Treningsrapport fra Per Magne Misund

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • Lars
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Feb 2004
    • 6156

    Treningsrapport fra Per Magne Misund



    Dagens første trening foregikk på en god, men iskald kunstgressbane på Lillestrøm Stadion. Spillergruppa ble delt i 2, der forsvarsspillerne og noen av midtbanespillerne trente med Gunnar, og spissene og resten av midtbanespillerne trente med Üwe.

    Gunnar hadde formasjonstrening med den bakre fireren. Det ble byttet på, slik at de fleste fikk prøve seg. Mens Frode regjerte inne i midtforsvaret, ble de andre rotert rundt på de andre plassene, og størst rotasjon ble det på høyreback plassen til Chris (har dratt på landslagssamling).

    Hos Üwe ble det skutt fra alle mulige vinkler i begynnelsen. Og det ble avsluttet med litt samhandling mellom to og to spisser. Magnus Myklebust er i storform for tiden, og for andre dag på rad ble han toppscorer på treningen!

    Treningen ble avsluttet med spill mellom de to gruppene, forsvar- mot angrepsspillere. Üwe ble med på angrepsgruttas lag, og startet scoringsballet med et kanonmål! Kampen ente 5-5 etter at angrepsgutta sølte bort en 5-3 ledelse helt på slutten (det kom noen tyske gloser da…) Ble vel avslørt av manglende erfaring bakover på banen der!

    Etter lunsj med stekt laks og ris på Åråsen, blir dagen blir avsluttet med løping t/r Leirsund, mens Keeperne har en økt på KGB med Kjell Lier.

    Pål, Kasey, Kiko, Trond og JP trente alternativt inne. Trond og Kiko er vel tilbake i fellestrening i løpet av uka, mens JP satser på comeback på La Manga. Pål og Kasey er litt usikre når de er tilbake.

    Mvh

    Per Magne
Working...