ALT OM RBK-LSK SØNDAG 8. AUGUST !!!

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • Rønnern
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Nov 2003
    • 6690

    ALT OM RBK-LSK SØNDAG 8. AUGUST !!!

    Les mer om toppkampen på Lerkendal søndag 8/8 kl 1800 :- KFL setter opp minibusser med avreise fra Martins kl 1600 6/8. Prisen er kr 250 t/r.
    - KFL setter opp busser med avreise kl 0600 fra Martins 8/8. Prisen er kr 400 t/r. Vi selger øl og brus på bussene. I tillegg må det nevnes at det er veldig bra standard på bussene. Her kan man også gå på bussene på sjøsida ved Oslo S kl 0515. Dette MÅ man si i fra på forhånd til kontaktpersonene i Kanari-Fansen.
    - Sjekk også ut prisene på tog og fly.
    - Alle fuglafans får billig hotellrom på TRONDHEIM HOTELL ( tlf : 73884788 ). Enkeltrom får du for kr 550 mens du betaler kr 780 for dobbeltrom. Spør etter LSK-PRIS når du bestiller.
    - Samlingsstedet i Bart City blir puben FIFTH AVENUE i første etasje på Trondheim Hotell. Fifth Avenue ( gamle Ludvig ) har både en innedel og uteservering til benyttelse for fuglafolket. Man har også matservering hele dagen.Puben/ hotellet ligger veldig sentralt til i Trondheim, like ved den kjente Trygvason-statuen. Det blir fri alder på Fifth Avenue før kampen, sånn at alle kanaris blir samla på ett sted. Siden dette stedet er midt i smørøyet , kan vi også sette preg på byen på en helt annen måte enn de åra da vi stort sett hadde kjellerpuber uten utservering m.m.
    - Ca kl 1700 tar vi turen opp til stadion. Der skal alle LSK-fans samles på kortsida kalt NEDRE- ADRESSSA- TRIBUNEN. Det blir en egen billettbu for fuglafansen rett ved inngangen. Inngangen koster kr 60,-. RBK oppfordrer alle til å ha akkurat med penger.
    - Siden dette er en toppkamp mot en av våre to erkerivaler skal det SYNGES på bartestadionet. Borteseksjonen på Lerkendal er og blir en meget bra tribune for synging. Ta også med flagg og bannere som vi kan henge opp på stadion. De som overnatter kan jo også ta å henge et LSK-flagg ut av vinduet.

    PÅMELDING TIL BUSSTURENE SKJER TIL ARILD MYKLEBUST PÅ TLF 97531931 ELLER JAN JENSEN PÅ TLF 41020689.

    Nå MÅ virkelig folket kjenne sin besøkelsestid, fugla spiller for GULL denne høsten. Interessen virker i alle fall upåklagelig, det luter mot et stort oppmøte til lang bortetur å være. KFL oppfordrer etternølerne til å bestemme seg for en tur til Trøndelag. Det nytter ikke å sitte foran web-tv eller noe annet møl når fugla knuser RBK i deres reir.
    ALLE VEIER FØRER TIL LERKENDAL SØNDAG 8. AUGUST !!!

    PS !!! VÆR TIDLIG UTE PÅ STADION ; DET ER VENTA FULLT HUS !
    Mvh Ronnie "The Runner"
    LSK for alltid

    Kanari-Fansen Lillestrøm, sammen for Fugla!
  • Liakanari
    Seniormedlem
    Forumonanist
    • May 2004
    • 181

    #2
    Synd det bare er onsdag ennå... går bare rundt og venter på å få stige på bussen!

    Kommentar

    Working...