Michael Jakobsen

Fra Kanari-Fansen Lillestrøm
Michael Jakobsen. Bildet hentet fra LSKs Twitter-konto.

Michael Jakobsen (født 2. januar 1986) er en dansk forsvarsspiller som LSK 8. mars 2016 hentet på lån fra Esbjerg. Debuterte for LSK, da han i serieåpninga 13. mars 2016 spilte hele kampen borte mot Start. En midtstopper av den "gamle sorten". Stor, tung og duellsterk, men med svake tekniske ferdigheter. En avlastningsspiller for Marius Amundsen og Frode Kippe. Startet i 9 av sine 13 seriekamper for LSK.

Låneavtalen skulle i utgangpunktet varer ut 2016-sesongen. I tillegg hadde LSK sikret seg opsjon på å kjøpe ut spilleren hvis klubben ønsket dette, men Esbjerg valgte å hente Jakobsen tilbake like før det danske overgangsvinduet stengte natt til 1. september mot at LSK mottok en økonomisk kompensasjon.

I følge det danske fotballforbundet, DBU, har Michael Jakobsen 5 A-landskamper for Danmark. Debuterte for Danmark i VM-kvalifiseringen mot Malta 28. mars 2009. Han har også 31 U21-landskamper, 4 mål, samt 41 landskamper på aldersbestemte nivåer, 6 mål. Var i sin periode i LSK en avastnings

Karriere som spiller

Klubb Ligakamper Ligamål Periode
Norge Lillestrøm SK (lån) 13 0 2016