Sesongkortutfordringen 2015

Snøen er smelta, og gresset er grønt. Vinter’n er over og er det ikke skjønt? Vårsola varmer, velkommen er den. Vi veit alle her hva som følger med den. For nå starter serien på’n igjen, og Lillestrøm by blir gul og svart igjen. Storgata fylles av kvinner og menn, og unger – på vei til Åråsen.

Fra nå av og fram til seriestart trenger vi din hjelp til å selge så mange sesongkort som mulig på Kanarifeltet. Vi har satt et ambisiøst mål på 1000 solgte sesongkort. Klarer vi det gir Kanari-Fansen 50 000 kroner til #VIERLSK – for så høyt elsker vi klubben vår at vi gir støtte både på og utenfor banen.

Det er mange gode grunner til å fylle opp Kanarifeltet. Det har rett og slett veldig mange positive ringvirkninger. For eksempel:

  • Spillerne selv påpeker hvor viktig støtten er, og at det gir et ekstra løft når feltet leverer god støtte
  • Flere folk på feltet gjør at vi kan nå enda nye høyder stemningsmessig
  • Høyt trøkk fra Kanarifeltet fyller resten av Åråsen. Ja, andre tilskuere på Åråsen oppgir stemninga som en av grunnene til å dra på kamp!

Økt støtte fra tribunen øker altså sjansene for sportslig suksess!

Vi har satt et ambisiøst mål på 1000 solgte sesongkort på Kanarifeltet, og da må vi også jobbe for å få det til. Det inkluderer ikke minst DEG. Ja, du som leser dette må være med å jobbe for å fylle Kanarifeltet. Du må snakke med folk, du må ringe, du må sende meldinger og bruke sosiale medier. Du må rett og slett være med på å gjøre den jobben klubben og frivillige ildsjeler vanligvis gjør. Det er du som må mobilisere hele din omgangskrets!

Så, hva kan du gjøre?
Først må du begynne med deg selv? Har du kjøpt sesongkort? Hvis ikke må du få ut fingern og gjøre det nå.
Samtidig er det kanskje flere i familien som må ha sesongkort? Kjæreste/kone/mann, barn, søsken, onkler, tanter, kusiner, fettere? Alle som har tenkt seg på Åråsen mer enn på et par kamper må jo ha sesongkort. De går fort å spare inn.
Kjenner du noen som ikke har tenkt seg på Åråsen mer enn et par kamper? Klart de må mer på Åråsen. Jobben din er å overbevise dem! Og når de er overbevist må de ha eget sesongkort.
Har du tenkt på alle du kan få med deg? Alle venner, bekjente og kollegaer?
Glem alle illusjoner om at ett sesongkort fra eller til ikke spiller noen rolle. Det spiller faktisk en rolle! Vi må nå 1000 sesongkort på Kanarifeltet, og hvert eneste av de 1000 består av enkeltpersoner som deg!

Husk også dominoeffekten ved at når du har fått med en person kan du utfordre denne til å dra med seg enda flere.

Sammen fyller vi Kanarifeltet!
Sammen skaffer vi 50 000 til #VIERLSK!
Sammen skaper vi trøkk og stemning på Fort Åråsen!

Flere nyheter fra kfl