Klassikerturen til Skien

På den klassiske turen til Skien setter vi opp to forskjellige typer busser, med to forskjellige avreisetidspunkt. Du velger det som passer best for deg. Først sender vi avgårde «partybussene» kl. 13 før familiebussene kjører kl. 14:30. Partybussene rekker en tur innom puben Fort Falkum like utenfor stadion før kampstart 18:00.

Odd – LSK, søndag 24. april, 18:00.
Avreise kl. 13:00 (partybuss) og 14:30 (rolig-/familiebuss) fra Lillestrøm bussterminal.

Pris tur/retur: 250 kr for medlemmer i Kanari-Fansen

Bli med på en kul tur til Skien! Siste serierunde var det helt sykt der – tross 5–0 til hjemmelaget var stemmingen hos oss aldri dalende. Selv igjennom pausen ble det sunget for full hals. Bli med oss enten på tur med pubbstopp eller roligtur rett til stadion og tilbake igjen.

 Vi vil ha med DEG! Om du vil ta deg noen pils, eller dra rett på kamp. Sputnik og Rune Tribune har ikke noe å stille opp mot KFL-ere med «gi-alt-innstilling»

Bussbilletter

Billettene er i salg nå! Du kjøper de enkelt via vår nettbutikk. Du kan velge å betale med kort via PayPal (gratis PayPal-konto kreves), eller du kan velge direkte bankoverføring i kassa på nettbutikken for å få instruksjoner for å betale med nettbank. Bussbilletten koster 100,- ekstra for ikke-medlemmer. Det blir gjort medlemsjekk før avgang. Medlemskap kjøper du enkelt sammen med bussbilletten i nettbutikken, men det vil også være mulighet å tegne medlemskap på bussen.

Pris tur/retur:
KFL-medlemmer: 250 kr
Ikke-medlemmer: 350 kr

Bussbilletter er også tilgjengelig via nettverkssalg og på Martin’s.

Har du spørsmål? Kontakt oss på turer@kanari-fansen.no eller på telefon til tursjef Joacim: 404 69 866.

Kampbilletter

Kjøp billetter til kampen på forhånd her. Resterende billetter selges utenfor stadion før kampstart.

Turreglement

Alle reisende på Kanari-Fansens turer plikter å følge vårt turreglement. Turreglementet kan du lese bak på billetten, eller via denne linken: https://www.kfl.no/kfl/turreglement/

Flere nyheter fra kfl