Du leser nå forumet som en gjest. Dette gir kun begrenset adgang til forumet og dets funksjonaliteter. Ved å registrere deg gratis, får du tilgang til å delta i diskusjonen, sende private meldinger (PM) til andre brukere, svare på avstemninger, se på vedlegg, tilgang til kalenderen, samt mange andre ting. Ved å registrere deg, får du også tilgang på mange andre nyttige funksjoner, som for eksempel at forumet gir deg beskjed om nye innlegg siden ditt forrige besøk - uansett hvor i verden du logger deg på!
Registrering er raskt, enkelt og helt gratis, så bli med i dag!
Dersom du har problemer med registreringen eller brukerkontoen din, kan du kontakte oss.
Hei, Gjest! Vi trenger flere moderatorer til forumet vårt. Har du lyst til å bli med i moderatorteamet, så ta kontakt med rEPPA.
Vi sitter da i en godt oppvarmet buss, gjør vi ikke? Og på Stadion er det vel få som står rolig i 2X45 min?
joda, men nå kjører jeg fly i kveld og skal sitte på uteserveringen på beverly i noen timer før kamp så må nok ha med sportsundertøy.. mulig de kanskje har noen pledd der også
Guttane har brent CD'er da vettu. Gjør dere klar for TOTOASTOGENJUICE nonstop fra Åråsen Stadion til Stavanger City
PS: (når vi stopper å kjøper mat så skal vi ikke ha noe pølseklin etc i bussen, toast og juice/øl er det eneste som skal inn i bussen, ellers kjører vi til neste bensinstasjon!)
We'll settle it one way or the other.
Har faktisk god tro på at vi skal få til et bra oppmøte i morgen,
Som nevnt tidligere så er feltet vi skal stå på veldig bra,
blir morro
Wenche Myhre & co. kjører påsmurte småbaguetter med frokostsalat & hamburgerygg.
Til småbaguettene har vi valgt en rød årgansvin fra Argentina med et hint av kirsebær og lær.
Til dessert har vi plukket ut massariner,fruktcoctail og en søt fransk muskatvin.
Det kan ikke bli feil!
™ --------------------------------- Er hat ein knallrotes Gummiboot
Wenche Myhre & co. kjører påsmurte småbaguetter med frokostsalat & hamburgerygg.
Til småbaguettene har vi valgt en rød årgansvin fra Argentina med et hint av kirsebær og lær.
Til dessert har vi plukket ut massariner,fruktcoctail og en søt fransk muskatvin.
Det kan ikke bli feil!
Spesielt valg med en søt fransk muskatvin, ville heller valgt en halvtør hvitvin fra tyskland til dessert.
Kommentar