Utfordring til forumbrukerne!

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • Per Arne
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Feb 2004
    • 2347

    Utfordring til forumbrukerne!

    Kjære Kanarifans,

    Selv om det er to måneder siden siste Royal League-kamp den 10. desember, har det vært langt fra den fotball-"ferien" mange av oss var godt vant med fra tidligere. Spillere/profiler som Koren og Mifsud går ned en divisjon, mens norske spillere/profiler fra fjern og nær kommer til Fugla, er nesten på vei til Fugla, og det kommer hundrevis av tilskuere på Nordlies første trening/treningskamp. Vi inngår samarbeidsavtaler her, samarbeidsavtaler der, og det avholdes et innholdsrikt og underholdende medlemsmøte med trener'n og den sportslige direktør'n.

    Vi er jaggu priveligert som har en klubb som hele tida har jern i ilden! Fy faen så deilig! Det samme gjelder supporterklubben vår, og etter alle julegaver fra Fjøra osv., er det på tide å gi deg, Ola og Kari Kanari, en bitteliten utfordring - nemlig å gi noe tilbake!

    Som tidligere omtalt her på forumet, er vi nå inne i sluttspurten av 1000-sesongkort-på-Feltet-løpet. Om du bare har fått med deg et par diskusjonstråder her, så er det lett å tro at dette går i boks - KFL har vært så flinke lenge nå, og det er sikkert andre som trår til så detta går nok i orden.

    Til alle som lurer på hvor mange sesongkort som er solgt på feltet, er alt jeg vil si at det er IKKE 1000, og så lenge det ikke er det hjelper det oss fint lite å lure på det. Vi arrangerer jo ikke ringedugnader for morro skyld. Det er fordi det har vist seg utrolig nyttig, og ikke minst viktig for å oppnå målet om at det tilslutt er en fan #1000 som innser at ja, å kjøpe sesongkort er udelt positivt for seg selv, klubben, og kanskje spesielt i år også for Kanari-Fansen Lillestrøm. Sannelig kunne du slått deg på brøstet hvis du blei med for å hjelpe til med det!

    År 2007: LSK fyller 90 år. KFL 15 år. En saftig jubeltifo planlegges. Hele året skal bli en fest. På tribunen, på banen, i byen, på bygda, på Martins, LSK-kaféen, byfesten.. you name it.

    40 000 kroner som gulrot fra Sportsklubben er vel da ikke noe å sitte på gjerdet for? Så hiv deg på neste ringedugnad, for din egen, klubben og kanarifansens skyld! Jo flere vi er sammen, jo gladere vi blir

    Neste ringedugnad finner sted om en uke, tirsdag 13. februar kl 17, på sponsorrommet under Notar-tribunen. Inngang midt på.
    Det blir servert peppes pizza og bruz. Gi beskjed om at du kommer på forhånd, så bestiller vi til deg òg. Det er ingen sak.
    Telefonér meg på 91592932. Eller send en sms. No worries!

    MVH Per Arne
    Støtt FuglaTifo! Sett inn valgfritt beløp på kontonummer 6201 05 41919. Merk med tifostøtte.
Working...