Tur med historisk sus

Selvsagt skal du på tur med historisk sus: Mjøndalen away med Kanari-Fansen.

Mjøndalen – LSK, torsdag 30. april, 20:00.
Avreise kl. 17:00 og 18:00 fra Lillestrøm bussterminal.

Mjøndalen har ikke har spilt i øverste divisjon siden 1992, men må på ingen måte undervurderes allikevel, da det er et stolt lag som slo ut Brann i kvalik for tippeligaspill i 2015. Men siden flere eksperter tipper laget ned til Brann i Obos-ligaen neste år, er det bare ett alternativ… det er å melde seg på tur slik at man er sikret å få Isachsen Stadion på banehopper-lista.

Kanari-Fansen setter opp busser med to alternative avreisetider denne torsdagen, da vi ønsker å legge til rette for at så mange kanaris som mulig skal få med seg denne begivenheten. Vi har både 17-buss og 18-buss fra Lillestrøm bussterminal. For de som ønsker har vi har gjort en avtale med Mjøndalen Sportsbar, der vi er hjertelig velkomne til å lade opp før kamp.

Kampbillett

Det er et begrenset antall billetter til bortesupportere på stadion, så her er det viktig å melde seg på så tidlig som mulig, og det kan være en fordel å handle billett til Isachsen stadion på nett i forkant. Billettsalget til stadion vil legges ut i nær fremtid på denne linken: https://www.toppfotball.mif.no/tickets. La oss vise de nyopprykkede bruntrøyene og supporterne deres, 3050, hvordan man lager skikkelig trøkk på kamp – og gi de en opplevelse på både bane og tribune som vil gå inn i historiebøkene til stasjonsbyen ved Drammenselva.

Bussbillett

Billetter kjøpes på Martin’s i Lillestrøm, via nettverkssalg eller ved å overføre penger til vår turkonto. Overfør penger til kontonummer: 1286.48.69759
Merk betalingen med Navn, tlf, hvilken tur det gjelder og hvilket tidspunkt du ønsker å reise.

Eksempel
Betaling fra Fugla Fuglesen, 99887744, Mjøndalen, 17-Bussen.

For mer info/spørsmål kontakt oss gjerne: turer@kanari-fansen.no eller telefon til en av tursjefene i 2015, Kim: 924 20 307 eller Ståle: 951 51 900.

Pris tur/retur:
KFL medlemmer: 200 kr
Ikke-medlemmer: 300 kr (Det blir gjort medlemsjekk før avgang, det vil også være mulighet å tegne medlemskap på bussen)

Turreglement

Vi innførte i 2014 et nytt turreglement, og vi ber alle som skal være med på tur om å gjøre seg kjent med det. Turreglementet kan du lese bak på billetten, eller via denne linken: https://www.kfl.no/kfl/turreglement/

Flere nyheter fra kfl