Agenda for Kanari-Fansen 2007

Collapse
X
 
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts
  • Rønnern
    Seniormedlem
    Hjelp, skaff meg et liv!
    • Nov 2003
    • 6690

    Agenda for Kanari-Fansen 2007

    Agenda for Kanari-Fansen 2007

    KFL er inne i en meget bra periode. Det er en aktivitet og entusiasme som vi sjelden eller aldri har opplevd før. Her kan du lese mer om noe av det som skjer utover året.

    Skrevet av kfl.no



    Medlemskap i KFL.
    Vi hadde et knallår i 2006 med over 5000 betalende medlemmer. I årets sesong er målet å nå 6000 betalende medlemmer. For å nå dette målet er maset om et KFL-medlemskap tilstede overalt i hva vi gjør, medlemsfordelene er som alltid mange. Vi sender nå også ut giroer med navn, adresse og betalingsfrist på, det er nå en gang sånn at du betaler fortere hvis du har en konkret betalingsdato å forholde deg til. Ellers blir det diverse kontantvervinger rundt om i "kanariland", stander på kampdagene på Martins / Åråsen, pushing på Shopen og de vanlige metodene over post, bank og nett. Terskelen for å melde seg inn i KFL er nå nesten borte, det er blitt in å være medlem, alt fra 16 år gamle babes til 55 år gamle menn melder seg inn i fanklubben vår.

    PR
    KFL har alltid satsa enormt mye på pr, info og annen virksomhet innen den sjangeren. LSK hadde aldri vært i nærheten av 8616 i snitt i 2006 uten KFL, faktisk ikke i nærheten en gang. Vi satser på å få folk til kampene, få folk til å bli medlem i KFL og støtte Fugla på best mulig måte. Plankehaugen bruker 70 000 på en hest! Ringer det noen bjeller? Også i år vil det bli massivt med pushing foran de store begivenhetene. Nytt i år er store ringedugnader da titalls av kanaris vil ringe rundt å informere og mobilisere. Dette har vist seg å være meget effektivt.

    Humbug & Kanari
    Som et ledd i pr-pushinga kommer selve flaggskipet vårt, Humbug og Kanari. Humbugen har blitt et knallblad, velskrevet, morsomt og aktuelt. Vår nye redaktør, Geir Sabel, vil garantert følge opp Fritz Bratz sin kjempeinnsats som redaktør.

    www.kanari-fansen.no
    I løpet av noen få år har kfl.no blitt en av Norges beste nettsider laget av fans. Spesielt forumet har blitt veldig bra. Nesten hele døgnet diskuteres det jevnlig på et titalls forum. Her finner du alt i fra alvorlige diskusjoner om pasningsspillet til Kasey til mer kuriøse diskusjoner om hvor det er bra å handle i Lillestrøm sentrum og om hvor mange typer av bæsj man kan finne. Kom ikke å si at KFL og LSK ikke er en livsstil. Utover våren vil man vektlegge å få med flere skribenter og få høyere frekvens på nyheter på forsida.

    LSK-Kaféen blir til Kanari-Kaféen
    Fra og med oppstarten i april blir navnet Kanari-Kaféen. Det er KFL sitt verk, det er vi som har stått på for den og damene bak kafeen er KFL-medlemmer, med ønske om navneskifte. Tom N har en vane om å ikke trene dagen før kamp, så de dagene vi har en søndagskamp får vi se hvordan opplegget blir, mer info kommer utover. Denne våren er det imidlertid mandagskamper mot FFK. Godset, LYN og Stabæk, det vil si at kafeen vil gå av stabelen på tradisjonelt vis. Nytt i år blir at vi sender diverse fotballvideoer på storskjerm under kafeen, så folk kan få se litt gamle glimt i tilegg til LSK-treninga. Damene bak kafeen lover god og variert mat, jeg tror nesten Frode Kippe drømmer om vafler etter en kafédag. Vår forsvarskjempe eter som en møkksulten fjortis etter hver trening. Mr. Kippe har også sagt at han synes kafeen er noe av det beste som har skjedd i LSK under hans periode her.

    Martin’s
    Fredag 23/2 var det 150 stykker samla på puben for å se LSK-VIF på en fredag kl 1630. Tre uker før dette igjen var det 300 stk på medlemsmøtet til KFL med Fjøra og Nordlie som gjester. Dette illustrerer vel godt hvilken institusjon Martins har blitt for KFL og LSK. Martins har alltid vært bra som et naturlig samlingsted for LSK-fans, du har kunnet være deg sjøl og vi har alltid hatt mange morsomme stunder. Ankepunktet har kanskje vært noe halvhjerta innsats på selve fotball/supporterbiten. Dette har så til de grader skifta, og det på kort tid. Nå har man en haug av storskjermer over hele puben, man viser alt av fotball, masse skjerf i taket, visning av gamle Fuglakamper på og utenom kampdager, opphenging av masse LSK-effekter, bra musikkvalg etc. Det siste man er i gang med er å få flest mulig LSK-skjerf hengende i baren, så har du lyst å donere et Fuglaskjerf henvender du deg bare i baren. Vil også gi en stor kreditt til betjeningen, dem er i all hovedsak helt supre på servicen. I årets sesong vil det bli LSK-Quizer tre ganger, livekonserter, karaoke, matservering på enkelte kamper, videoer på storskjerm, fet musikk (ja, også i år blir det mye Jahn Teigen, vår skytsengel) og store LSK-TOG fra puben på storkampene.

    Kanari-Cupen er tilbake
    Etter noen års fravær er KC tilbake. Den vil bli arrangert på Lillestrøm Stadion en eller annen gang etter sommerferien. Alle kanaris med ønske om å stille sjumannslag får starte hardkjøret.

    LSK-CD på gang
    12 år etter de ga ut sin første LSK-CD tråkker Øivind Og Egil i gang med et nytt cd-prosjekt. Det blir over 10 nye låter fra Ø/E, i tillegg blir det en låt hver fra Halvor Jordbakke, Øivind Rannug og Frank Aanerud. Ryktene går om en knallbra CD, personlig kan jeg nesten ikke vente med å sette på en ny CD fullstappa med LSK-låter. Det er på tide at det kom en ny CD nå. Vi vil arrangere slippfest på Martin’s 28.april, hold av dato.

    Turer
    Som alltid er det mange godturer på gang, spesielt siden det er såpass mange nye stadioner på trappene. Denne våren går turen til Skien, Drammen, Ålesund, Tromsø, Bergen og Trondheim. Innen midten av mars vil vi ha klart et fullstendig turopplegg til de fleste av årets turer, så får vi håpe at ikke TV2 legger opp til for mange mandagskamper borte. Nytt av året er introduksjonen av en stor turgruppe med dedikerte kanaris som vil hjelpe til med å lose turopplegget i land. Det er og blir MYE å passe på når KFL er på tur, derfor er alle nye hjelpere veldig velkomne. Buss- og togbilletter selges fortrinnsvis på shopen, også noen ganger på Martins. I fjor opplevde vi en markant økning i salg av kampbilletter til bortekampene, noe som vil øke enda mer i år siden noen bortekvoter vil bli mindre enn før. I tillegg har mange satt pris på å slippe maset på et fremmed stadion kampdagen.

    Kanari-Busser til hjemmekampene
    Også i år vil det rulle diverse busser og minibusser til og fra Åråsen (+ Martin’s for noen av dem) på hjemmekampene. Følg med på kfl.no m.m. for info om disse bussene.

    Hva skjer på Stadion?

    KFL vært konger på tribunene de to siste åra. I år skal vi bli enda bedre, se bare her:

    * Tribunegruppa fortsetter arbeidet med å organisere Åråsen enda bedre enn før. Organisering, organisering og atter organisering er nøkkelordet for god tribuneinnsats, så får vi heller tåle tyn fra andre fanklubber i Norge som faan meg har blitt parkert som en gammal sau de siste åra. Jo mer skit vi får fra aper, kjernenisser, pånnebånds-Prebener og fjerne bergensere jo bedre har vi gjort jobben vår. Tribunegruppa organiserer både sang, tribuneopplegg og tifo. Gruppa har faste medlemmer som jobber kontinuerlig med å fange opp alt av nye signaler og sette tiltak ut i livet.

    * Før hver kamp på Åråsen er det åpent møte om tribunelivet. Det starter alltid 2 timer og 15 minutter før kampstart. Vi samles i kjelleren på Martin’s og alle som har lyst til å bidra med gode ideer er hjertelig velkommen.

    * Fugla Tifo er Kanari-Fansens tifogruppe. FT er ansvarlig for å lage de tifoer som skal sette et positivt preg på Åråsen. I 2007 vil vi se flere store tifoer enn noen gang.

    * KFL vil gi ut et sanghefte til seriestart. Her vil man finne sangtekster, ekstra stoff om sangene, fete bilder, info om KFL m.m. Disse blir delt ut gratis til alle som kommer på Åråsen.

    * Når dere entrer tribunen på Åråsen blir dere møtt av kanaris som deler ut flyere. Her vil det i år ofte stå ting som omhandler dagens tribuneinnsats, vi håper at folk leser disse flyerne, gå ikke glipp av viktig info.

    * Tribunegruppa vil i år pukke ut noen få sanger som vi satser maks på at alle skal hoppe på. Hvorfor hopper bare halve feltet på " Seven Nation Army-låta", tenk så fett hvis alle gjorde det etc. Det samme gjelder klapping, det visuelle er også viktig på en tribune.

    * Det er viktig at vi setter den positive galskapen i fokus. Åråsen og KFL er kjent for sin ganske så "mentale" stil blant fansen, det vil si at vi hopper, synger, flagger og støtter laget uansett resultat. En reporter fra News of the World snudde seg mot noen norske kolleger etter å ha sett KFL ta "later som vi scorer mål”, med etterfølgende jallajubel. Spørsmålet hans var: " What the fuck are those guys on ?". Briten trudde han hadde sett 1.500 Pete Dohertyer på tribunen!

    * I tillegg til Feltet vil vi fortsette opplegget med en stående og syngende gjeng midt på RB-tribunen. Våren 2007 kommer det til å trenges flere ståplasser på Åråsen pga stort trøkk på Feltet. Mer info om praktisk opplegg kommer seinere, alt kan ikke (og skal heller ikke) være klart nå på denne tida.

    Viktig info om sesongkort og billettsalg 2007

    Sesongkort
    Dette selges fram til fredag 15. mars. Sjekk mer info på nettsidene til LSK og KFL. LSK vil sette en klar rekord mht antall solgte sesongkort denne sesongen. Allikevel er det så utrolig viktig å maksimere salget mest mulig de siste 2-3 ukene, det er mange som sitter på gjerdet ennå. Bestill ditt sesongkort i dag, så slipper du køer og mas utover året!

    Superlørdag 24. mars på LSK-Shopen
    Denne datoen må du krysse av med ti tjukke streker. Da starter salget av enkeltbilletter til LSK vs FFK mandag 9/4 på Åråsen. Dette salget følger malen fra superlørdagene vi hadde i fjor, det vil si at alle LSK- og KFL-medlemmer + sesongkortinnehavere kan kjøpe fem billetter på hvert kort. Fuglafolket har vært fantastisk flinke med å kjøpe masse billetter til venner og kjente sånn at tre tribuner har vært gulsvarte på storkampene de siste åra. Billettsalget til kampene mot VIF 17/6 og RBK 21/10 vil holdes tilbake til superlørdager utover året.

    Billettsalg generelt
    Billetter til alle årets ti andre hjemmekamper kan du kjøpe på LSK-Shopen, På Sparket, Narvesen m.m.

    Nettverksalg
    Til de store kampene vil KFL som alltid ha nettverksalg av billetter til Kanari-Feltet og diverse andre tribuner.

    Andre om Kanari-Fansen
    Aftenposten hadde mandag 5/2 en stor artikkel som omhandlet mange saker i LSK. Hovedessensen var hvordan LSK har blitt en så populær klubb i lokalmiljøet på så kort tid.
    Sitat: ”Kanari-Fansen har vitalisert LSK og omgjort Åråsen til en sydlandsk fest. Ungdommen er vunnet, jentene er mange og familiene tilbake i hopetall. LSK er blitt spiselige for Romerike.”
    Artikkelen er skrevet av strømlingen Øivind Nordli!! Storskryt av KFL i hofforganet til apene og pannebånd-Prebene koser vi oss med.

    Kanari-Fansen er 15 år i 2007

    Ja. så er vi blitt 15 år. Diverse feiringer er på trappene, mye av feiringa vil foregå på sommeren og høsten. Følg med, følg med, mye moro skal vi ha det. Sesongen 2007 skal vi uansett gi ALT for LSK og KFL, husk at sammen så er vi sterke.


    LSK og Kanari-Fansen går for gull 2007!
    Mvh Ronnie "The Runner"
    LSK for alltid

    Kanari-Fansen Lillestrøm, sammen for Fugla!
  • fotball_marthe
    Seniormedlem
    Myklebust Light
    • Sep 2005
    • 1069

    #2
    Mye artig som skjer fremover!

    Å som jeg gleder meg til sesongen starter!
    Lillestrøm Sportsklubb for evig og alltid

    Kommentar

    • Trondeo
      Seniormedlem
      Hjelp, skaff meg et liv!
      • Jun 2005
      • 3062

      #3
      Fikk på en merkelig måte små frysninger når jeg leste det der. Føler jeg har store forventninger til 2007 nå. Håper på noen store spektakulære tifoer også i år. Gleder meg til borteturene, og det å stå på Åråsen igjen!

      Kommentar

      Working...