spiller i sin posisjon. Hvor mange andre spillere har dere sett i hans posisjon med så mange scoringer og så mange målgivende, i tillegg til alt det andre har bidrar med?

      Lillestrøms trener er sjokkert over at Koren ikke er blitt nominert til prisen som Norges beste midtbanespiller.

      - Ingen – INGEN! – har prestert så bra som det Koren har gjort i år i den posisjonen, og jeg håper virkelig Jan Åge (Fjørtoft) tryller frem penger så vi klarer å beholde ham.

      Slovenerens kontrakt går nemlig ut om et år, og selv om han trives i Lillestrøm, har han hele tiden vært åpen om sitt langsiktige mål - en større klubb, gjerne en i Spania. Det kan fort skje, med det spillet det offensive ballgeniet fremviser for tiden, så vil det utvilsomt bli mange som står og banker på agentens kontor etter hvert.

      - Det har vært noen henvendelser, men vi får se det an etter sesongen, smiler Koren lurt.
      TS05 - Felt C

      Kommentar

      Working...