Rasshøl: – Ikke kall meg rasshøl.

[column width=”1/1″ last=”true” title=”” title_type=”single” animation=”none” implicit=”true”]

Stakkars lille Rafik Zekhnini måtte spille foran Kanarifeltet på Åråsen i går, og fikk både piping og «jævla rasshøl»-sang mot seg. Det tålte han ikke så godt, for etter kampen løp han rett til mor media og klagde sin nød.

Det tåler vi godt. Hatsanger, utpsyking av motstanderen og litt temperatur gjør fotballen så deilig!

Når du spiller for Norges nest mest bedritne klubb, og er på kanten foran Kanarifeltet, ja da får du høre det. Rafik burde heller slutte å ta seg selv så høytidelig. Vi gir da blanke i ham. Vårt mål er å støtte LSK, og gjøre det vi kan for å kjøre over motstanderen. I går betydde det blant annet piping og «jævla rasshøl» mot en spiller som åpenbart ble påvirka av det.

Lille Rafik ble også beskyttet godt av pappa Kåre etter kampen. – De står i 95 minutter og slenger ukvemsord, sa Kåre Ingebrigtsen i går.

Vi foreslår at pappa Kåre og lille Rafik hører litt på onkel Helland, som etter å ha fått gjennomgå i treningskampen tidligere i år uttalte: – Jeg ønsker at det skal være temperatur og kok rundt kampene.

Uten temperatur og kok rundt kampene, hva er da igjen av Norsk fotball?

I tillegg har vi ingen interesse av å synge om hverken mora eller faren hans. De spiller nemlig ikke for Rosenborg.

Derimot kan Rafik slutte å kjefte på ballgutter. Bare fordi han var russ i fjor og ballgutten ikke er det før neste år, så er ikke det noen måte å oppføre seg mot frivillige som holder norsk fotball i gang.

Da får han heller ta ut sin innestengte aggresjon mot oss supportere. For det tåler vi.

[/column]

Flere nyheter fra kfl