Betraktninger om Lyn-kampen (var: Så ble det stille...)

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • Ballkunstneren
    Seniormedlem
    Myklebust Light
    • May 2006
    • 780

    Betraktninger om Lyn-kampen (var: Så ble det stille...)

    Igjen leverer Lillestrøm det som synes å være en kjempe kamp, underholdene, fighting, strålende mål og høy steming. Alt går etter planen. Søgård 1-0, straffe 1-1, Mifsud både 2 og 3-1. Men så skjedde det, 3-1 ble til 3-2 og 3-2... ble til 3-3. Så ble det stille. Stillere enn det noensinne har vært blandt de alltid så lystige og syngene Kanarifansene. Drømmen om serie gull forsvinner i Horisonten. Det som så så lyst ut ser plutselig mørkt ut og det håpet vi hadde oppløses i det nådestøtet blir satt inn. Var det bare en drøm?

    Minnene strømmer tilbake. 2001. Lillestrøm & Rosenborg kjemper om seriegullet. Lillestrøm ligger et poeng bak Rosenborg og spiller mot Odd på Åråsen Stadion. 64 minutter ut i kampen tar Lillestrøm ledelsen for tredje gang i matchen, Clayton Zane skorer, det står 3-2. Men 4 minutter på overtid dukker Kim Larsen opp og gjør 3-3.

    Dårlige minner. Når skal trenden snu? Når skal vi bli kvitt spøkelse som følger etter oss? Skal vi endelig reise oss og leve opp til vårt potensial? Vi har tradisjoner, vi har fotballkultur. Lillestrøm by lever og ånder fotball. Hvordan klarer ellers en by på 14 000 å fylle en stadion på 12 500. Det er 17 år siden vi sist vant, vi er klare, vi har faktisk vært klare i 17 år. Nå er det på tide å bli best igjen...

    Lillestrøm.
    Last edited by Ballkunstneren; 24.08.2006, 22:54.
Working...