RB: Børsen: LSK-Viking

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • RoyVaadal
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Nov 2004
    • 4055

    RB: Børsen: LSK-Viking

    http://www.rb.no/lokal_sport/lsk-magasinet/lsk-boersen/article2058262.ece

    Børsen: LSK-Viking






    Lillestrøm – Viking 3-1 (2-1)

    Stadionstemning: 6
    Kampkarakter: 5
    Åråsen stadion.
    Mål: 0-1 (18) Toni Nhleko, 1-1 (str. 30) Robert Koren, 2-1 (44) Frode Kippe, 3-1 (str. 88) Arild Sundgot.
    Gult kort: Toni Nhleko, Viking.
    Rødt kort: Fredric Lundqvist, Viking.
    Tilskuere: 7.297.
    Målsjanser: LSK 11, Viking 2.
    Cornere: LSK 7, Viking 1.
    Dagens kanarifugl: Espen Søgård.
    LSK (4-4-2):

    Heinz Müller 6

    Reddet poeng mot Brann sist. Kunne ikke gjøre noe med Viking-målet. Sikker i alt han foretok seg. Suveren da han reddet fra Samuelsen som kom alene gjennom. En matchvinnende redning.
    Christoffer Andersson 5

    Et stykke under vanlig nivå i de to første seriekampene. Gjorde flere rare taktiske vurderinger i starten. Mye bedre etter pause da han bidro mye offensivt. Ujevn på dødballer og innlegg. Altfor mange av dem slås for lavt.
    Anders Rambekk 4

    Uoppmerksom da Nhleko ga Viking 1-0. Usikker og veik i mange dueller før pause. En svak omgang. Mye bedre etter pause, men ikke bedre enn at helhetsinntrykket blir middels.
    Frode Kippe 6

    Svak med ball første halvtimen. Upresis med mange klareringer før pause. Frekk og god da han skjøt inn 2-1. Og like suveren i duellspillet som han pleier å være de siste 45 min.
    Shane Stefanutto 5

    God defensiv jobb selv om han av og til hadde problemer med å orientere seg i starten. Bidro også offensivt. Noen dårlige innlegg det eneste som trekker ned helhetsinntrykket denne gangen.
    Bjørn Helge Riise 5

    Anonym i åpningshalvtimen. Spilte seg opp og bidro da LSK løftet mot 10 mann etter pause. Da driblet han, vant dueller og kom til innlegg slik han gjør på sitt beste.
    Espen Søgård 7 BB

    Gikk foran med en herlig innstilling. Vant dueller alt av og gjorde ting enkelt med ball. Treffer nesten alltid medspiller nå. Balanserer LSKs midtbane på en meget god måte.
    Robert Koren 6

    Lite med innledningsvis. Sikker da han fikk sjansen fra straffemerket. Kreativ og god etter at han utliknet. Får mye ut av kampen selv om et humpete underlag nok hemmer han mer enn de fleste andre spillerne.
    Khaled Mouelhi 3

    Anonym det meste av tiden før hvilen. Ofte svak de gangene han hadde ballen. Brukte for lang tid med ballen før pause. Virket nesten uinteressert ved noen anledninger de første 45 minuttene. Mye bedre i det kvarteret han spilte før han ble byttet i 2. omg.
    Olivier Occean 5

    To seriemål på to kamper før kampen i går. Slet med teknikken i starten og vant ikke så mange dueller som han bør. Oppmerksom og god da han tvang Viking-spilleren til å stoppe ballen med hånda på streken. Brukbar etter pause, men heller ikke mer.
    Michael Mifsud 6

    Fikk en ny sjanse etter god opptreden i Bergen. Burde scoret alene med keeper i forkant av straffesparket. Bevegelig, kreativ og god etter 1-1. Men han sliter fortsatt med å omsette sjansene han skaper i mål.
    SUM 11 MANN: 58

    INNBYTTERE:

    Arild Sundgot 5

    (30 min. for Mouelhi).
    Fikk en stor sjanse to minutter etter at han kom inn, men keeper reddet til corner. Sikker på straffesparket.
    Magnus Myklebust

    (18 min. for Mifsud).
    God prestasjon da han ordnet straffe.
    Trond Olsen

    (1 min. for Koren).
    SUM 12 MANN: 63

    DOMMER

    Jonny Ditlefsen, Mo 6

    God kampledelse. Hadde fin frisparklinje gjennom hele kampen. Korrekte kort og straffespark. Burde gitt Occean straffe i tillegg.
    ANALYSEN

    Begge lagene kom til denne med to uavgjortresultat i de første serierundene. LSK tradisjonelt med veldig godt tak på Viking på hjemmebane hvor de fem siste før gårsdagens kamp endte med seier.
    LSK åpnet med svakt tempo og lite trykk i spillet. Det var lite bevegelse, og derfor ble det slått altfor mye langt i et bakrom som ikke var der.
    Selv om gjestene ikke skapte noe som helst de heller, så var det ikke overraskende at en LSK-feil ga dem ledermålet. Etter en halvtime fikk LSK godt betalt da Michael Mifsud nok en gang ikke lyktes alene med keeper. Occean plukket opp returen og skjøt. Istedenfor mål med en gang ble det straffe, rødt kort – og så 1-1. En jackpot-premie for LSK. Da Frode Kippe var frekk og sendte LSK i ledelsen rett før pause, hadde vertene fått resultat de ville ha. De kjørte kampen det første kvarteret etter pause, men klarte ikke å punktere kampen før Myklebust ordnet straffe og Sundgot scoret. Unødvendig å gjøre kampen så spennende som den ble en periode etter at Peter Kovacs kom inn.
    Vurdert av Morten Svesengen og Per Kristian Torvik
    RoyVaadal.
  • Torolf
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Apr 2004
    • 9574

    #2
    Opprinnelig skrevet av RoyVaadal
    Lillestrøm – Viking 3-1 (2-1)

    Stadionstemning: 6
    Det ser ut som om RB har kalibrert skalaen for stadionstemning etter at vi har skjemt dem bort med topp stemning i flere år. Den stemninga som tidligere ga 8-9, holder bare til 5-6 i dag. Jeg synes vi hevet oss i går i forhold til Rosenborg-kampen. Det skyldes antakelig mindre nerver og at det var flere medgangssupportere på feltet mot RBK. Spesielt synginga under tifoen, Ascoli-sangen (årsbeste) og "Vi er med" trøkka skikkelig i går. Et ekstra pluss for at vi kom så fort tilbake etter kalddusjen fra Mouelhi/Nhleko.

    Kommentar

    Working...