Nå begynner det!

Endelig begynner det igjen! Åråsen skal fylles av kvinner og menn og unger. Vi skal starte året med å sende Start tomhendt tilbake til sørlandet.

LSK – Start
7. april 2015 kl. 19:00, Åråsen stadion

Skal du stå på Kanarifeltet denne kampen, og seinere i år bør du først lese om Mentalitet 2015 – årets satsing på Kanarifeltet. Vi gjør noen grep på tribunen for å ytterligere heve oss, stemninga og støtten til laget på banen.  Vi skal ha et Kanarifelt som er et tilbud for ulike typer supportere som har det til felles at de er stående, aktive supportere. Vi skal også legge til rette for personer som har særskilte behov. Alle som ønsker å bidra til stemninga på Åråsen skal kunne finne en plass på Kanarifeltet.

Tribunemøte kl. 17 på Martin’s

Vi starter sesongen med et godt gammaldags tribunemøte på Martin’s. Her blir det informasjon om hva som skjer fra tribunegruppa og gjerne spørsmål og innspill fra DEG.

Oppmøte kl. 18 på Åråsen

Uansett hvor du står er det en ting som gjelder: møt opp tidlig, gjerne en time før kampstart. Spillerne snakker gang på gang hvor viktig det er for dem å kjenne at de har supporterne i ryggen når de kommer ut på banen. At vi er der tidlig og støtter spillerne kan være avgjørende for kampen – det er ikke noe å lure på engang!

Flere nyheter fra kfl