Du går aldri aleine til Åråsen

Alt lå til rette for at nok en sesong skulle ende med en fornyelse av rekorden. Fugla herjet på banen og vi lagde en stemning utenom det vanlige. Vi må helt tilbake til «glory days» i 05-07-tiden for å finne noe sammenlignbart, når det gjelder stemningen som ble laget på tribunen. Det viser hvilken unik supporterkultur vi har hos oss!

Kanari-Fansen er en organisasjon som jobber for å legalisere pyro. Det er ikke dermed sagt at vi støtter pyro i alle former på en fotballkamp. Når et lag mister kontrollen over det man tror er en sikker ledelse, så er det mange følelser i spill for de som har fulgt i tykt og tynt. Det er dermed ikke sagt at vi forsvarer det som skjedde. Det er trist å avslutte en allerede trist kamp, slik den ble avsluttet på onsdag.

Røykbomber, bluss eller annen pyro har ingenting på gressmatta å gjøre. Røyken på onsdag var ikke organisert av Kanari-Fansen, men Kanari-Fansen har ingen myndighet til å gi noen reaksjoner på de scenene som utspilte seg. Til dette har man dom- og sanksjonsutvalget og LSK som styrende organer.

Hvordan Kanari-fansen jobber, er det årsmøtet som bestemmer. Årsmøtet har et vedtak for å jobbe for legalisering av pyro, og det vil vi fortsette med inntil et årsmøte evt. bestemmer seg for noe annet.

Lillestrøm Sportsklubb har annonsert en skikkelig oppvask, noe vi alle er enige om at må til. Husk at nettopp DU kan gjøre en forskjell, og dersom man ønsker forandring må man være med der det gjelder. Årsmøtet er rette forum for å gjøre en forandring, så dersom du ikke er medlem i LSK eller KFL, og ønsker en forandring, så meld deg inn. Bruk din stemme!

Viktigst av alt nå, er å stå samlet om klubben. Ingen av oss er større en klubben og det er rørende å se nye sponsorer komme til, og at de gamle sponsorene velger å bli. At de fortsetter å støtte når klubben trenger det som mest. Det må også vi supportere gjøre. Hvordan, må vi finne ut av sammen og vi vil kalle inn til et medlemsmøte i januar slik at alle kan være med å definere veien videre.

Vi håper og tror vi skal reise oss igjen. Sammen er vi sterkere så bruk julen godt, slapp av og hent energi, så plukker vi opp ballen igjen i 2020. I morgen starter vi sesongkortet på Kanarifeltet og vi håper at nettopp du blir med for å kjempe om opprykket!

Flere nyheter fra kfl