Treningsrapporter

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • gamle-perta
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Sep 2004
    • 2418

    Treningsrapporter

    Tar sjansen på å åpne en egen tråd for dette temaet. Per Magne har nemlig lagt ut rapport på lsk.no for tredje dagen på rad. Dette er meget bra, rein porno for oss som er gale!
    Har sendt ham en SMS og bedt han holde fram med det gode arbeidet.
    Bra, Misund!

    mvh
    Gammer`n

    ------------

    TRENING 19/1

    På dagens trening ble det snakket mye om at det er BARE 9 dager igjen til vi drar til La Manga på 2 ukers treningsleir. Og våre utenlandske spillere lærer å kle seg for den norske vinteren gjennom ”the hard way”!

    Til kaldere det blir, til mer blir det snakket om at det er bare litt over en uke til vi stikker fra den kalde og litt kaotiske norske vinteren. Erik B og Trond er sjeleglad for å komme seg unna den harde og lange nordnorske vinteren, til sørlige strøk her på Østlandet, og pesielt akkurat nå som stormen ”Narve” herjer der opp. Så da er kontrastene stor til Kiko, Shane, Mike osv., som knapt nok har sett snø før de kom til Norge. Så det å kle seg etter været er de ikke vant til. Vi har fått utdelt superundertøy, både lag 1 og lag 2 (fleece ) pluss vindjakke, men de bruker litt tid på å forstå hvordan de skal bruke det. Men det tar ikke så menge dagene med kaldt vær før de kikker seg rundt for å se hvordan vi nordboere kler oss for å holde kulda mest mulig unna kroppen!


    Pga ikke helt optimale forhold på KGB, og gutta faktisk kjenner på kroppen at vi har trent hardt i det siste, ble det en kort økt. Og for at gutta fra landene uten vinter skulle føle seg litt hjemme, ble dagens andre økt lagt til Arena Hotell og svømmebassenget der!


    Og når vi er inne på det å lære ”the hard way”, så har jeg en liten morsom historie. Noen av gutta har tatt til fornuften, og pusler med litt skolegang ved siden av fotballen. Og en av gutta som starte der i høst fikk et lite problem den første dagen han skulle ha forelesning. Litt spent og smånervøs møtte han opp til sin første forelesning ved BI Lillestrøm. Han tuslet bort til tavlen hvor oversikten over auditoriene var. Han fant ut at hans forelesning skulle foregå i Strømmen. Litt forundret og undrene gikk han tilbake til bilen, og satte kursen for Strømmen! Han kjørte over den berømte elven Nitelva, og opp til Strømmen. Etter mye leting uten å finne BI på Strømmen kjørte han like godt hjem til leiligheten sin i Lillestrøm. På trening dagen etter lurte de andre som går på BI om han hadde glemt at det var forelesing kvelden i forveien. Men han sa som sant var og lett fortvilende at han ikke fant BI på Strømmen…. Det var ikke fritt for at han bli småflau da gutta fortalte at det var et auditorium på BI på Lillestrøm som heter Strømmen!



    mvh

    Per Magne
    Mvh
    Gammer´n (Per T)
  • gamle-perta
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Sep 2004
    • 2418

    #2
    Trening mandag 23/1 fra per magne www.lsk.no

    ----------
    Endelig mandag igjen!

    Ny uke nye muligheter. Siden sist oppdatering har vi bl.a. spilt kamp mot Moss på lørdag, og hatt en etterlengtet fridag. Og har et helt lag borte fra fellestreningene.

    Lørdagens kamp på KGB ble en kald fornøyelse for både oss som stod på sidelinjen og de som spilte (hvor er hallen….;-)…). Det var ikke verre en at det ble en ok kamp fra vår sin side. Og vi holdt målgarantien jeg ga i en rapport fra en trening forrige uke. Men det ble ikke så mange som vi burde ha hatt. For summa sumarum så var vi bedre en Moss, og burde ha avgjort kampen lenge før slutt. Men vi begynner på samme måte som vi avsluttet fjorårets sesong. Vi klarer ikke å punktere kampene. Det å få det ekstra målet, roe oss ned, og styre inn kampen til en kontrollert seier. I stedet blir det at vi slipper inn et litt for enkelt mål, og vi må stresse og mase etter et mål til for å komme ovenpå i målprotokollen igjen. Men vi er klar over det, og vi jobber hard hver eneste dag for å bli bedre på dette, og selvfølgelig på andre ting!

    Ukas første trening foregikk på Lillestrøm Stadion. Vi er ca halvparten igjen som trener fotball for tiden. Chris, Frode, Bjørn Helge og Magnus M er ute å representerer, Haddad, JP og Trond trente med Jerome ute på KGB, mens Kasey, Müller og Pål trente alternativt inne. Det er et helt lag, og det er gjerne slik på denne tiden av året. Otto var tatt ut på det finske landslaget, men som en lojal klubbspiller han er takket han nei, og prioriterte LSK denne gangen…. Det er aldri enkelt å si nei til landslaget, spesielt ikke når en endelig får sjansen, og ikke vet når neste sjanse kommer. Men det er enkle mekanismer i fotballverden, spiller du bra og gjør jobben din, så får du alltid en ny sjanse. Og det er det Otto tenker nå. Ny klubb, konkurrenten skadet, kjempesjanse til å vise seg fram. Det er bare slik det er. I ettermiddag skal vi ha en styrketrenings økt kl 15.00.

    Og til slutt en rapport fra USA. Bjørn Helge har fått lungebetennelse, og får verdens beste oppfølging på et sykehus i Los Angeles. Han vil bli fløyet hjem når han er frisk nok til det. Sannsynligvis om et par dager. Så blir det avgjort senere om han kan komme ned til La Manga. Synd for Bjørn Helge at han ble syk nå når han endelig fikk sjansen på A-landslaget, men han her en ung gutt, så han får helt sikkert en ny sjanse.


    Ikke lenge til vi stikker av gårde til Spania nå. I tillegg til å være keeper for fult, skal jeg rapportere fra treningene. Så stikk innom www.lsk.no for å få med dere hva som skjer der nede. Jeg får konkurrere med Torvik fra RB om hvem som kommer med nyhetene først. Om jeg ikke kommer først med nyhetene, skal jeg i alle fall love noen saftige historier fra innsiden….

    mvh

    Per Magne
    Mvh
    Gammer´n (Per T)

    Kommentar

    • gamle-perta
      Seniormedlem
      Hjelp, skaff meg et liv!
      • Sep 2004
      • 2418

      #3
      Misund holder koken !! :lol:

      ---------

      Dagens trening 24. januar

      På vår første trening for dagen ute på KGB var vi hele 12 spillere i dag! Og det holder akkurat til at vi får stilt lag til kampen på torsdag! Men kalenderen viser bare 24. januar, så det er nesten slik det skal være på denne tiden av året.
      Men slapp av (Perta), vi stiller nok med et lag som er godt nok til å hamle opp med RBK den 9. april. Det er aldri bra at vi har for mange skader, men heldigvis er det ikke mange av de som er langvarige. Det er bare Kasey og Pål som vi ikke vet når er tilbake i fotballtrening igjen. 2 viktige spillere for oss, men en av grunnene til at vi har bygd opp en så god stall som vi har nå, er at vi skal tåle skader.



      Trond Olsen var tilbake i fellestrening i dag. Arild har fått betennelse i en tå!!, så han stod over i går og i dag, er tilbake i morgen. Alle de andre er helt sikkert tilbake i løpet av de to ukene vi er i La Manga.



      Ellers fikk vi en ny spiller som skal prøvespille for oss i dag. Det er en unggutt fra Elfenbenkysten som heter Diomande. Han er bare 17 år, men han spiller allerede på U-21 landslaget der nede. Han blir med oss de to ukene i La Manga også.



      Neste økt blir en løpsøkt ute på KGB kl 15.00.



      Ikke lenge til La Manga nå, men jeg håper vi ikke har SAS Braatens fly nedover, for da kan det fort bli trening på Lillestrøm Stadion nese uke også!



      mvh

      Per Magne
      Mvh
      Gammer´n (Per T)

      Kommentar

      • RSP
        Moderator
        • Aug 2004
        • 10498

        #4
        Grunn til å takke Per Magne for disse daglige treningsrapportene: Meget bra !

        Kommentar

        • Torolf
          Seniormedlem
          Hjelp, skaff meg et liv!
          • Apr 2004
          • 9574

          #5
          Opprinnelig skrevet av gamle-perta
          ---------

          Ellers fikk vi en ny spiller som skal prøvespille for oss i dag. Det er en unggutt fra Elfenbenkysten som heter Diomande. Han er bare 17 år, men han spiller allerede på U-21 landslaget der nede. Han blir med oss de to ukene i La Manga også.


          Per Magne
          Det er ikke mye jeg finner om Gbaouba Alassane Diomande på nettet, bortsett fra at han hadde trøye nummer 10 og scoret mot Italia i U-17 VM i Peru i 2005. Det ser ut som om vi har med en målfarlig spiss å gjøre: Fifa.com skriver følgende etter uavgjort-kampen mellom Elfenbenskysten og USA: "In what was a decent performance, Alassane Diomande, Koffi Kouassi and Serge Kouadio showed their technical quality and attacking verve"

          Kommentar

          • Hadeland kanari
            Medlem
            Bøffel
            • Jan 2006
            • 30

            #6
            Jeg tror dem kaller han for den nye"DROGBA"
            Leste det i vg for en stund siden
            Møkka mann i fra Hadeland

            Kommentar

            • iL
              Seniormedlem
              --==FORUMRUNKER==--
              • Jan 2004
              • 10771

              #7
              i tilegg erter han perta fornøyelig ;D
              Kanarifugla flyr høyt i år!

              Kommentar

              Working...