Vi skal kapre tog til Drammen!

Drammen borte på en lørdag. Bedre tur enn det blir det knapt. Og når vi slår til med en ny, legendarisk togtur må det bare bli fantastisk! Denne gangen blir opplegget litt annerledes enn før. Fugla skal kapre tog! Vi har kjøpt opp gruppebilletter, så turen koster deg kun 200,– tur/retur når du kjøper billetter av oss. I Drammen er det kun en kort gåtur fra stasjonen til stadion. Etter kampen går det tog hjem til Lillestrøm igjen.

Strømsgodset – LSK, lørdag 7. mai, 18:00.
Avreise kl. 14:56 fra Lillestrøm stasjon.
Bestilte togbilletter kan hentes på Garcon på stasjonen mellom 14:00 og 14:45. Vær ute i god tid!

Pris tur/retur: 200 kr for medlemmer i Kanari-Fansen
300 kr for ikke-medlemmer

OBS! Siste salgsdato er 1. mai! Da bestilles billetter fra NSB, og salget stenger. Ingen påmeldingsmulighet etter dette.

Før vi skal kapre toget kan vi friste med fuglafrokost hos Garcon på Lillestrøm stasjon. Fra kl. 10 er det buffet bestående av blant annet brød, pålegg, egg, bacon, juice, melk og kaffe til kun 75,–.

Togbilletter

Billettene er i salg nå! Du kjøper de enkelt via vår nettbutikk. Du kan velge å betale med kort via PayPal (gratis PayPal-konto kreves), eller du kan velge direkte bankoverføring i kassa på nettbutikken for å få instruksjoner for å betale med nettbank. Billetten koster 100,- ekstra for ikke-medlemmer. Det blir gjort medlemsjekk før avgang. Medlemskap kjøper du enkelt sammen med billetten i nettbutikken, men det vil også være mulighet å tegne medlemskap på perrongen.

Pris tur/retur:
KFL-medlemmer: 200 kr
Ikke-medlemmer: 300 kr

Har du spørsmål? Kontakt oss på turer@kanari-fansen.no eller på telefon til tursjef Joacim: 404 69 866.

Kampbilletter

Kampbilletter selges utenfor stadion. Om det blir nettsalg oppdateres denne siden med en link.

Turreglement

Alle reisende på Kanari-Fansens turer plikter å følge vårt turreglement. Turreglementet kan du lese bak på billetten, eller via denne linken: https://www.kfl.no/kfl/turreglement/

Flere nyheter fra kfl