Stå opp for Fugla!

Overskriften kunne kanskje egnet seg etter en lengre periode med bunnkamp og ditto sviktende moral blant LSKs supportere. Rett skal være rett, Sportsklubben har ikke vunnet på sine elleve siste seriekamper, men det innbefatter jo den labre avslutningen på fjorårssesongen. Ikke kan man si at supporterne heller har vært motløse og oppgitte, det har vært bra støtte hele veien.

LSK anno 2012 bærer med seg forhåpninger om noe mer enn kamp mot nedrykk. Det lukter kanskje ikke gull, men det er absolutt potensiale for mye moro gjennom sesongen.

Debuten mot Hønefoss ga kanskje de verste kritikerne litt vann på mølla, sportslig sett. Men, dette laget kommer til å bli bedre og bedre utover sesongen. Det er mitt stalltips.

Debuten til KFL var det derimot mer klasse over. Alt fra oppmøte, «herjing» på pøbben og Fuglamarsj til stadion, til vokalprestasjon på tribunen var bra. Tribunen i Hønefoss er fåkkings håpløs og vi sliter fremdeles med at folk som ikke vil synge klynger seg rundt forsangerne, mens gode folk stiller seg langt ut på sidene… På tross av det, så var det en overlegen tribuneseier til KFL.

Jeg kommer med noen sitater.

Jesper Westerberg:
«Vill passa på att tacka alla fansen för ert stöd igår! Med den stämningen på bortaplan så kan jag inte vänta tills hemmapremiären på söndag!!!»

Jesper har ikke fått anledning til å oppleve stemningen på sitt beste på Åråsen. Jeg tror han har en syk opplevelse i vente 🙂

Magnus Haglund:
«For en fantastisk gjeng. Vi hadde veldig god supporterstøtte i Elfsborg også, men denne gjengen som kom hit i dag var bare utrolige.»

Nå er trøndera som skal gjeste Åråsen. En klassiker for oss LSK-supportere, en kamp som tidligere har borget for noen av de mest fantastiske stemningene på Åråsen. Jeg nevner bare kvartfinalen i 2004 og skjebnekampen i 2008 fra nyere tid som store høydepunkter. Det er noe med de svarte og hvite draktene som gjør noe med LSK-supporterne. Vi snakker om skikkelig fotballhat og mye som bare må ut under kampen.

Og det må innrømmes at trønderas supportere har kommet opp på et bra nivå og er absolutt kapabel til å yte motstand på tribunen. Så det er med andre ord ikke noen walkover på tribunen lenger.

Så da er det bare for folket å gi både Jesper og Magnus en skikkelig innføring i hva det vil si å spille med hele Åråsen i ryggen. Det skal gå en faen i deg og aldri gi opp, 100% støtte er det eneste som er godtatt på KFL-tribunen på søndag. Det skal være sjukt mentalt, det skal være drøyt ubehagelig å være Rosenbart-spiller og det skal drønne som faen fra tribunen.

Og det skal drønne fra gutta kommer ut til oppvarming! Jeg siterer igjen, denne gangen Magnus Powell fra medlemsmøtet på Martins:
«Han oppfordrer samtidig fansen til å komme tidligere, at man er på plass når spillerne kommer ut til oppvarming.»

La gå, mot slutten av sesongen i fjor var det ikke all verdens av tidlig oppmøte på Åråsen. Den unnasluntringa stopper NÅ!
Forsangerfeltene på både Felt B og C har forpliktet seg til å være på stadion 1 time før kampen. Det samme gjelder helt sikkert UFC (på Felt A).
Det er dermed slutt på at du står «aleine» på KFL-feltet når spillerne kommer inn. Det blir tromme, det blir forsangere og det blir minst 100 menn og kvinner som går i bresjen for å ønske laget velkommen tilbake på Åråsen! Og DU skal være der også, det er din fordømte plikt å bidra til stemninga på stadion og piffe opp gutta når de kommer ut på banen.

Ellers skjer det jævlig mye på søndag med KFLs vårslepp på Martins. Vi nevner brunsj, Fugla-Quiz med Arne Scheie og konserter med noe av det aller beste musikken fra fra og for LSK-supportere. Mer info om det finner du på andre nyheter her på kfl.no. Det viktigste budskapet er:
Drikk med måte og innfinn deg på Åråsen senest en time før kampstart!


Mvh Ronnie “The Runner”
LSK for alltid

Flere nyheter fra kfl