Mentalitet 2015

Velkommen til Kanarifeltet i 2015! Vi skal ha et Kanarifelt som er et tilbud for ulike typer supportere som har det til felles at de er stående, aktive supportere. Vi skal også legge til rette for personer som har særskilte behov. Alle som ønsker å bidra til stemninga på Åråsen skal kunne finne en plass på Kanarifeltet.

For å få til dette følger vi opp det vi startet i fjor, og viderefører mye av det samme under tittelen Mentalitet 2015.

kanarifeltet-mentalitet2015

Mentalitetsfeltet, nederst på felt B

Dette feltet skal være motoren i tribunelivet på Åråsen og Kanarifeltet. Feltet er for de mest aktive supporterne, og her skal disse supporterne få utfolde seg med sang, bevegelser, flagging og annen tribuneaktivitet. Vi flytter hovedforsangeren ned til første rad, på midten av Kanarifeltet. Samtidig har vi tro på at Mentalitetsfeltet vil bli større i år enn det var i fjor. Her er det bare å bli med på galskapen!

Bidragsfelt, øverst på felt B og felt C

Her skal det legges til rette for en tribunedel for de som ønsker å bidra til stemningen, spesielt gjennom sang, men ikke er like aktive som de mest aktive på Kanarifeltet. Siden B-feltet er like bak Mentalitetsfeltet må man naturlig nok tåle mer flagging og syngepress her.

Junorfelt, nederst på felt C

Dette er tribunedelen med tilbud for barn, unge og andre med særskilte behov. Junioraksjonen, som er et initiativ startet av noen ildsjelder for å få flere unge på kamp, skal stille med synlige tribuneverter på alle kampene. Vertene, og feltet i seg selv, skal bidra til å rekruttere unge supportere som en del av det stående, syngende og aktive Kanarifeltet.

Felt A

Dette feltet organiseres som i dag, som en viktig bidragsyter til stemninga på feltet. Også her skal det legges til rette for at supporterne får utfolde seg med sang, bevegelser, flagging og annen tribuneaktivitet.

Møt opp tidlig!

Uansett hvor du står er det en ting som gjelder: møt opp tidlig, gjerne en time før kampstart. Spillerne snakker gang på gang hvor viktig det er for dem å kjenne at de har supporterne i ryggen når de kommer ut på banen. Seinest på medlemsmøtet i vinter snakket Bjørn-Helge om hvor mye akkurat dette betyr. At vi er der tidlig og støtter spillerne kan være avgjørende for kampen – det er ikke noe å lure på engang!

Vi kommer også til å følge opp med flere nye tiltak og aktiviteter gjennom året. Blant annet planlegges det kvelder på Kanari-Fansens lokale hvor man kan lage egne flagg, to-stangs og bannere. Tribunegruppa er godt igang med nye ideer for sesongen.
Sammen jobber vi for at Kanari-Fansen skal være den ledende fanklubben i Norge! Forza fugla!

Flere nyheter fra kfl