RB: Kurs for København

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • Fridtjof
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Feb 2005
    • 2120

    RB: Kurs for København



    Kurs for København

    KØBENHAVN:
    LSK dro fra La Manga i går. Samtidig satte anslagsvis 700 kanarifans kurs mot København.

    SCORER IGJEN: Arild Sundgot scoret mot Rubin Kazan og har til hensikt å gjøre det også når de viktige kampene starter, som mot FC København i dag. FOTO: SCANPIX
    Av: Per Kristian Torvik
    LSKs trenere og spillere har tatt Royal League på alvor fra første kamp i november. Når så mange supportere gjør det samme, forteller de at turneringen er viktig både for klubb og tilhengere:

    Sportslig har LSK vunnet to og spilt to kamper uavgjort så langt. Får klubben ett poeng i dag, vinker gruppeseieren ikke langt i det fjerne.

    Økonomisk sett har klubben tjent to millioner kroner så langt. Gjør spillerne jobben mot Ståle Solbakkens FC København i ettermiddag (kampen går på TV Norge kl. 16.00), ruller det nye hundretusener inn på konto.

    For første gang har supporterne noe å se fram til i ventetiden fram mot seriestart. Oppgjøret i dag og returkampen mot Brøndby torsdag er betydningsfulle kamper. Går det bra, blir det kvartfinale og eventuelt semifinale seinere i februar og i mars.

    Sist, men ikke minst gir Royal League erfaring som kan komme godt med når LSK endelig igjen når målet om å spille europacup.

    Godt utbytte
    14 dager på La Manga har gjort laget godt. Tre gode kamper og bra treninger på perfekte baner, mens store snømengder har dekket Romerike, har vært midt i blinken.

    Laget i dag inneholder ikke mange overraskelser, i og med at både Kasey Wehrman og Pål Strand er langtidsskadet. At Bjørn Helge Riise ikke spiller etter sin sykdom er naturlig.

    Så langt har Anders Rambekk overbevist Rösler mer enn Pål Steffen Andresen som midtstopper, mens Shane Stefanutto har fått tillit i lang tid som venstre back.

    Forskjellen fra de siste årgangene LSK er at konkurransen er hardere enn før. Kanskje må en tilbake til de store årgangene for å minnes en spillerstall som har vært bredere og bedre enn nå.

    Målfarlige
    Det aller beste med dagens LSK er kvaliteten og målfarligheten til spissene:

    Olivier Occean er et råmateriale som er nødt til å utvikle seg mye under Röslers ledelse – og plusse på sine 22 scoringer for Odd på to sesonger.

    Michael Mifsud må blir bedre alene med keeper, men gjør de spektakulære målene.

    Arild Sundgot har på ingen måte gitt opp å ta en av spissplassene. I Spania scoret han i to av tre kamper og er upåvirket av turbulensen rundt en eventuell Stabæk-overgang før jul.

    Magnus Myklebust er i stadig utvikling og har til hensikt å utfordre Mifsud om å være førstevalg av de "små" spissene. Han kan bli årets overraskelse og er sannsynligvis lagets beste avslutter.

    Andreas Haddad har stor sett vært skadet siden jul og har mye å bevise før han er et førstevalg.

    De får sjansen til å vise hva de kan allerede i dag. FC København har et meget sterkt forsvar. LSK kommer ikke til å få så mange sjanser. Da handler det om å utnytte dem når de kommer.

    Gjør spillerne det, blir det gruppeseier i Royal League.
    Ingen kanarifugl skal noen gang bære drakt nummer 18 etter Legenden!
  • rEPPA
    *****istrator
    • Nov 2003
    • 3933

    #2
    www.kfl.no/debatt

    Kommentar

    Working...