VG: Rösler vil fyre opp Brann

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • Fridtjof
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Feb 2005
    • 2120

    VG: Rösler vil fyre opp Brann

    Rösler vil fyre opp Brann

    STAVANGER (VG Nett) Uwe Røsler har planen klar for hvordan Lillestrøm skal slukke Brann.
    [FONT=Arial]Av VIDAR ENERSTVEDT

    [/FONT]
    [FONT=Arial,Helvetica]FRUSTRERT: Uwe Rösler i diskusjon med dommer Tommy Skjerven under fjorårets kamp mot Brann i Bergen. Foto: Hallgeir Vågenes[/FONT]VG

    VG Nett LIVE!
    Følg kampen fra klokken 19.00

    I fjor tapte Lillestrøm 6-2 på Brann stadion på 16. mai. Uwe Rösler kommanderte spillerne rett på straffetrening på Åråsen natt til selveste 17. mai. I år er planen å få Brann-spillerne sinte. Tyskeren er klar for en tøff kamp, men har ikke glemt ydmykelsen for snart et år siden.

    - Vi inviterte dem med i kampen. Nå skal vi ikke gjøre det samme. Vi skal spille vårt eget spill, irritere dem, frustrere dem og gjøre dem sinte. Det synes jeg vi er gode til. Og når man ser på resultatet fra Rosenborgs kamp mot Start, vil man se at vi gjorde en god jobb som holdt på å slå Rosenborg hjemme, sier Uwe Rösler til BA.

    Skryter av Brann

    Til Romerikes Blad sier han at de viser Brann den samme respekten som de viser alle motstandere, og ikke er skremt over det som skjedde i fjor.

    - Samtidig fikk de vist den gangen at de kan være gode om spillere som Sæternes, Winters, Miller og Andresen fungerer. Nå har de Vaagan Moen i tillegg, så det blir en tøff kamp på en full stadion, sier Rösler.

    Men selv om han tror kampen blir tøff, tror han samtidig at den blir enkel. For sin egen del, i det minste:

    - Når vi møter et lag som Brann på bortebane, er jobben min mye lettere. Ekstra lett blir det denne gangen, etter det som skjedde i fjor. Spillerne vil være ekstra tent og forberedt til akkurat denne kampen, sier Rösler til Bergens Tidende.

    Winters tilbake

    Robbie Winters er trolig tilbake for Brann til kveldens kamp, etter å ha blitt vraket foran seriepremieren borte mot Fredrikstad. Trener Mons Ivar Mjelde har latt seg imponere over hvordan Winters reagerte på vrakingen.

    - Robbie har vist en kjempeholdning den siste uken. Spillere skal ikke være blid når de blir vraket, men i stedet for å syte skal de gjøre alt for å komme inn på laget igjen. Det har Robbie gjort, sier Mjelde til BA.

    Brann slet i vinterens treningskamper, og det ble satt spørsmålstegn ved om Mjelde er rett mann til å lede laget. Før serieåpningen mot Fredrikstad sa Brann-treneren til VG Nett at laget hans hadde fulgt en plan som innebar å lykkes i serien, og at de lå godt an. Uavgjort borte mot Fredrikstad var greit.

    Men i kveld er det bergenspublikummet som skal overbevises.

    (VG NETT 18.04.06 kl. 12:49
    Ingen kanarifugl skal noen gang bære drakt nummer 18 etter Legenden!
Working...