Publikumsfest på Åråsen!

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • Rønnern
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Nov 2003
    • 6690

    Publikumsfest på Åråsen!

    Publikumsfest på Åråsen!

    Les mer om publikumsfesten på Åråsen sesongen 2006 :

    Skrevet av kfl.no



    FXT.no har en artikkel der LSK står som den klubben med størst økning i tilskuertallet i forhold til i fjor. Noen fakta:
    - LSK har økt snittet med ca 15 prosent. I fjor hadde vi ca 7800 i snitt, nå er det ca 9000 pr kamp.

    - Selv med middels tilskuertall de siste tre kampene, vil LSK med stor sikkerhet slå rekorden fra 1977 med 8412 tilskuere i snitt.

    - Ekstra imponerende er denne suksessen pga at man i år har vært mest vist på TV alle Tippeliga-lagene. Tv-kamper har jo erfaringsmessig ramma LSK hardt.

    - Ekstra imponerende er det også på grunn av det usle borteoppmøtet mange av klubbene har stilt med. FFK var 250 fans på Åråsen, en måned etter var de flere tusen på VIF-FFK. Ta vekk bortefansen på LYN og VIF-kamper og du får veldig skumle tall, spesielt gjelder dette LYN, der man på mange av kampene kan oppleve å se FLERE bortefans enn hjemmefans.

    - Til neste år kommer Ålesund og Godset opp, noe som gjør at snittet vil øke enda mer.

    - Med det supre sesongkortopplegget LSK nå har kommet med, er det på tide at LSK får det sesongkort-salget man naturlig burde ligge på. FFK og Start, som har mindre snitt enn oss har MYE mer sesongkort enn oss, forstå det den som kan. `Det skal mye til for at ikke LSK kommer på høyt på lista over klubber med positiv sesongkortsalg fram mot 2007-sesongen.

    - KFL har nå 5000 medlemmer og er en av de viktigste grunnene til det økte snittet. Våre medlemmer , og deres venner, fyller opp store deler av stadion på mange av kampene. Det er nå legitimt å være kanari over HELE stadion, ikke bare Kanari-Feltet.

    Les mer om dette temaet på http://www.fxt.no/tippeligaen/article752989.ece
    Mvh Ronnie "The Runner"
    LSK for alltid

    Kanari-Fansen Lillestrøm, sammen for Fugla!
Working...